Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 18:31

saffron написа:
RockSeeker написа:
saffron написа:10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!

Ако бях вярващ - щях да се прекръстя :lol: Сериозно ли бе, човек? :shock: Виж, ако си по-малък и го приемаш като приказка за лека нощ от симпатичния ти дядо - ок, иначе има някакъв проблем... И той не е в това, че си левскар ;)

Ще повярваш и ще се прекръстиш ;) Какво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?
Яд ви е че след толкова години мустаката тирания най накрая се появи един европеец в нашия клуб и проблема е че съм Левскар и съм изтърпял всичко това , за това ти казвам, човека е от западен Лондон а не от източно Микре!

Аз ще ти кажа какво би ме впечатлило - да излезе даденият човек, да каже 3 изречения ако ще, ама да са от сърце, ако трябва 5 пъти да се запъне на тях и да заекне 3 пъти от притеснение.

До болка познати са ми всичките тия фалшиви "прочувствени" речи, през годините съм се нагледал на такива, не ти говоря само за футбол даже, ами като цяло. Заеби Левски, ЦСКА ...... всичко е едно и също навсякъде.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 30 авг 2016 18:32

Абе някак много наивни ни вземат тия старите собственици.Наляли по 1-2 милиона собствени пари а сега безвъзмездно дават всичко на друг собственик.То бива почтени хора но тия просто надхвърлят всичко.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 18:39

Както споменах вече, коментарите за Спас Русев са ми доста забавни. Ето например това, че най-силният аргумент с/у него е, че речта му е била написана :)
Та се сетих за Л. Пенев, как сричаше докато четеше речта си при поемането на ЦСКА от Илия Павлов, че даже и се извиняваше, че не може да чете гладко :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 18:42

Навън има и много честно забогатели българи, като Игнат Канев и Шефкет Чападжиев, дето също не си знаят парите, но уви, те никога няма да дойдат да инвестират в тая кочина България, по обясними причини. А това са хора, които наистина знаят как се прави бизнес, истински, не на ДС схемите - Виваком, Петрол, Бойко и т.н. до болка познати извращения. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 18:49

RockSeeker написа:
saffron написа:Свестните левскари се връщат на стадиона , но свестните цесекари го напускат заради припознавачи и продажници , като теб .

[offtopic]И един мармот... С нетърпение ще следя "завръщането на левскарите", че верно нищо не остана по мачовете ви, щом стигнахте до под 5000 срещу Кремвиршите. ЗантригувА ме! :lol:[/offtopic]

Ами, като гледам колко бяхте с/у Нефтохимик...
Бая разлика от времето на ентусиазма във В група.
Не, че ние сме повече, или които и да са други, например Ботев дето се репчеха толкова сега и тренировъчното игрище не могат да си напълнят. Но аз не упреквам феновете за слабата посещаемост.
При такова качество на футбола ни в ПЪРВА професионална лига и толкова са много.
На мач се ходи най-вече за да се наслаждаваш на играта и да подкрепяш отбора си, когато го заслужава, но да гледаш как някакви се мъдрят по тревата и не могат един свестен шут да отправят, не си струва да си късаш нервите.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 18:50

1982 написа:Аз ще ти кажа какво би ме впечатлило - да излезе даденият човек, да каже 3 изречения ако ще, ама да са от сърце, ако трябва 5 пъти да се запъне на тях и да заекне 3 пъти от притеснение.

До болка познати са ми всичките тия фалшиви "прочувствени" речи, през годините съм се нагледал на такива, не ти говоря само за футбол даже, ами като цяло. Заеби Левски, ЦСКА ...... всичко е едно и също навсякъде.

Пък ако може и тези 3 неща да са по проблемите на дадения клуб, да загатне конкретно какви са идеите и намеренията му за развитие, какво и как би искал да промени... Пък ако са и някакви по-реални неща в близка перспектива, а не поредният проект за мега-гига-ултра якия нов стадион, който се планира да бъде завършен до 1-2 години. Пък ако и почне да ги изпълнява тези намерения, лелеее! :lol: Ще се ощипя и ще се запитам сънувам ли, в България ли съм... Нищо, по-добре е така една приказка за лека нощ и после фенчетата да се тупат в гърдите с европееца от Западен Лондон!... :(
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 авг 2016 18:50

damyanov1963 написа:Абе ти може ли един път да не се обадиш неподготвен? Аман от тъпите ти остроумия! Лудогорец къде го слагаш, на Берое цял тец му осигури правителството за спонсор, навремето нафтата с Порточанов, Събев с Черноморец, тим с Ч. море, Г. Илиев, ЦВ. Василев, да изреждам ли още?
Сига с тия комплекси от софийските отбори, избивай си ги на друго място, че тука вече не си и смешен, а жалък!

