ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ММ1914 » 31 авг 2016 23:15

GOLEADOR написа:
Cheradonna написа:
гражданин от село написа:
GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува. :o

Е, стара момЪ от какво според теб се интересува? :mrgreen:

от паяжината в кюлотите?

Абе тая нейната дупка само змии и гушери бълва,а аз за възраждането на ЦСКА съм седнал да я питам....

Стига бе, една жена има дето пише по-редовно тука и вие веднага да се покажете какви сте магарета. Нека си пише , има право на мнение.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 авг 2016 23:15

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:
kremi82 написа:Отказа се защото всички вие начело с ГГ се изредихте да л*ж*те г*з* на Тиквоча. Ей това стана.

ЯЯЯ какво било. Лизали гъзо на тиквоча. Що съм пропуснал тоя момент :lol: :lol:
@ Щото не бях в БГ най-вероятно.

Той ВБ нали е по-голям от ББ... за какво е нужно фенове да лижат гъзо на ББ :?

http://epicenter.bg/article/Fenove-na-TsSKA-posreshtnaha-Boyko-Borisov-pred-bTV-/105692/8/16

Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат пред bTV от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион „Българска армия” на „ЦСКА – София” на Гриша Ганчев.

Изображение

Я Павката :lol:
@ Ем... какво да кажа! :lol:

Виж му лявата ръка, която е зад гърба, че е с кръстосани пръсти! Така, че това не се брои! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 31 авг 2016 23:16

GOLEADOR написа:
Cheradonna написа:
GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува. :o

от паяжината в кюлотите?

Абе тая нейната дупка само змии и гушери бълва,а аз за възраждането на ЦСКА съм седнал да я питам....

Какво възраждане, като всички вие се продадохте на ГГ за жълти стотинки и за една купена тенекия?
Какво говорехте преди година, какво направихте това лято начело с Дърпатов и оня на снимката?
Припознавачииииииииииии
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 авг 2016 23:16

AndreshkoGacovBacov написа:
Cheradonna написа:

от паяжината в кюлотите?

Кремито е много злобна... мяза ми на "феминистка"... - значи може да е и "емил коцев"...

:lol: :lol: :lol:

Тая, ако темата е за слънчево затъмнение ще каже, че тиретата на Жужето са го скрили, а на припознавачите пак им е светло. :lol:

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 23:17

Долно уйно написа:Няма да забравя нещо едни думи на световна величина във футбола, а именно, че силен отбор с футболисти свободни агенти не се прави.

Ти не разбра ли, че провокацииките ти са елементарни и не хващат дикиш? Пробвай при ООР да си вдигнеш ЕнтелЕгентността! :mrgreen:

Точно отбор от свободни агенти направи последните 6 поредни победи.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 авг 2016 23:17

Добре феновете на ГГ явно работят, а къде бяха тия на ВБ :?: :lol:
@ Ох, забравих, той няма фенове! :mrgreen: Тоест имаше де, но той така и не ме заведе до Московска :(

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 авг 2016 23:18

Ето и още от наколенките пред Бойко ....

Росен Животното:

[offtopic]http://www.fanface.bg/interview/item/14562-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%B7-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B1%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0.html[/offtopic]

Вие ли организирахте това посещение на част от агитката, която посрещна премиера пред студиото на бТВ?

- Те се самоорганизираха. Знаех за това нещо, но не е била моя идеята. Г-н Борисов израсна като държавник през последните няколко години.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 31 авг 2016 23:19

Уникални,истински уникати на флората и фауната се намират тук....
Бравос,в червената книга не могат да съберат толкова много... :shock:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 авг 2016 23:20

kremi82 написа:Какво възраждане, като всички вие се продадохте на ГГ за жълти стотинки и за една купена тенекия?
Какво говорехте преди година, какво направихте това лято начело с Дърпатов и оня на снимката?
Припознавачииииииииииии

Креми,я ме цитирай какво съм говорел преди година и какво сега,ще ми е интересно да видя как казаното от мен се вързва с глупостите написани от теб.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Vasil_B

Мнениеот Vasil_B » 31 авг 2016 23:20

ceBep написа:Отборът на ЦСКА-София обяви трансферите на трима нови футболисти. Ръководството на "червените" представи Вилмар Джордан, Рубен Пинто и Руй Педро.

Старата песен на нов глас. До Нова година и последните останали от миналогодишния състав ще ги махнат. Усещате ли вече за какво става въпрос или oще сте с очилата?

Тъпаците поне на Галчев, Хазуров, Бранеков и Демона да бяха предложили 5 годишни договори, баси ...
Единствено се радвам, че разкараха оня люляк на крилото ... марш на такива.

Върни се в “Архив”