Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2016 20:56

milen.hristov написа:
slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!Той никога не е имал намерение да строи стадион,а само да си пере парите чрез Ботев.В момента,в който му бяха зададени конкретни въпроси за продължаването на строежа,той реши да сменя треньори,за да отклони вниманието.И въпреки,че цяла седмица беше предупреждаван,че Дехидратирания няма да бъде приет,тръгна срещу публиката.
Мерси и о ревоар!

Ми честито от днес си съсобственик с другите глупаци на Ботев, само не знам от къде пари за издръжката.

Ти сериозно ли си мислиш,че тоя е решил да напусне за 15 минути след като изгонихме Митов?
Това е схема,пич-откровена провокация и очаквана реакция,за да си измие ръцете с нас.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 20:56

Sorcerer написа:
slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!.......
Мерси и о ревоар!

"...уважавам всеки един, дори и най-големия глупак, само че няма да работя за тях..."

О ревоар и на теб куха лейко :lol:

Ето го друг ултрас милионер. Посочи ми друг клуб в света кой се управлява от феновете му или където феновете казват собственикът кой да назначава.

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 30 авг 2016 20:59

GOLEADOR написа:
chiphead написа:
GOLEADOR написа:
chiphead написа:айде, честито на поредните олигофрени ...

същите като едни "сърца милиони" - дето ако са 1 милион, и беха събрали по 30 лева всеки, и щяха да си спасят клуба, ама по - евтино им беше да припознават Етрополе с партизанското име Ловеч що па трябва да даваш пари за клуба, или - не сме "милиони" ...

аз не мога да разбера - кви сте вие бе, дето не сте извадили една стотинка (освен, че ходите на мачове с карти или безплатно) - да му давате наклон на този, дето вади някакъв милион, за да съществува клуба ? еми - ето - сега - ще имате възможността да си извадите парите - и да го управлявате - ама то иска и плащане на заплати и други разходи, ама Цецо го няма ...

честита ви някакв окръжна група, олигофрени !!!

1 500 000,толкова събраха феновете на ЦСКА!Никой в България не е събирал повече от нас.Подуянци се опитаха,но я събраха 500 000 я не.За това прояви малко респект , заслужили сме си го!

виж, не ме разбирай погрешно ...

аз проявявам респект към всички, които милеят за клуба си, както и към вашите фенове. каквото сте могли - събрали сте, въпроса е, че не можеш да имаш претенции, че си половин България, и през това време - всички твои хора - да се крият като мишки.

Респект към ядрото фенове - които поддържат до последно клуба, този пример не беше за тях, както и не е за мен и Локо СФ феновете, които поддържаме клуба си навсякъде.

Надявам се, че разбираш гледната ми точка - не може всеки да пее по стадионите, да пребива бабите със семките, да взима на децата екипите и топките, да троши БФС-то, а през тва време - да не даде некой лев за любимият отбор ...

ето - за това говоря, че като има нещо безплатно - всеки се натиска, като трябва да с дадат едни 30 лева за да се спаси отбора - на повечето хора им е по-евтино да припознаяат литекс-етрополе- или квото е там ...

същото е и с Ботевите фенове - 100 човека ще изхвърлят този дето дава пари, и ше му ядат главата у А-окръжна, щото няа да могат да плащат заплати, ток, други консумативи и т.н.

Ако има разделение между фенове , ръководство и отбор,то нищо хубаво не очаква Ботев.Защо феновете са скочили на треньора - те си знаят.Всеки има право на своите 100 дни.Отделно след този скандал ако е мъж Митов ще си тръгне,явно не е желан от феновете,а футбола е за тях.

За това говорим, че в БГ никой треньор няма право на 100-те си дни - щото некой не го харесвал ... еми - да си издържат отбора тогава - ама е много лесно да идеш с потника на стадиона и да раздаваш правосъдие, ама е много трудно - да изкараш 2-3 лева от джоба за Клуба ...

