Дано да е за добро. Въпреки, че и този е назначен бизнесмен бетер Домуса. Дано малко по-малко не се превърнем в един друг отбор, който отива в небитието и в в името на спасението да сме готови на всичко.
На този парите са му също толкова "чисти" като на корема, домуса и на Батков (той поне като асвокат направи маса пари по големи сделки и спаси някои неща в България, които щяха да се затрият).
Русев обаче е достатъчно умен или си има добро задкулисие, така че да не се забърка в откровени гешефти като строителя на къщички за прасенца. Всъщност не знам какво сме очаквали, след като само с няколко изключения, всичките богато хора в България бяха назначени за милионери.
И май се видя, че дълговете не са ни много по-малко от на цдна, и като нищо отивахме в А окръжна. Така че на Тонев му дължим благодарност както и всички фенове може да се чувстваме горди, че си спасихме отбора.
Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
damyanov1963 написа:1982 написа:Навън има и много честно забогатели българи, като Игнат Канев и Шефкет Чападжиев, дето също не си знаят парите, но уви, те никога няма да дойдат да инвестират в тая кочина България, по обясними причини. А това са хора, които наистина знаят как се прави бизнес, истински, не на ДС схемите - Виваком, Петрол, Бойко и т.н. до болка познати извращения.![]()
![]()
Аз не си представям някой да се свърже с футбола и да остане честен. Виждаме какво става и в УЕФА и ФИФА, Платини, Блатер...
Какво ще стане с черното тото например, ако футбола се управлява от честни люде? Просто ще ги оставят да го премахнат ли?
Дълбоко се съмнявам.
А за Канев и другия българин Шефкет, не мога да кажа как са забогатели, защото не знам, както и ти предполагам.
Тоя Шефкет е толкова българин, колкото е и Айкут.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
- RockSeeker
- Контакти:
damyanov1963 написа:Ами, като гледам колко бяхте с/у Нефтохимик...
Бая разлика от времето на ентусиазма във В група.
Не, че ние сме повече, или които и да са други, например Ботев дето се репчеха толкова сега и тренировъчното игрище не могат да си напълнят. Но аз не упреквам феновете за слабата посещаемост.
При такова качество на футбола ни в ПЪРВА професионална лига и толкова са много.
На мач се ходи най-вече за да се наслаждаваш на играта и да подкрепяш отбора си, когато го заслужава, но да гледаш как някакви се мъдрят по тревата и не могат един свестен шут да отправят, не си струва да си късаш нервите.
[offtopic]Малко по-малко от вашия мач с Кремвиршите при положение, че вашият се водеше дерби някакво, но това не е от значение и не беше насочено към теб. При тези обстоятелства да си ги мерим е...жалко. Просто който каквото повикал - това му се обадило. Да, няма го ентусиазма от миналата година и това е напълно разбираемо за мен. Явно ще си остане един полъх свеж въздух от миналото - върнахме се в помията, за което аз не бях въобще ентусиазиран. Лично предпочитах една година в Б да речем. И не случайно подписът ми стои още с хореографията от първия мач от миналия сезон. И не ме изненадва това, което става сега. Говорим за Джордан, че си е наш и си се знаем, с Кукоч да работим по разцеплението за автентичността, Куриор да задоволим комлексарчетата, които ще се кефят, че на сините ще им е трън в очите.
От една страна си прав, от друга не си. Аз упреквам И феновете! Ако ще 2000 да са останали да се вълнуват - ок, но около тази бройка да идват на почти всеки мач. Този манталитет - в дербитата, срещу някакъв дразнител или в евромачове - пълним стадиона, на другия мач сме само приятели и познати ме дразни изключително много и за това не е вината само в нивото на футбола! И вбесяващото ме оправдание - виж, че и останалите са така... Нямаме я футболната култура, но пък в сеирджийската сме номер 1. Не ходим заради собствените си клубове, а заради противника, качеството... Добре, така да бъде, ама поне не ми се прави на луд, не се прави на фен на ЦСКА или Левски. Кажи си, че си фен на качествения футбол със симпатии към еди-кой-си или си комплексарче, което отива да извика КЗЛ/бий чорбата няколко пъти и толкова. Но нормално, след като явно не останаха достатъчно хора, които да държат на клубовете ни, въпреки съсипването на футбола, въпреки всичките схеми и гаври... То така най-лесно, всички да се изнесем и да става турско пак най-накрая...[/offtopic]
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]

Сега Сираков ли чакаме?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
damyanov1963 написа:А за Канев и другия българин Шефкет, не мога да кажа как са забогатели, защото не знам, както и ти предполагам.
