В Берое са намерили пари, с които ще изкараме до лятото, казва защитникът
Защитникът на хита в "А" група Берое Иво Иванов е пред трансфер в Левски, но засега стана ясно, че ще започне подготовка със заралии. Бранителят призна в общирно интервю пред "Меридиан мач", че явно е твърде скъп за "сините", щом не се е стигнало до негов трансфер на "Герена".
- Иво започваш ли подготовка днес с Берое?
- Да, засега оставам в Берое и ще се готвя с тима. Говорих с моя мениджър Мюмюн Каш-мер, но засега няма развитие около евентуалния ми трансфер.
- Не е тайна, че си трансферна цел на Левски. Какво пречи на преминаването ти на „Герена"?
- Доколкото знам, от Берое са поставили висока цена за мен. Това спира трансфера. Иначе аз съм говорил с Гон-зо. Той не крие, че иска да ме привлече при „сините".
- Вярно ли е, че си се разбрал дори за личните си условия в Левски?
- Да, говорил съм, но това не е проблем. Всичко обаче е на ниво клубове. Те трябва да се разберат. Има интерес и от Черноморец. Дори и в момента двата отбора преговарят. Не знам дали ще се стигне до разбирателство. В близките дни ще има яснота. Дотогава съм си футболист на Берое.
- Ти лично къде предпочиташ да играеш?
- Аз съм съгласен и на двете места. Мога да се развивам и в Левски, и в Черноморец. Познавам Балъков и бих се радвал да работя с него. Важно е за мен да напредвам, а това ще стане, ако премина в по-голям отбор.
- Каква е ситуацията в Берое?
- Няма промяна. Проведох разговор с ръководството и треньора Илиан Илиев. От тях знам, че няма да имаме нов спонсор. Общината отпуска известна сума, а чакаме и парите от телевизионните права. С тях ще изкараме до лятото. После не знам. Едва ли ще се оправим, ако няма нов собственик.
- Имате ли надежда, че ще се намери нов благодетел?
- И сега има хора, които ни помагат. Много хора обичат Берое, но явно издръжката на елитен футболен отбор изисква много средства. Дано да се намери разрешение на проблема. Клубът го заслужава.
- Илиан Илиев остава ли треньор на отбора?
- Да, говорих с него преди два дни. Той ще продължи да води Берое. Изгладил е различията с ръководството.
- Съветът на директорите се опита да изгони трима играчи...
- Не, те остават в отбора. Боян Пейков, Диан Генчев и Петър Костадинов няма да напускат отбора. Илиев държи на тях и го е казал на ръководството.
- Берое вече се раздели с Петър Димитров и Александър Александров. Ще ви липсват ли двамата?
- Определено. Те играха много силно през есента. Сашо беше много постоянен като десен бек. Игра стабилно във всички мачове. Пепи Димитров също направи силни двубои, донесе ни победата срещу Левски в София. Няма как напускането им да не се отрази на отбора.
- Кои футболисти ще ги заместят?
- Със сигурност няма да се нови попълнения. Ще се оправяме с наличните играчи. Здравко Илиев сигурно ще играе отдясно на защитата. Той отдавна е при нас и сега му се отваря възможност да се наложи. Ще се справи. Искрен Писаров също остава в отбора. Те играят на една позиция с Пепи Димитров. Сега конкуренцията няма да е толкова голяма, но това е положението.
- Кой треньор те наложи във футбола?
- Паро Никодимов и Красимир Безински ме направиха титуляр в Берое. Това беше през 2004 г., когато отборът играеше още в „В" група. Дебютът ми беше в мач срещу Шумен. Тогава имаше изискване всички отбори в „Б" група да пускат свои собствени юноши поне по едно полувреме. Аз обаче играех цели мачове. Много съм благодарен на Никодимов и Безински. Те ми дадоха път в сериозния футбол.
- Имал ли си проблеми с Ивелин Попов, докато той играеше в Берое?
- Не, дори с него бяхме близки и живеехме заедно по едно време. Приятели сме и до днес. Сдърпахме се на един мач в Ловеч, за което и на двамата ни бяха показани червени картони. Това обаче беше моментен инцидент. След това веднага се разбрахме. Никога не сме имали сериозни проблеми.
- Станимир Стоилов започна да те вика в националния отбор, смяташ ли, че можеш да се наложиш?
- Преди всичко искам да съм здрав и да нямам контузии. Всичко друго мога да постигна. За мен е голяма чест, че ме викат в националния отбор. Винаги ще се старая да оправдавам доверието на селекционера.
Левски и Черноморец наддават за него ще го вземе ли някой от двата отбора?
Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Иво Иванов: Твърде скъп съм за Левски
Ne Ivo tvarde skap si za Beroe.......s tazi cena te zakotviat v St.ZAGORA.....Zasto ne ti dadat shans da se razvivash v po goliam otbor...i v nacionala.......vsi4ko za sagalenie se izmerva s pari.Dano tvoita saga priklu4i v tvoia polza.......i za tvoeto dobro badeste....
elynor написа:Ne Ivo tvarde skap si za Beroe.......s tazi cena te zakotviat v St.ZAGORA.....Zasto ne ti dadat shans da se razvivash v po goliam otbor...i v nacionala.......vsi4ko za sagalenie se izmerva s pari.Dano tvoita saga priklu4i v tvoia polza.......i za tvoeto dobro badeste....
ти какъв такъв неграмотник си ве балък
Твърде скъп за сегашният Левски. Добре, съгласен съм ! Ама като си такава голяма звезда отивай в чужбина ...... или пък .... и за там си твърде скъп ..... или ..... не си такава голяма звезда 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
А аз съм твърде скъп за Барселона,айде стига селски капризи 

Това е чувството,което в нас гори ..

Тази година,много малко слънце имаше и гроздето в Подуене остана киселичко.
Или никога не е имало грозде?Ами тогава си внесете френско трето качество.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Не е виновен Иво Иванов, за това че Батков иска да се бие в гърдите, че е собственик на Левски, а пък в същото време няма 2 лева за селекция.
Берое иска за него 250 000 лева! Колко трябва да струва един млад футболист, че да го вземем? 0?
Берое иска за него 250 000 лева! Колко трябва да струва един млад футболист, че да го вземем? 0?
Скъп ще е разбира се,като сте свикнали да взимате без пари всичко..
Би било добре да го вземем, но първо да продадем някой от мароканците или да преотстъпим Генев, че иначе стават много.
- iisskkrreenn
- Контакти:
Днес пак чета:
"В Левски събират ЖЪЛТИ стотинки за селекция "
Алоооооо "шампиончетатааааа" неможе винаги само да взимате,да има моменти в който трябва да дадеш,Иво никога няма да е в Левски.
Има си самочувствие момчето няма нищо лошо . Даже малко им искаме .
ОоОоО БЕРОЕ ЗАРА!!!
"В Левски събират ЖЪЛТИ стотинки за селекция "
Алоооооо "шампиончетатааааа" неможе винаги само да взимате,да има моменти в който трябва да дадеш,Иво никога няма да е в Левски.
Има си самочувствие момчето няма нищо лошо . Даже малко им искаме .
ОоОоО БЕРОЕ ЗАРА!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]