Мнение на един обикновен фен на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Мнение на един обикновен фен на Ботев

Мнениеот HekakaB » 01 сеп 2016 10:38

Луис Ван Гаал намери ли си нов отбор? Мисля, че ще пасне като дялан камък при канарите. :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 01 сеп 2016 10:45

kiril.a.d написа::) и аз бих казал, че мнението е твърде дълго за четене, но то ще да е отправено към "ботевисти" и те ще го четат - сигурен съм.
Но бих искал да кажа и моето мнение по случващото се - цесекар съм:
- не одобрявам, това което направихте с Митов...ми верно "гувядата" са виновни, защото почти копирахте техен начин за гонене на треньор! :lol:
НО и аз се подсмихнах, като чух за назначението на...Жадното ;) - горе-долу се получи "от трън, та на глог"...
Но защо не заехте конструктивна позиция, пред избора на треньор? Да бяхте предложили някой, да бяхте се срещнали със спортно-техническото ръководство...
И ще кажа, че в последните години, просто "Ботев" не може да си намери добър треньор! - а защо "изгонихте" Мъри?...голяма грешка беше!!! Тогава и аз се радвах и възхищавах на вашия отбор и го гледах с удоволствие! - аз обичам добрия футбол, а не само ЦСКА ;)
Имам предложение за вас - търсете Петьо Хубчев за треньор! - пък вие, ако искате...

Това за Петьо Хубчев е отлично предложение! В най-хубавите си години Ботев залагаше на контраатаката при традиционно бързите си и технични играчи, а Хубчев най-много го бива там. Дано да те послушат! Ама както е тръгнало, дано, ама надали...

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 01 сеп 2016 10:49

kiril.a.d написа::) и аз бих казал, че мнението е твърде дълго за четене, но то ще да е отправено към "ботевисти" и те ще го четат - сигурен съм.
- не одобрявам, това което направихте с Митов...ми верно "гувядата" са виновни, защото почти копирахте техен начин за гонене на треньор! :lol:
НО и аз се подсмихнах, като чух за назначението на...Жадното ;) - горе-долу се получи "от трън, та на глог"...
Но защо не заехте конструктивна позиция, пред избора на треньор? Да бяхте предложили някой, да бяхте се срещнали със спортно-техническото ръководство...
И ще кажа, че в последните години, просто "Ботев" не може да си намери добър треньор! - а защо "изгонихте" Мъри?...голяма грешка беше!!! Тогава и аз се радвах и възхищавах на вашия отбор и го гледах с удоволствие! - аз обичам добрия футбол, а не само ЦСКА ;)
Имам предложение за вас - търсете Петьо Хубчев за треньор! - пък вие, ако искате...

Е те Петьо Хубчев го пробваха,но бил прекалено защитен за тях. Феро бък беше много мекушав,но сега бил по-добре от Митов. :lol: :lol: :lol:
Проблема на жълтите е,че живеят в измислен свят,където БотевЪ е някакъв неземен колос и фастор и трябва винаги да е в челото на класирането. :lol: :lol: :lol:
Та и Мауриньо+Анчелоти+Клоп да са им треньори пак ще им намерят кусури. :mrgreen:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 01 сеп 2016 10:50

Малко уточнение.Мъри не беше изгонен а се изниза като усети,че парите свършват. Любо Пенев също. Не ги обвинявам.
Просто трябва да сме точни. :)

OT18 написа: Е те Петьо Хубчев го пробваха,но бил прекалено защитен за тях. Феро бък беше много мекушав,но сега бил по-добре от Митов. :lol: :lol: :lol:

Хайде и за теб специално. Феро не беше изгонен от феновете.А от Кривия да може да се уреди Мъри. Даже напротив,повечето фенове искаха Феро да остане. Доста рядък случай,когато ръководството сменя треньор, а феновете са против.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 01 сеп 2016 10:55

Еми като нямате пет пари, какви са тия претенции за класни тренери? Трябваше да си оставите хората да работят.Мадански е един от малкото хора у нас който разбира от футбол.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 01 сеп 2016 10:55

Само да отбележа за говедата. Лошото на Митов не е че е от Левски, имало е и други треньори от Левски. лошото е че е говедо. Не че нещо но нямаме подходящ герен.

А това за измислиния свят :mrgreen: :mrgreen: Ми не сме искали да ставаме ЩАМПИОНИ

ето и нещо за по-младите говедца
http://bgclubs.eu/ranking/points
е... и като сложим фактор публика , колко да ни е измислен света
Последна промяна от nib на 01 сеп 2016 11:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 01 сеп 2016 10:57

botevist_75 написа:

Малко уточнение.Мъри не беше изгонен а се изниза като усети,че парите свършват. Любо Пенев също. Не ги обвинявам.

