гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува.
Е, стара момЪ от какво според теб се интересува?
от паяжината в кюлотите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува.
Cheradonna написа:гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува.
от паяжината в кюлотите?
***cska*** написа:OOP написа:Истината е, че ние Левскарите сме доста по-интелигентни и за това нашите мнения стоят, а вашите ги трият на втората минута без значение в кой подфорум!!!
Умре циганката, дето ви хвалеше.
Като за начало искам да ти кажа, че за годините през които съм регистриран в тоя форум, имам точно 2-ва(!) опита да пиша в синия такъв! Мненията ми в никакъв случай не са нарушавали правилата на форума и не съм си позволявал заяждане, но и двата пъти изхвърчаха след минута, по модераторско осмотрение(неудобни)!![]()
Ако не ми вярваш, провери. От тогава съм се отказал дори и мненията да ви чета, камо ли да правя опит да изкажа мнение там!
Тук обаче е "друга бира". Анархията се вихри с пълна сила от години, и това с любезното съдействие(бездействие) на ...
Ти сам си направи извода какво щеше да е тук, ако същите ваши модове, бранеха по същия начин и тоя подфорум!
Това за по-интелигентните фенове, ...![]()
![]()
разрешавам ти да си пляснеш два шамара, и да се осъзнаеш къде се намираш!
Teo написа:kremi82 написа:Отказа се защото всички вие начело с ГГ се изредихте да л*ж*те г*з* на Тиквоча. Ей това стана.
ЯЯЯ какво било. Лизали гъзо на тиквоча. Що съм пропуснал тоя момент![]()
![]()
@ Щото не бях в БГ най-вероятно.
Той ВБ нали е по-голям от ББ... за какво е нужно фенове да лижат гъзо на ББ![]()
Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат пред bTV от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион „Българска армия” на „ЦСКА – София” на Гриша Ганчев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
AndreshkoGacovBacov написа::shock:![]()
Е не...
как успяхте да изпишете 35 страници бе ???...
Тва и Берия ше го домързи да ги чете... камо ли некой "модератор"...
![]()
Cheradonna написа:гражданин от село написа:GOLEADOR написа:Кремито нещо се скри,явно възраждането на ЦСКА не я интересува.
от паяжината в кюлотите?
1982 написа:Teo написа:kremi82 написа:Отказа се защото всички вие начело с ГГ се изредихте да л*ж*те г*з* на Тиквоча. Ей това стана.
ЯЯЯ какво било. Лизали гъзо на тиквоча. Що съм пропуснал тоя момент![]()
![]()
@ Щото не бях в БГ най-вероятно.
Той ВБ нали е по-голям от ББ... за какво е нужно фенове да лижат гъзо на ББ![]()
http://epicenter.bg/article/Fenove-na-TsSKA-posreshtnaha-Boyko-Borisov-pred-bTV-/105692/8/16Премиерът Бойко Борисов беше посрещнат пред bTV от фенове на ЦСКА, които му благодариха за връщането на стадион „Българска армия” на „ЦСКА – София” на Гриша Ганчев.
Teo написа:Beladona написа:Teo написа:гражданин от село, Лупи в момента си пие ментата в Гърция и го боли оная работа.
Той работата си я свърши заедно с тандема от Перник.
@ Живеем в държава в която тези няма как да бъдат в затвора, а трябва!
Лупарата ако го вкарат в затвора, микрето трябва да го разстреляме със зенитно оръдие !!!
Твоя любимец Божков що се отказа да оздравява?
Нали всичко беше готово, план, млан, кеша приготвен?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта