ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 14:32

boabbb написа:
Teo написа:Баща му на Зафето е легенда... синът му не направи нищо кой знае какво в ЦСКА, че да се кичи с такава титла!
Такива като Зафето, ако почнем ги правим легенди заеби.. :lol:

Бучински и той е легенда :lol: :lol: Аз бях охрана на един концерт на "Армията" и съм ходил по терена - и аз съм легенда 8-) :lol:

Колко ли безстопанствени котки са минали по терена..все легенди :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 31 авг 2016 15:02

Кашенце, Кашу мое от 2010-та, ще ти отговоря веднага след последния съдийски сигнал на следващия домакински мач на Арсенал на Айброкс във Висшата лига на Англия. Ако аз бях изръсил нещо като това, щях да мълча поне два месеца, но чувството за срам вирее само при някои от нас. Има време - задвижиха се едни процеси, които ще ти спестя в момента, защото вашата групичка редовно подлива водичка, но този път никой няма да се меси. Бъди търпелив и си носи наколенки! Ще ти трябват, когато всичко приключи! Тогава ще имам нужда някой да поизбърше обувките ми, но ще трябва да е клекнал. Готов ли си, Каши, лорде на Айброкс и повелителю на автентичния Дунав от 2010-та? :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 15:07

Yan_Bibiyan написа:Кашенце, Кашу мое от 2010-та, ще ти отговоря веднага след последния съдийски сигнал на следващия домакински мач на Арсенал на Айброкс във Висшата лига на Англия. Ако аз бях изръсил нещо като това, щях да мълча поне два месеца, но чувството за срам вирее само при някои от нас. Има време - задвижиха се едни процеси, които ще ти спестя в момента, защото вашата групичка редовно подлива водичка, но този път никой няма да се меси. Бъди търпелив и си носи наколенки! Ще ти трябват, когато всичко приключи! Тогава ще имам нужда някой да поизбърше обувките ми, но ще трябва да е клекнал. Готов ли си, Каши, лорде на Айброкс и повелителю на автентичния Дунав от 2010-та? :mrgreen:

И аз щях да млъкна, ако напиша, че "Литекс" и ЦСКА са се слели, ама ти не млъкваш. Аз защо да го правя?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 31 авг 2016 15:28

Не мисля така. Припознал си се както с Дунав 2010. :)

Ти и твоята форумна група постоянно изисквате отговори, но не сте дали нито един задоволителен такъв на останалите. Понеже явно така ще карате и в бъдеще, реших, че няма да ви давам отговори, докато вие не се престрашите да отговорите поне веднъж без опорните си точици и да допуснете истината да ви уязви. Чао, Каши! :Д

П.С. Ако ти бях учител, бих ти писал тройка за онова, което си сложил в подписа си. Можеш и по-добре! Залегни над учебниците и след месец те чакаме с нещо по-качествено от сектор без козирка, Кашу! :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 31 авг 2016 15:29

OOP написа:
Red joker написа:
soilwork написа:[center]Ники , преди да гледаш в чуждо канче , погледни в своето ! Шеф си на форума на Гонг . Влез в сайта в темата за възраждането на ЦСКА , прочети последните 15 страници и виж какво става под носа ти ! Смени си модераторите , защото ще избягат и последните свестни потребители ![/center] P.S- Назаем от нета :lol:

А бе,дали да не кандидатствам за модератор,а :)

Може да кандидатстваш за шаран на годината. Иначе гледам продължаваш да трупаш безмислени мнения. Явно добре плащат

Бегай в Африка да крадеш помощите от ООН, че Вивакома се закучи и собственика ви няма с какво да ви издържа.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 15:36

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Teo написа:Много поздрави и им кажи на КОЦЕВА и ДУДКА, че по всяко време може дойдат да ми продухат ****! :lol: :lol:
@ Стягайте редиците, че другата година като се направи ЦСКА София 1948 ще трябва да идвате до Горна Баня. Все пак това е автентичното и трябва подкрепа! :lol:

На терена на Танковата бригада ли ще се рита ???

Да,в Домуздере :twisted:

Ама Домуса нали виде как унижи льо пети наркомани от Микре ???

Бати гаврата ...дожаля ми за дришата ....

Не ,не видях 8-) Негов храненик ли си сега,той ли дава „кантариончето“ :twisted: ООО... пЪрдон,той е по синтетиката :idea: Като гледам как се активизира,май си сменила „кантариончето“ с „мет“-че :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 15:37

OOP написа:
Red joker написа:
soilwork написа:[center]Ники , преди да гледаш в чуждо канче , погледни в своето ! Шеф си на форума на Гонг . Влез в сайта в темата за възраждането на ЦСКА , прочети последните 15 страници и виж какво става под носа ти ! Смени си модераторите , защото ще избягат и последните свестни потребители ![/center] P.S- Назаем от нета :lol:

Може да кандидатстваш за шаран на годината. Иначе гледам продължаваш да трупаш безмислени мнения. Явно добре плащат

Ти рибарче ли си :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 31 авг 2016 15:38

гражданин от село написа:
OOP написа:
Red joker написа:

Бегай в Африка да крадеш помощите от ООН, че Вивакома се закучи и собственика ви няма с какво да ви издържа.

А бе тия не ги мисли!В кенеф да ги затворят,гладни нема да останат :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2016 15:52

Yan_Bibiyan написа:Не мисля така. Припознал си се както с Дунав 2010. :)

Ти и твоята форумна група постоянно изисквате отговори, но не сте дали нито един задоволителен такъв на останалите. Понеже явно така ще карате и в бъдеще, реших, че няма да ви давам отговори, докато вие не се престрашите да отговорите поне веднъж без опорните си точици и да допуснете истината да ви уязви. Чао, Каши! :Д

П.С. Ако ти бях учител, бих ти писал тройка за онова, което си сложил в подписа си. Можеш и по-добре! Залегни над учебниците и след месец те чакаме с нещо по-качествено от сектор без козирка, Кашу! :)

Там е работата, че не си ми учител, а и не можеш дори толкова!
Иначе знаеш, че "Литекс" и ЦСКА са се слели, ама по пътя са се изгубили дълговете, след сливането :mrgreen:
Между другото, Учителю Йода, след сливане се получава съвсем ново дружество, нямащо нищо общо със слелите се, освен наследяването на активи и ПАСИВИ :mrgreen: Да беше попрочел нещо и да пишеш за вливане ли :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 авг 2016 15:59

[center]Официално: ЦСКА се сдоби с ново португалско попълнение![/center] Португалският клуб Беленензеш официално обяви трансфера на Рубен Пинто в ЦСКА. 24-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона. Изображение В родината си Рубен не е известен с това, че вкарва много голове. Играта му се върти около това да задава цялостното темпо в мача и да намира най-доброто развитие на атаките на своя тим. Дефанзивните му качества също са високо оценени. P.S -Добре дошъл Рубен и успех с екипа на ЦСКА ! Само ЦСКА !!

Върни се в “Архив”