Mitata написа:ММ1914 написа:suni написа:ММ1914 написа:suni написа:ММ1914 написа:Каква ИДИЛия, Суни/съкратено от Сунай/ четка /да не кожем нещо по-нежно/, червеното жокерче/защо е червено, или по-точно само за пет дена в месеца ли е червено е друг въпрос/. Като се обичате защо не се вземете?
Ти кой беше бе, клошар?.. Бегай бързо, че усмърде форумчето! 

Клошар е този който трябва да припознава отбор, за да придобие смисъл иначе безцветният му и пропилян живот. Та викаш кой от нас двамата е това?

Човек, не си желан / в този подфорум/,.. къш,.. къш!!! 

П.П. Неам нерви! 

На тези години и зъби нямаш най-вероятно, но това не е мой проблем. Този подфорум е на ЦСКА, което е различно дружество от ЦСКА-София, ти си гост тук както и аз.

Не сте у ред, ЦСКА няма представителен тим, изобщо не развива спортна дейност. Така че този сайт е на армейските привърженици, иначе казано, на цесекарите. Аз ако влезна  в лефскарския сайт и почна да  обиждам наред отбор и сини фенове, ще ме оставят ли там повече от 5 минути?

Първо това тук е форум, от който част е подфорум ЦСКА, това не е сайт. Сайтът е ГОНГ 

Форумът е на гонг, ние всички сме просто потребители тук.
Когато се научиш как се изписва левскарски, тогава ходи да пишеш където и да е.
За обидите във синия форум питай Суни, правил го е неведнъж. 
Съдейки по правописа ти имам едни заключения, но културно ще те попитам. Как може да си армейски привърженик, когато не си бил в армията?