Какво за Нафтата? Имаха си цял Нефтохим зад гърба, какъв ти е проблема с тях?
Какво за Цв. Василев? - нали за него всичко е изписано и изговорено. нали не е там. 1 година танцува. А да не забравяме, че като взе Ботев - Василев беше един виден бизнесмен, удобен на всички.
За Черноморец е същото. една година танцуваха

Какво за Лц? Домуса си купу ДМФ и си прави каквото иска с неговата собственост, какъ ти е проблема с Домуса. Или, че държаватаим дала 5 мон за трибуна. Ами даде им, както даде и на много други отбори по програма за "рЕГИОНИ В РАЗВИТИЕ". зА СЪЖАЛЕНИЕ ТАЗИ ПРОГРАМА НЕ ОБХВАЩА сОФИЯ, ЗАЩОТО СЕ СМЯТА ЗА НАЙ-РАЗВИТИЯ РЕГИОН. Имате си община Подуяне, искайте пари от нея,
Я виж Созопол, Несебър, Поморие какви стадиончета си направиха по европроекти. Ама трябва някой да тича, а не да се чака някой наготово

Берое- ок. Намериха им собственик, но бюджета им пак е по-малък от този на Левски и то когато геренци са в криза. А и Берое не харчи държавни пари. ТЕЦ-а произвежда ток и го продава както на свободния пазар, така и за износ. Държавата не налива пари в ТЕЦ-а, че да се "облажва" Берое от Държавата
Черно море от години ги държа една група и това е. Те нямат претенции да са номер 1.

Говоря, че всички партийни бизнесмени се въртят околк софийските отбори. Лъжа ли е? Лупи, Титан, Мултигруп, Гриша Ганчев, Батков, Грашнов, Гигов, Маджо, всичките те пратени от партиите в тези отбори.

Айде стига и ти с тия глупости. Те Левски и ЦСКА никога не са имали пари. Никога Държавата не им е помагала. Винаги са си плащали и трансферите и вересиите и дълговете. Те никога не са били покровителствани от партии, от БФС, от институции. Те никога не са уреждали мачове и съдии. Те имат все пълни стадиони и милиони фенове. Все са неоправдани. Все на някого пречат, все на някого са неудобни. Още от самото им създаване все им се пречи, не им се дава шанс за развитие. те имат все най-силните школи, все играят само с българи. Все били сами срещу всички

То комплексите ти ги избиваш, с това реване, че на Левски все някой им мътел водата и че БФС е виновно, че Венци Христов не може да си уцели краката
Последна промяна от bobo_13 на 30 авг 2016 19:01, променено общо 3 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
angmitov
Контакти:

Мнениеот angmitov » 30 авг 2016 18:55

Нямам представа какви облаги би имал от собствеността си в Левски. Със сигурност много хора ги е страх от силен Левски. Дано е за добро! Както се казва:"Ще дойде Видовден!"
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 18:57

1982 написа:Навън има и много честно забогатели българи, като Игнат Канев и Шефкет Чападжиев, дето също не си знаят парите, но уви, те никога няма да дойдат да инвестират в тая кочина България, по обясними причини. А това са хора, които наистина знаят как се прави бизнес, истински, не на ДС схемите - Виваком, Петрол, Бойко и т.н. до болка познати извращения. :lol: :lol: :lol:

Аз не си представям някой да се свърже с футбола и да остане честен. Виждаме какво става и в УЕФА и ФИФА, Платини, Блатер...
Какво ще стане с черното тото например, ако футбола се управлява от честни люде? Просто ще ги оставят да го премахнат ли?
Дълбоко се съмнявам.
А за Канев и другия българин Шефкет, не мога да кажа как са забогатели, защото не знам, както и ти предполагам.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 19:02

bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:Абе ти може ли един път да не се обадиш неподготвен? Аман от тъпите ти остроумия! Лудогорец къде го слагаш, на Берое цял тец му осигури правителството за спонсор, навремето нафтата с Порточанов, Събев с Черноморец, тим с Ч. море, Г. Илиев, ЦВ. Василев, да изреждам ли още?
Сига с тия комплекси от софийските отбори, избивай си ги на друго място, че тука вече не си и смешен, а жалък!

Какво за Нафтата? Имаха си цял Нефтохим зад гърба, какъв ти е проблема с тях?
Какво за Цв. Василев? - нали за него всичко е изписано и изговорено. нали не е там. 1 година танцува. А да не забравяме, че като взе Ботев - Василев беше един виден бизнесмен, удобен на всички.
За Черноморец е същото. една година танцуваха
Берое- ок. Намериха им собственик, но бюджета им пак е по-малък от този на Левски и то когато геренци са в криза. А и Берое не харчи държавни пари. ТЕЦ-а произвежда ток и го продава както на свободния пазар, така и за износ. Държавата не налива пари в ТЕЦ-а, че да се "облажва" Берое от Държавата
Черно море от години ги държа една група и това е. Те нямат претенции да са номер 1.

Говоря, че всички партийни бизнесмени се въртят околк софийските отбори. Лъжа ли е? Лупи, Титан, Мултигруп, Гриша Ганчев, Батков, Грашнов, Гигов, Маджо, всичките те пратени от партиите в тези отбори.

Айде стига и ти с тия глупости. Те Левски и ЦСКА никога не са имали пари. Никога Държавата не им е помагала. Винаги са си плащали и трансферите и вересиите и дълговете. Те никога не са били покровителствани от партии, от БФС, от институции. Те никога не са уреждали мачове и съдии. Те имат все пълни стадиони и милиони фенове. Все са неоправдани. Все на някого пречат, все на някого са неудобни. Още от самото им създаване все им се пречи, не им се дава шанс за развитие. те имат все най-силните школи, все играят само с българи. Все били сами срещу всички

Твоите комплексарски тъпотий са толкова банални, че вече не ми се отговаря на тях. Кво да те коментирам, след като сам казваш за нафтата, че си имали цял нефтохим зад гърба си? Я си представи какво щеше да пишеш, ако тоя нефтохим беше спонсор на Левски!
Гледай си проблемите на твоя Етър, остави софийските отбори, че както е тръгнало така и никога няма да се върнете в А група!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”