ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Членството в ОСК легитимира Локо Сф. в парламента!Ние сме парламентарна република,щом това е достатъчно за да си наследник на историята в институция като Народното събрание,за мен е достатъчно , точка по въпроса!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Beladona написа:GOLEADOR написа:Най-гнусното нещо в нашия форум е да гледам как разни миндили се подиграват на един истински фен и никой от модовете не се трогва да ги нахрани с банани.Тук не е свободия а направо анархия!
Нали ??? Мен визираш като истински фен , а Тео казваш , че е миндил , а ????
Бела-Дона ти не беше ли фен на Левски?
Последно преди 2 месеца някъде те бях разкрил тука пред целия форум, ама нещо се изтриха мненията.
@ Нз, на каква тема беше, ама те бях сгащил много добре!
GOLEADOR написа:kremi82 написа:PFC Litex написа:GOLEADOR написа:ГГ си е мутра и всичко може да се очаква от него.Да не говорим,че неговия проект още не е станал ЦСКА,ако от 1948 го изпреварят за ТМ,емблемата и членството в ОСК ЦСКА проекта на ГГ ще си остане само негов.
Вкрайна сметка ти, какво подкрепяш в момента, след като сам казваш, че това на Ганчев не е ЦСКА, редно ли е да изпозлват отличителни знаци на този ЦСКА, който ти очакваш този отбор да се превърне?
Това са стари селско-тарикатски приказчици.
Хаххахахахаха, ако някой изпревари ГГ, проекта му нямало да е ЦСКА.
Хаххахахахахахха
Ами, ако никой не го изпревари (както и ще стане със съдействието на 2.2.16.16.), тогава проекта му ще бъде ЦСКА?
Така ли?
Ххахахахахах
Литекс щял да бъде ЦСКА.
Проекта на ГГ закупи ли ТМ,емблемата и стане член на ОСК ЦСКА - това ще е клуба възродил армейския тим.Същото важи за Мечков и ЦСКА 1948.
По ретардна теза , не можа ли да си измислиш ???? Кажи сега за парламента и Локо Сф ..... Едно и също .... УЕФА и ФИФА знаят кво е ОСК .....а ОСО , светна ли се вече кво е ????
GOLEADOR написа:kremi82 написа:PFC Litex написа:GOLEADOR написа:ГГ си е мутра и всичко може да се очаква от него.Да не говорим,че неговия проект още не е станал ЦСКА,ако от 1948 го изпреварят за ТМ,емблемата и членството в ОСК ЦСКА проекта на ГГ ще си остане само негов.
Вкрайна сметка ти, какво подкрепяш в момента, след като сам казваш, че това на Ганчев не е ЦСКА, редно ли е да изпозлват отличителни знаци на този ЦСКА, който ти очакваш този отбор да се превърне?
Хаххахахахахахха
Ами, ако никой не го изпревари (както и ще стане със съдействието на 2.2.16.16.), тогава проекта му ще бъде ЦСКА?
Така ли?
Ххахахахахах
Литекс щял да бъде ЦСКА.
Проекта на ГГ закупи ли ТМ,емблемата и стане член на ОСК ЦСКА - това ще е клуба възродил армейския тим.Същото важи за Мечков и ЦСКА 1948.
Не мисля, че клуба на Мечков и Коцеф може да има нещо общо с ЦСКА. Тези са същите като Пешо кучето, само че той не е имал малко пари да си направи едно Левски.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Beladona написа:GOLEADOR написа:kremi82 написа:PFC Litex написа:GOLEADOR написа:ГГ си е мутра и всичко може да се очаква от него.Да не говорим,че неговия проект още не е станал ЦСКА,ако от 1948 го изпреварят за ТМ,емблемата и членството в ОСК ЦСКА проекта на ГГ ще си остане само негов.
Хаххахахахахахха
Така ли?
Ххахахахахах
Литекс щял да бъде ЦСКА.
По ретардна теза , не можа ли да си измислиш ???? Кажи сега за парламента и Локо Сф ..... Едно и също .... УЕФА и ФИФА знаят кво е ОСК .....а ОСО , светна ли се вече кво е ????
Хаххахаха, Локо Сф и парламента, ОСК, хахаххаха
Ти си му научил вече репертоара.
Хаххаахха
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Beladona написа:
Като ученик курсовете ми за радиолюбител бяха в ОСО.
Но какво общо има това с ОСК ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
-
ММ1914 написа:гражданин от село написа:ММ1914 написа:гражданин от село написа:Teo написа:ФК Доносник, как е със Праз Луков за собственик?
![]()
Има свидетелства на очевидци, че тези дни се е навъртал около центровете за помощи за бежанците.
На тия ако им пробута свинско да маат вместо халал, тоя го правим почетен президент до живот. Лично от Лондон на ръце ще го донесем.
Тоя не дава, само краде и препродава безвъзмездни помощи за милиони.Може и залъка от устата да ти извади!
Това го знам, че е способен. Навремето познавах един, ама същия като Лупи, а му каза нещо повече от добър ден и вече те е завлякъл с пари.Бахти наглеците, такива се раждат.
Лупи е измамник и краде с финес, даже някой ограбен може да му се възхити на ловкостта и изобретателността.Той е от старата школа измамници, където има надиграване , надхитряне , цели спектакли.При Спасчо си е долнопробен цигански грабеж на влакова композиция, например.Да не говорим, че да крадеш помощи за гладуващи, като каквито са били изпращани е дъното на цинизма и падението.
Teo написа:Beladona написа:GOLEADOR написа:Най-гнусното нещо в нашия форум е да гледам как разни миндили се подиграват на един истински фен и никой от модовете не се трогва да ги нахрани с банани.Тук не е свободия а направо анархия!
Нали ??? Мен визираш като истински фен , а Тео казваш , че е миндил , а ????
Бела-Дона ти не беше ли фен на Левски?
Последно преди 2 месеца някъде те бях разкрил тука пред целия форум, ама нещо се изтриха мненията.
@ Нз, на каква тема беше, ама те бях сгащил много добре!
Ти не беше ли фен на Левски .....Тео , я припознавай отборчето на гг , че е срамота толкова умен младеж като теб да не е припознал още !!!!
GOLEADOR написа:Beladona написа:
Като ученик курсовете ми за радиолюбител бяха в ОСО.
Но какво общо има това с ОСК ЦСКА?
Е тук не ти вярвам, да се любиш с радио, за такова нещо не бях чувал.

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Mitata написа:kremi82 написа:Това са стари селско-тарикатски приказчици.
Хаххахахахахахха
Така ли?
Ххахахахахах
Литекс щял да бъде ЦСКА.
Това е единственият ЦСКА, друг, освен онова смехотворно подобие на клуб в окръжната, няма.
Накарай Божков да върне 30-те милиона дълг на умиращото дружество и догодина отново във В група с автентичен ЦСКА.
Това ЦСКА е на Коцева и ДУДУКА в окръжната. Просто са използвали Мечков и Шиваров за пред хората.
Ако ще се прави футболен клуб и ще се почва оттам задължително трябва да се направи от феновете, а не от коври!