Ами в биографиите им никъде не фигурират разни добре познати абревиатури като ДС, УБО, БКП, АЧП и т.н. А в САЩ и Канада няма сведения или данни да са се занимавали с нечисти неща. Ако са го вършели, все щеше да излезе някъде нещо, напротив, бизнесът им е много добре известен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- damyanov1963
RockSeeker написа:От една страна си прав, от друга не си. Аз упреквам И феновете! Ако ще 2000 да са останали да се вълнуват - ок, но около тази бройка да идват на почти всеки мач. Този манталитет - в дербитата, срещу някакъв дразнител или в евромачове - пълним стадиона, на другия мач сме само приятели и познати ме дразни изключително много и за това не е вината само в нивото на футбола! И вбесяващото ме оправдание - виж, че и останалите са така... Нямаме я футболната култура, но пък в сеирджийската сме номер 1. Не ходим заради собствените си клубове, а заради противника, качеството... Добре, така да бъде, ама поне не ми се прави на луд, не се прави на фен на ЦСКА или Левски. Кажи си, че си фен на качествения футбол със симпатии към еди-кой-си или си комплексарче, което отива да извика КЗЛ/бий чорбата няколко пъти и толкова. Но нормално, след като явно не останаха достатъчно хора, които да държат на клубовете ни, въпреки съсипването на футбола, въпреки всичките схеми и гаври... То така най-лесно, всички да се изнесем и да става турско пак най-накрая...[/offtopic]
Абе и аз за тебе мога да кажа, че си и прав и не си, обаче темата е безкрайна и може да си спориме не знам докога. Въпрос на гледна точка. Например ти казваш - Ами дай да се изнесеме всички тогава пък каквото ще да става. Да така е, от една страна, но от друга не си ли даваме сметка, че като ходиме по стадионите пълниме гушите на същите тия собственици, за които пишеме какви са, че поддържаме черното тото и че по този начин футбола вместо да се развива, потъва.
Но... както казах темата е безкрайна за спорове и зависи най-вече от гледната точка на спорещите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
wilge написа: 19 страници злоба, завист и помия. Осъзнайте се! Къде отиваме като народ?
Много си зле. Злоба няма. Начело застава поредното крадливо ченге. Как пък един не се намери да посочи нещо работещо, което Финягата да е създал? Да опровергае "злобарите". Дали има производство, нещо свързано с индустрия, някаква иновация? Да не е луд. Гешефти, далавери, спекулации, това умее. За Левски ще има, колкото за индулгенции към обществото. От този, това ни чака.
Интересно - много непознати аватарчета с малко постове досега. КОЙ ги е активирал да са тук?
NOMER14 написа:Интересно - много непознати аватарчета с малко постове досега. КОЙ ги е активирал да са тук?
Ни 'нам!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Доктор Н написа:wilge написа: 19 страници злоба, завист и помия. Осъзнайте се! Къде отиваме като народ?
Много си зле. Злоба няма. Начело застава поредното крадливо ченге. Как пък един не се намери да посочи нещо работещо, което Финягата да е създал? Да опровергае "злобарите". Дали има производство, нещо свързано с индустрия, някаква иновация? Да не е луд. Гешефти, далавери, спекулации, това умее. За Левски ще има, колкото за индулгенции към обществото. От този, това ни чака.
Гешефтите и спекулациите са част от бизнеса. Иска се акъл за тях. Не ме вълнува той и кръгът му колко ще се облажи около данданията, стига да е законно. Интересува ме част от тези средства да се вложат на място и с перспектива в клуба. Да се управляват правилно и да дадат резултат. Може и индулгенции да го наречеш-не е далеч от истината. Челси нима не е индулгенция за Абрамович? Някой да го съди?
Но за пръв път този кръг се официализира чрез обществена институция като Левски. Нещата далеч не опират до една сделка с Виваком, която може да стане, а може и да не стане. Опират до много други работи. А ако изцоцат руснаците-още по-добре! Никой не се заблуждава и не чака златни дъждове. Те са и ненужни, дори са вредни! Трябва ни малко, но на правилното място и в ръцете на правилните хора!
А големите сделки и геополитически врътки да ги оставим на хората, които разбират тази материя. Ако спечелят милиарди-халал да са им, но това значи, че за Левски ще има милиони, а нас това ни вълнува.
Добре е да сме реалисти, а не да летим в облаците и да искаме небивалици като едни други, дето отлетяха в небитието...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]