GOLEADOR написа:chiphead написа:GOLEADOR написа:chiphead написа:айде, честито на поредните олигофрени ...
същите като едни "сърца милиони" - дето ако са 1 милион, и беха събрали по 30 лева всеки, и щяха да си спасят клуба, ама по - евтино им беше да припознават Етрополе с партизанското име Ловеч що па трябва да даваш пари за клуба, или - не сме "милиони" ...
аз не мога да разбера - кви сте вие бе, дето не сте извадили една стотинка (освен, че ходите на мачове с карти или безплатно) - да му давате наклон на този, дето вади някакъв милион, за да съществува клуба ? еми - ето - сега - ще имате възможността да си извадите парите - и да го управлявате - ама то иска и плащане на заплати и други разходи, ама Цецо го няма ...
честита ви някакв окръжна група, олигофрени !!!
1 500 000,толкова събраха феновете на ЦСКА!Никой в България не е събирал повече от нас.Подуянци се опитаха,но я събраха 500 000 я не.За това прояви малко респект , заслужили сме си го!
виж, не ме разбирай погрешно ...
аз проявявам респект към всички, които милеят за клуба си, както и към вашите фенове. каквото сте могли - събрали сте, въпроса е, че не можеш да имаш претенции, че си половин България, и през това време - всички твои хора - да се крият като мишки.
Респект към ядрото фенове - които поддържат до последно клуба, този пример не беше за тях, както и не е за мен и Локо СФ феновете, които поддържаме клуба си навсякъде.
Надявам се, че разбираш гледната ми точка - не може всеки да пее по стадионите, да пребива бабите със семките, да взима на децата екипите и топките, да троши БФС-то, а през тва време - да не даде некой лев за любимият отбор ...
ето - за това говоря, че като има нещо безплатно - всеки се натиска, като трябва да с дадат едни 30 лева за да се спаси отбора - на повечето хора им е по-евтино да припознаяат литекс-етрополе- или квото е там ...
същото е и с Ботевите фенове - 100 човека ще изхвърлят този дето дава пари, и ше му ядат главата у А-окръжна, щото няа да могат да плащат заплати, ток, други консумативи и т.н.
Ако има разделение между фенове , ръководство и отбор,то нищо хубаво не очаква Ботев.Защо феновете са скочили на треньора - те си знаят.Всеки има право на своите 100 дни.Отделно след този скандал ако е мъж Митов ще си тръгне,явно не е желан от феновете,а футбола е за тях.
За това говорим, че в БГ никой треньор няма право на 100-те си дни - щото некой не го харесвал ... еми - да си издържат отбора тогава - ама е много лесно да идеш с потника на стадиона и да раздаваш правосъдие, ама е много трудно - да изкараш 2-3 лева от джоба за Клуба ...
Както и да е - с изключение на това, за което се засегна (не съм го искал, не съм искал да обидя никой истински Армеец - знам, че не ви е лесно сега) - явно сме на едно мнение - че след като го вадиш голям - трябва и да го покажеш, за съжаление - до сега в нито един БГ отбор - това не се е случило - след като феновете го извадят - да продължат - и да издържат клуба. В БотевЪ - който и да дойде като треньор или собственик - няма да го харесат едни 100 човека, защото за това им се плаща (както е и в много други големи отбори), за сметка на това, от тези 100 човека зависи вселената, и всички се съобразяват с тях, щото са на хранилка на едни други хора ...