Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2016 21:16

milen.hristov написа:
slash1912 написа:И какво като си отидем в селските групи?Не бяхме ли вече веднъж там?
Тъкмо пародията наречена ППЛ ще се разпадне по-лесно :lol:

Този път обаче там ще си и останете докато не фалирате и не ви закрият. Защото пари няма вече кой да ви даде докато не изгоните ултрасите от стадиона.

Повярвай ми,това няма да стане!Преминавали сме през много по-тежки неща,ще преживеем и това.
БОТЕВ ГО Е ИМАЛО, ИМА ГО И ЩЕ ГО ИМА МНОГО СЛЕД ПАРИТЕ НА ЧАНДЪРОВ!!! БОТЕВ Е НА 104 ГОДИНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС, НЕГОВАТА ПУБЛИКА!!! БОТЕВ ЩЕ БЪДЕ И НА 204 И НА 304 И НА 504!!!! БОТЕВ НЕ Е НЕЧИЙ ПРОЕКТ ИЛИ ОПИТ ЗА ТАКЪВ, БОТЕВ Е НАШАТА РЕЛИГИЯ!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 30 авг 2016 21:17

.
Последна промяна от Долно уйно на 30 авг 2016 21:19, променено общо 2 пъти.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 21:18

годе написа:
milen.hristov написа:
Sorcerer написа:
slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!.......
Мерси и о ревоар!

"...уважавам всеки един, дори и най-големия глупак, само че няма да работя за тях..."

О ревоар и на теб куха лейко :lol:

Ето го друг ултрас милионер. Посочи ми друг клуб в света кой се управлява от феновете му или където феновете казват собственикът кой да назначава.

Ей,манго,гледай си отборчето и не се меси в работите на Ботев!

В отборчето ми прогледнаха и скоро ще разкарат феновете на хранилка като теб.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 30 авг 2016 21:18

Вълчан написа:Що ли феновете на ЦСКА не изгониха този Румънец.Да не е по опитен от Митов или има повече успехи.Не....просто имат доверие на ръководството и са едно цяло за сега.

:o :shock: :o :shock:
Феновете на ЦСКА-София(София) ще целуват краката и на Жадното, ако г-н Ганчев му налундзи оранжевата фланелка и го представи за треньор.
Намерил си какъв пример да даваш?
Дърпатов долната си джука ще продаде, ако Камата му нареди, ти за изгонване говориш.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 21:18

Долно уйно написа:Бултрасите ще издържат ли клуба?

Ти пък да си чул ултрас да работи

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 30 авг 2016 21:19

slash1912 написа:
milen.hristov написа:
slash1912 написа:И какво като си отидем в селските групи?Не бяхме ли вече веднъж там?
Тъкмо пародията наречена ППЛ ще се разпадне по-лесно :lol:

Този път обаче там ще си и останете докато не фалирате и не ви закрият. Защото пари няма вече кой да ви даде докато не изгоните ултрасите от стадиона.

Повярвай ми,това няма да стане!Преминавали сме през много по-тежки неща,ще преживеем и това.
БОТЕВ ГО Е ИМАЛО, ИМА ГО И ЩЕ ГО ИМА МНОГО СЛЕД ПАРИТЕ НА ЧАНДЪРОВ!!! БОТЕВ Е НА 104 ГОДИНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАС, НЕГОВАТА ПУБЛИКА!!! БОТЕВ ЩЕ БЪДЕ И НА 204 И НА 304 И НА 504!!!! БОТЕВ НЕ Е НЕЧИЙ ПРОЕКТ ИЛИ ОПИТ ЗА ТАКЪВ, БОТЕВ Е НАШАТА РЕЛИГИЯ!!!