Ххахахахахахах
Това за Чичовото важи с пълна сила, но ... рови се колкото искаш в нета, съпостави данните, фактите и ДАТИТЕ и ще видиш, че когато Мъри се изниза от вас нямаше и помен от някаква криза с КТБ. Дори и като назначихте Пенев, още при вас парите бяха повече от въшките ви.
Смеха в залата с банкеръ-родолюбец настана около две седмици след напускането на Стоилов. Това е на 100% сигурно.
Аре, ако обичаш не се изказвай неподготвен, става ли?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 01 сеп 2016 11:02

Заклет Левскар написа:Много е дълго и на никой не му се чете.
Има ли нещо за "говедата"?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чух, че около Пловдив имало някаква тучна ливада. Какво друго да предложат на говеда? Иначе за "говедата" също има нещо - мярнах някъде едни 3 букви и първата беше "к".

П.С. Щом не си чел мнението на колегата поне от елементарно уважение, нямаше нужда и да пишеш! Не знам кой ви излъга, че е готино да се изпляскаш след подобно мнение и да се похвалиш, че не си го чел и никой не би го чел. Който не е чел, да не коментира темата! :lol:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 01 сеп 2016 11:07

Заклет Левскар написа:
botevist_75 написа:

Ххахахахахахах
Това за Чичовото важи с пълна сила, но ... рови се колкото искаш в нета, съпостави данните, фактите и ДАТИТЕ и ще видиш, че когато Мъри се изниза от вас нямаше и помен от някаква криза с КТБ. Дори и като назначихте Пенев, още при вас парите бяха повече от въшките ви.
Смеха в залата с банкеръ-родолюбец настана около две седмици след напускането на Стоилов. Това е на 100% сигурно.
Аре, ако обичаш не се изказвай неподготвен, става ли?

Напротив. За проблемите на Цв. Василев с Пеевски започна да се пише още в началото на същата година.А към май-юни войната беше в разгара си. Хубаво си написал за двете седмици.Искаш да кажеш,че днес в 8.00 те са били приятели и Василев супер мощен, а в 9.00 вече врагове и Василев сринат :mrgreen:

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 01 сеп 2016 11:08

HekakaB написа:
kanar76 написа: Защо Лудогорец играе международните си мачове в София, а не в Разград?

Защото в Разград няма стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА за провеждане на мач от групова фаза на турнир.Не заради малоумните ви теории за броя на публиката.Ако имаше стадион 4-та категория в Разград знаеш ли кога ще играят в София?

Пак щеше да е в София, защото знаеш ли кога щеше да събере толкова публика, колко събра за мачовете си Реал, Базел и Ливърпул а тази публика си плаща добре и съответно печелят добре.
Сега относно хвърлянето на вината изцяло на кадрите на Левски и жалко според мен! Да съгласен съм, че Чандъров има вина за назначаването на тези некадърници (независимо от къде са произлезли), но както и доста пъти се намекна в темите при нас са играли не малко Левскари и сме имали техни кадри за треньори, някои от които са си доказани професионалисти. Това кой от къде е излиза не означава, че обезателно не става - за Митов е друг въпроса тука всички мисля са единодушни даже и левскарите според мен.
Проблемите са ни в собствената кошара, аз лично не желая да обвинявам другите отбори за нашето положение. Имаше достатъчно време някой доказан Ботевист ( както стана модерно да се казва наскоро в нашите среди)да ни поеме ама такова нещо не се случи и няма изглед за сега да се случи. Пак да попитам, кой ни е виновен, и някой гони ли другите които искат да ни станат финансови благодетели?
При нас в безсилието си да излезнем от дупката в която сме, е станало пълна анархия в редиците ни и се пишат, и говорят пълни безобразия.
Ще притискате Чандъров и Самуилов да давали пари за стадиона, такова нещо не става на сила хора, вас ако почне някой да ви натиска с обиди да влагате пари в нещо ще го направите ли, и вие ще отвърнете на обидите ? Кой е тоя бизнесмен в България, които е построил стадион ? Даже и Домуса не изкара всички пари за стадиона в Разград, а не е като да няма вижда се какво създаде ! За момента само ще се надяваме да си изпълнят обещанието и да започне работа по стадиона, и ако това не стане до половин година вече да се търсят нови спонсори ако тези ще продължават да назначават некадърници ( независимо сини, червени или жълто черни) в Ботев.

Това пък е моето мнение, на независим фен на БОТЕВ Пловдив !
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Ботев”