ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Ко ста`а бе, няма Курьор, няма Бадем...нещо много криво го раздава ```еску 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Red joker написа:Beladona написа:Бекирчо , така искам да се пише !!! Всичко е наред с посещаемостта !!!
С Нафтата бяхте 15 000 !!! Всички сте зад гришата и ицата !!! И моооооооошно Емо фаса и юлката инджов !!!
Стига с тая еФтина пропаганда бе,нещо не си си доучил подуянската шпионска школаЯ го виж батко ти Синчец кви димни завеси пуска
15 000 на мач в България дори и на дерби,вече е събитие,така че не спекулирай с това,кажи им да ти сменят репертоара
Радвам се , че повечето хора мислят като теб .....а най-много се радвам , че собствениците на Литекс също мислят така !!!
ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да знаете вие като чуете думи като чест и морал и ви напушва смях.
Вальо е доста мъжко момче , съгласен съм , сега ще видим дали става за треньор

petko.h.markov написа:Red joker написа:ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да разбере вие като чуете думи като чест и морал ви напушва смях.
Не знам,но съм чул,че е интригант и „сменява“ треньориЧул съм също и че чрез него, Домуза направи пробива на Стойчо миналата година
...
И какво още си чул?
Не остана нито един от големите футболисти не оплют от вас.Точно като комунистите:"Който не е с нас,е против нас"
Устата,като размер в главата е най-малка,но най-много я използвате.Горната част,където е мозъка, ви е излишна.
Вальо си беше класа за България, но навън не направи нищо особено, та да е толкова голям
 За съжаление, аз също съм останал с впечатление, че не е полезен за атмосферата в съблекалнята при престоите му в ЦСКА
  За съжаление, аз също съм останал с впечатление, че не е полезен за атмосферата в съблекалнята при престоите му в ЦСКА   Извадени джобове, критики към ръководството за пари преди важни мачове, въобще ... лоша картинка
  Извадени джобове, критики към ръководството за пари преди важни мачове, въобще ... лоша картинкаЛеевски, оле   

Teo написа:Като знаеш какъв боклук е ДУДУчето какво ще правиш с него на стадиона?
Ще си говорите за старите времена дето е гонил говеда с тръби по центъра на София ли?
Или ще си говорите за това как манипулираше, взимаше пари за политическа пропаганда като използваше феновете на ЦСКА с подписи, взимаше парите за охрана, не направи нищо по София като кафета и т.н. Единствения му принос е за тия години, че обедини и организира хората извън София да идват на Армията.
Много си малък, за да оценяваш приноса на Дучето за сектор Г, въртиопашчице. Аз знам какво беше сектор Г през 90-те години, знам и в какво го превърна Дучето след 1999-а. Може да е бъркал в кацата с меда после, но това го правеха и много от сегашните водачи на сектор Г, а топ тарторите сега бъркат още повече и по-надълбоко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Заклет Левскар
soilwork написа:[center]От него първо ще научат :ceBep написа:Вальо сигурно е най-големия мъжкар играл с червената фланелка, ама как да знаете вие като чуете думи като чест и морал и ви напушва смях.
1. Как най-успешно да саботираш треньор.
2. Как да индентифицираме подходящите съотборници за сформиране на "групичка"
3. Технология за изваждане на джоба
[/center] P.S- Мнение от нета
Технологията за изваждане на джоба е патент на Бадема. Има си и документ от патентното бюро.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
						Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Teo написа:
Стига си говорил глупости бе... какви дроги бълнуваш, такова нещо няма.
Това не е сектор Б.
Хохохо, Тео, Тео, колко си ми наивен ..... искаш ли да ми разкажеш с какво се купува БМВ Х5, когато даденото лице Х има мизерни официални доходи - проверено ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Боли ги Зафирови кардана , че нема да стъпят на Армията ...
Зафето е поискал 5000 лева неустойка , че го гонят

Що бе,нали преди месец бяха най-големите Армейци,ъфтентични,мъжкари,не знам си кви

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Те и Бадема затова сега ще го вземат пак в ЦСКА на куково лято   Същита работа и при него - класен играч, обаче го играе леко тартор, нещо интрижки нещо ...
  Същита работа и при него - класен играч, обаче го играе леко тартор, нещо интрижки нещо ...  

Същита работа и при него - класен играч, обаче го играе леко тартор, нещо интрижки нещо ...
Леевски, оле