Много шарени мнения! Едните изкарват СР като спасител, други го оплюват, че иска да върти игрички чрез Левски. Виждам два сценария:
1. СР връща Левски на крака, ставаме шампиони, купа, пробив в ЕКТ след 2-3 години, и тн. Тогава спират всички негативни мнения и той ще си направи отличен ПР. Държавниците ще го тупат по рамото и ще му идват на крака както го направиха в Разград. Тогава ще има една всенародна любов към него. Вижте какво направи с Левски, вдигна го от пепелта та сега лети във въздуха, направил човекът от кална локва вино.
2. Нещо от типа на периода, в който ВТБ бяха спонсори. Наливат се пари, но плачени резултати и чао бамбина. И тогава почват всякакви теории на конспирацията и сценарии за задкулисни игри. Как източил Виваком чрез Левски и всякакви такива. Не се изключва и фалит и тръгваме надолу.
Ако е успешен, ще си изгради добро име сред синята общност, а и като цяло. Само времето ще покаже за добро, или за лошо идва в Левски. Ако действително върти далавери с Левски, то при вариант 1 ще мине по незабелязано, защото хората ще бъдат заслепени от успехите на отбра и няма да има толкова негативи към него.
Общо взето това са моите констатации. Предстой да видим кой крив, кой прав.
Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.
HekakaB написа:sin4ec написа:Ами аирлия да е! То не, че нещо е толкова ново, ама най-сетне се приключва с потайностите и недомлъвките. Има ясна личност начело на клуба, притежател на акциите, с някой лев в джоба. Схемите със спонсори и прочее фокуси стават ненужни.
Нали тая същата личност е пешка в същите схеми.Нищо не е свършило.Тепърва се започва.И тоя е поредния назначен парашутист.
Схемата при него даже е повече от очевадна - Левски е прикачен към БТК. Там е ключът към всичко.
При предните трима беше по-мъглява историята, щото не се знаеше какви са точно схемите. Самият факт, че акциите на голям клуб като Левски се раздават "безвъзмездно" говори каква пародия е всичко. Говори че тия тримата са били кукли на конци и те не решават нищо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Я ми обяснете какво значи наливане на пари във футболен отбор като сума, че се дразня вече с тези невероятни пари от ВТБ, които пак бяха само да се разлайва и настройва общественото мнение. Аз под пари разбирам минимум 10 млн евро на календарна година, ама абсолютно минимум, а за цели в ЕКТ - 20 млн. Ето това като осигури някой ще приема термина наливане на пари. Останалото е наливане на имидж.
Русев и ВТБ са собственици на Виваком. За мен е все едно кой точно от тях ще дава парите. Важно е Левски да е осигурен финансово за поне няколко години напред, иначе за нищо няма да се борим отново.
Nuke написа:Geonik написа:Не срещнах тази препратка. Може да съм я пропуснал, за което се извинявам!
Това интервю е от декември 2015. Все пак нека видим как мисли.
http://egoist.bg/#!/articles/prehodut-prez-sumnenieto
Благодаря за линка! Сега имаме думата на Русев срещу тая на жълтата преса. Определено заставам на страната на новия собственик. Ако някой иска да ми промени отношението, ще трябва да извади документирани и доказани факти. Жълти писания и клевети няма да свършат работа.
Думата не е на жълтата преса, а на Петко Симеонов - бивш шеф на АЧП, взел на работа същия тоя Русев в началото на 90-те. Той казва, че Русев е бил тогава шофьор на УБО и е возел член на Политбюро.
А за яхтата му коментарът е повече от комичен, прочете ли го ???
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Думата не е на жълтата преса, а на Петко Симеонов - бивш шеф на АЧП, взел на работа същия тоя Русев в началото на 90-те. Той казва, че Русев е бил тогава шофьор на УБО и е возел член на Политбюро.
Ами тоя Петко Симеонов явно лъже. Никой не би си позволил да отрече, че е бил шофьор на някого, ако е бил, защото човекът е жив и може винаги да бъде попитан.
1982 написа:А за яхтата му коментарът е повече от комичен, прочете ли го ???
Да, комичен е, но не го уличава в нищо.
Да, Nuke, Петко Симеонов лъже, а Спас Русев казва истината ..... между другото, знаеш ли, че другарят Стоян Марков, за когото Петко Симеонов казва, че е бил возен от Спас Русев, днес живее ........ в Лондон.
Какво съвпадение пак, а ??!
За яхтата - само това ли ти е коментарът ??! Не го уличавало в нищо ..... ама бая престъпници на тая яхта ?!
Гусин Русев, като я е наемал, не е знаел човекът за кого я наема. 

За яхтата - само това ли ти е коментарът ??! Не го уличавало в нищо ..... ама бая престъпници на тая яхта ?!

Няма престъпници, само съмнителни и мъртъвци 

1982 написа:Nuke написа:Geonik написа:Не срещнах тази препратка. Може да съм я пропуснал, за което се извинявам!
Това интервю е от декември 2015. Все пак нека видим как мисли.
http://egoist.bg/#!/articles/prehodut-prez-sumnenieto
Благодаря за линка! Сега имаме думата на Русев срещу тая на жълтата преса. Определено заставам на страната на новия собственик. Ако някой иска да ми промени отношението, ще трябва да извади документирани и доказани факти. Жълти писания и клевети няма да свършат работа.
Думата не е на жълтата преса, а на Петко Симеонов - бивш шеф на АЧП, взел на работа същия тоя Русев в началото на 90-те. Той казва, че Русев е бил тогава шофьор на УБО и е возел член на Политбюро.
А за яхтата му коментарът е повече от комичен, прочете ли го ???
Уважавам мненията ти и позицията по определени въпроси, но да взимаш за меродавно изказване на Петко Симеонов е меко казано несериозно.
Нищо не мога да кажа за Спас Русев, не го познавам , но за г-н Симеонов-много, защото го познавам лично от 88-ма година.На този човек може да се вярва на 10 % максимум.А и всичко се доказва с документи , нали, а не с думи ?
ЕЖК е малко...махленско.

Добре, няма да вярвам на Петко Симеонов, той лъже ....... Стоян Марков живее по случайност също в Лондон, където живее и този, който не му е бил шофьор. Ебати съвпадението.
За яхтата - предполагам снимката е фотомонтаж, тоест и тя е лъжа, господин Русев никога не би си имал работа с хора като Иван Тодоров - Доктора (също пребивавал често в Лондон, докато беше жив), с печално известния Пепи Амигоса и т.н.
За яхтата - предполагам снимката е фотомонтаж, тоест и тя е лъжа, господин Русев никога не би си имал работа с хора като Иван Тодоров - Доктора (също пребивавал често в Лондон, докато беше жив), с печално известния Пепи Амигоса и т.н.