Докато го има Металик ще го има и Ботевъ.
:mrgreen:
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2016 21:20

ММ1914 написа:
slash1912 написа:
ММ1914 написа:
slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!Той никога не е имал намерение да строи стадион,а само да си пере парите чрез Ботев.В момента,в който му бяха зададени конкретни въпроси за продължаването на строежа,той реши да сменя треньори,за да отклони вниманието.И въпреки,че цяла седмица беше предупреждаван,че Дехидратирания няма да бъде приет,тръгна срещу публиката.
Мерси и о ревоар!

Според теб, колко са заможните хора в България, способни да построят стадион ей така за мерси? Този стадион до десетина години не виждам кой ще го построи, а остане ли толкова дълго .... пиши го бегал. До нова година ще сте на пост и молитва. Скоро другите клубове ще скочат и ще искат футбол да се играе само на стадиони, не на тренировъчни бази - оттам вече сте чао и то ако по това време още сте в А група. Не е лошо човек да се пъчи и да го вади голям, ама после идва време за доказване.

Тоя човек си мисли,че ние сме Септември-докара сина си,племеника и някакъв негър.Отбор нямаме,стадион също.Отделно не се води никакъв в клуба.Дава пари,щото Боко го натиска,заради хотела в Слънчев Бряг.Готови сме да си понесем минусите от неговото отсъствие,а за А група ми е през хея!

Пичага, когато нямате за комат хляб, не можете да искате черен хайвер. Няма да се появи нов месия като Цецо Василев, такива тип господин за един ден се появяват през определено време, поне 10 години трябва да минат. Отидете ли по селата - довиждане стадион, в Коматево ще останете, не успеете ли да издрапате, няма да видите и нови привърженици, вие сте апетитна хапка само докато сте в Пловдив. Да не говорим че Митов - честно казано не разбирам защо го гоните. Че е левскар - доста треньори сте имали наши кадри. Не бил добър - е то досега да не ви е водил Капело. В България поне на 5-8 ще сте, ако ще и за треньор магаре да вземете. Ако останете без играчи - е тогава може и изпадане.

Ясно беше, че след изгонването на 20-30 играчи и взимането на куцо, кьораво и сакато, трябваше да има виновен и това беше Костов, който самия с поемането на отговорността по селекцията ясно заяви скорошното си напускане. Оттам насетне остана най-лесното и най-елементарно скроеното, а именно да се докара Митов, Кокала, Ераносян или някой от техния калибър, знаейки се, че феновете ще скочат като ужилени. Това дава брилянтната възможност на г-н давам мило и драго за Ботев, да си бие шута обвинявайки за това феновете, като за пред обществеността той е прям, дава пари яко, а едни 30 човека, бай Ганьовци, разбиват отбора си.Пак казвам-това е сценарий,Чандъра така или иначе щеше да напусне,това беше най-лесния за него начин.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 30 авг 2016 21:21

Аз пък подкрепям феновете на Ботев !!! Разни мушмороци си правят пиар без да влагат средства на гърба на любимите ни отбори ! И врътки-врътки безкрай !!! Искам един ден пред народното събрание случката да се повтори.Ще съм много щастлив.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 21:21

Спирам да пиша в тази тема. Футбол в България ще има когато няма фенклубове и ултраси. Когато феновете разберат, че тяхното единствено право е да подкрепят отбора си, а не да назначат и уволняват. Толкоз от мен.

RESPECT
Контакти:

Мнениеот RESPECT » 30 авг 2016 21:23

джони написа:Аз от тоя Чандъров нищо добро не съм видял ,по добре,че се маха

Еее, как да не си видял добро от този човечец, като..... доведе сина си и племенника си и някакво негърче да играят в Ботев Пловдив. ;) Носеха се слухове, че и жена му е на щат в клуба. Обеща, че другата година ще започне финансиране за доизграждането на стадиона Ви.(Това последното ми звучи, като: "Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път" :) ) Сега Ви води треньор "гений", който не се е доказал никъде, но пък има вчечатляващите 0 гола, като нападател на ФК "Академик" София през сезон 1994/1995 година в "Б" група.

Върни се в “Ботев”