"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Защо на едни е позволено да печелят, а на други не?

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2016 16:09

ivan56 написа:Малко им е, такива селски номера на панаира в село.
Има си наредба на БФС за първенствата и турнирите.

Абе какви наредби и правила, важно е, че Домуса е феодала, който владее БФС е виновен за това наказание, тъй като се уплаши от силният старт на Дунав, почувства се застрашен и побързаха да отрежат крилцата на отбора.
Ти не виждаш ли, че този коментар няма никаква връзка относно наказанието, а е поредната тема, в която се обвинява Домуса за всичко.
Някои във форума наистина ги бие здраво ток.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 30 авг 2016 16:11

Абе, БФС са прави в случая. Много фенове на Дунав също не бяха съгласни с х2 билети за гостите. Още повече, че цените бяха обявени за сектор В, а ги натикаха в клетката. А тая клетка колкото по-рано я махнат, толкова по-добре. Иначе удари може и да дойдат, ама по-късно. Според мен такова представяне на Дунав прави първенството по-интересно и нямат изгода да ни мачкат отсега.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 16:25

love_hurtz написа:Хем от Дунав, хем от Левски. Това ми е любимото !

И защо да не е от Дунав и от Левски едновременно, ако явно човека е от Русе? Колко души от форума са привърженици и на чужди отбори? Още повече, че и Дунав и Левски са сини.
А и да не би да е написал нещо невярно?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 авг 2016 16:29

damyanov1963 написа:

И защо да не е от Дунав и от Левски едновременно, ако явно човека е от Русе? Колко души от форума са привърженици и на чужди отбори? Още повече, че и Дунав и Левски са сини.

И кое му е вярното колега Дамянов, че правилата на БФС са писани ей така някой само да ги чете, без да ги спазва ли?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 16:33

ivan56 написа:
damyanov1963 написа:

И кое му е вярното колега Дамянов, че правилата на БФС са писани ей така някой само да ги чете, без да ги спазва ли?

Те тия правила един постоянен формат на първенството не могат да изкарат, та всяка година го сменяват. Кво да им се чете...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 авг 2016 16:44

damyanov1963 написа:

И когато Дунав играе с Левски ще се радва на головете и на двата отбора, така неговият отбор е печеливш, независимо кой от двата ще победи. :lol:
Колкото до тези, които симпатизират и на чужди отбори, каква е вероятността да се срещнат Миньор и Ливърпул примерно? Едно е да имаш симпатии към някой чужд отбор, а съвсем друго е да си фен на отбора си, който е единствен за теб. Кой точно е неговият отбор, Дунав на който симпатизира, но е от Левски или обратно? Това никога не съм го разбирал и ми е непонятно подобно раздвоено поведение. Или може ли е от 2 милиона левскари, които симпатизират на този отбор заради титлите и купите, но иначе си е от Дунав?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2016 02:48

95 % от феновете на Дунав осъждаме малоумната организация на отборът ни в конкретният мач и същите, тия 95 % сме съгласни със глобата на БФС, която смятаме за пълно основателна. Край на темата !

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: "Първа професионална футболна лига" 2016/17

Мнениеот HekakaB » 01 сеп 2016 07:36

Няма да е зле Фифа и Уефа да вземат отношение, а в последствие един харпун с изкуствена коса да си ходи най-накрая.И всичките "герои" покрай него.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Софийските отбори със софийските съдии

Мнениеот bobo_13 » 10 сеп 2016 22:17

Такаааа.... не само заради мачът Нефтохимик - Левски със софийски съдия, но и мача в понеделник в челото на ВПЛ Септември - Етър отново е поверен на софийски съдия.

В ППЛ има 3 софийски отбора, а във ВПЛ са 5, та във всеки един кръг има поне едно софийско дерби, та толкова ли няма в България 5-6 съдии от Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Монтана, Ямбол и т.н., които да ръководят мачове на софийските отбори, а все софийските отбори гостуват или домакинстват със съдии от София.

И преди да ми изредите,че като е от София може да е фен на ФК Люлин, нека на един мач примерно Ботев-Левски да сложат съдия от Пловдив. Може да е фен на Марица.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Софийски отбори със софийските съдии

Мнениеот Кашчей » 10 сеп 2016 22:27

bobo_13 написа:Такаааа.... не само заради мачът Нефтохимик - Левски със софийски съдия, но и мача в понеделник в челото на ВПЛ Септември - Етър отново е поверен на софийски съдия.

В ППЛ има 3 софийски отбора, а във ВПЛ са 5, та във всеки един кръг има поне едно софийско дерби, та толкова ли няма в България 5-6 съдии от Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Монтана, Ямбол и т.н., които да ръководят мачове на софийските отбори, а все софийските отбори гостуват или домакинстват със съдии от София.

И преди да ми изредите,че като е от София може да е фен на ФК Люлин, нека на един мач примерно Ботев-Левски да сложат съдия от Пловдив. Може да е фен на Марица.

Забравил си,че съдийската колегия в София е най-голяма и е нормално съдиите да са от София-нали и те трябва бял хляб да ядат. Освен това, фактът , че само софийски съдии свирят на софийски отбори е гнусна инсинуация 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”