Както и да е - с изключение на това, за което се засегна (не съм го искал, не съм искал да обидя никой истински Армеец - знам, че не ви е лесно сега) - явно сме на едно мнение - че след като го вадиш голям - трябва и да го покажеш, за съжаление - до сега в нито един БГ отбор - това не се е случило - след като феновете го извадят - да продължат - и да издържат клуба. В БотевЪ - който и да дойде като треньор или собственик - няма да го харесат едни 100 човека, защото за това им се плаща (както е и в много други големи отбори), за сметка на това, от тези 100 човека зависи вселената, и всички се съобразяват с тях, щото са на хранилка на едни други хора ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 21:00

А бе,как можахте да изгоните Щампиона :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 21:00

джони написа:Къв треньор е Ники Митов?Дори левскарите не го вдигат както обикновено,айде Мъри и Костов имат визитки,специално Мъри колко го вдигат сините журналя не е истина.Вили Вуцов пък дойде с ореола на взета титла на Левски след онова 1 на 1 със Славия,ами Митов???Чии го дори тук,хем недоказан,хем нежелан,еми как да стане,това,че бил близък и човек на Чандъров-голям праз.Аз от тоя Чандъров нищо добро не съм видял ,по добре,че се маха

Нали знаеш, че вече сте кандидат изпадащ Н1 и много трудно някой би се навил да дава пари за Ботев с публика съставена от най-долната прослойка на едно общество- ултрасите. Смело си отивате към селските групи.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 авг 2016 21:02

slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!Той никога не е имал намерение да строи стадион,а само да си пере парите чрез Ботев.В момента,в който му бяха зададени конкретни въпроси за продължаването на строежа,той реши да сменя треньори,за да отклони вниманието.И въпреки,че цяла седмица беше предупреждаван,че Дехидратирания няма да бъде приет,тръгна срещу публиката.
Мерси и о ревоар!

Според теб, колко са заможните хора в България, способни да построят стадион ей така за мерси? Този стадион до десетина години не виждам кой ще го построи, а остане ли толкова дълго .... пиши го бегал. До нова година ще сте на пост и молитва. Скоро другите клубове ще скочат и ще искат футбол да се играе само на стадиони, не на тренировъчни бази - оттам вече сте чао и то ако по това време още сте в А група. Не е лошо човек да се пъчи и да го вади голям, ама после идва време за доказване.
Последна промяна от ММ1914 на 30 авг 2016 21:04, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 30 авг 2016 21:02

slash1912 написа:
milen.hristov написа:
Мерси и о ревоар!

Ми честито от днес си съсобственик с другите глупаци на Ботев, само не знам от къде пари за издръжката.

Ти сериозно ли си мислиш,че тоя е решил да напусне за 15 минути след като изгонихме Митов?
Това е схема,пич-откровена провокация и очаквана реакция,за да си измие ръцете с нас.

Още тая вечер почвайте да се мазните на беОградския мустак. В него ви е надеждата.
Иначе Гришата Лига ще завърши с 13 отбора.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2016 21:03

И какво като си отидем в селските групи?Не бяхме ли вече веднъж там?
Тъкмо пародията наречена ППЛ ще се разпадне по-лесно :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 21:04

milen.hristov написа:
Sorcerer написа:
slash1912 написа:За незапознатите-това е театър от Чандъров,за да се изниже от клуба!.......
Мерси и о ревоар!

"...уважавам всеки един, дори и най-големия глупак, само че няма да работя за тях..."

О ревоар и на теб куха лейко :lol:

Ето го друг ултрас милионер. Посочи ми друг клуб в света кой се управлява от феновете му или където феновете казват собственикът кой да назначава.

Сигурно няма,но трябва да има граница на компромис и разбиране!На вас ако ви назначат Стойчо Младенов,ще му се зарадвате ли :lol: Та ваши фенове унижиха Петев публично,при положение ,че няма нищо общо с ЦСКА ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2016 21:05

slash1912 написа:
milen.hristov написа:
Мерси и о ревоар!

Просто трябваше тези ''фенове'' да излезат и да ка кажат той ни провокира да направим някоя глупост но ни е сме по-умни и няма да сторим нищо. След което си подкрепяте отбора. Разберете суверенно право е на всеки собственик на футболен клуб или която и да е фирма е сам да си избира с кой да работи. Когато феновете разберат това толкова просто правило, тогава ще имат право да претендират за участие в управлението на който и да е клуб.

Върни се в “Ботев”