Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот saffron » 30 авг 2016 18:09

RockSeeker написа:
saffron написа:10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!

Ако бях вярващ - щях да се прекръстя :lol: Сериозно ли бе, човек? :shock: Виж, ако си по-малък и го приемаш като приказка за лека нощ от симпатичния ти дядо - ок, иначе има някакъв проблем... И той не е в това, че си левскар ;)

Ще повярваш и ще се прекръстиш ;) Какво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?
Яд ви е че след толкова години мустаката тирания най накрая се появи един европеец в нашия клуб и проблема е че съм Левскар и съм изтърпял всичко това , за това ти казвам, човека е от западен Лондон а не от източно Микре!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 18:13

bobo_13 написа:
damyanov1963 написа:И защо само за собствениците на Левски се пишат такива работи? Само не ми отговаряйте, че другите са забогатели от нищото, че никога не са имали връзки с ДС, мафията, правителството и т.н.!

Ами то няма други. То всички се въртят около Левски и ЦСКА и другите софийски отбори , заради изборите и налучдничивата идея за уреждане на вота. Уреждат само ултрасите, феновете си гласуват за когото си искат.
Примерно този Русев защо толкова години си трая. Защо когато Батков сдава властта не се появи? Или ще излезе вярно, че са му обещали Виваком на безценица ако налее 20-30 млн от последващата продажба(на реална цена) на телекома, в Левски. Защото да купиш телеком за 300 млн е смешно и то на търг за който никой не беше чувал, че ще се състои, а после се оказа, че с е езнаело и кой ще го спечели.....дори г-н Германос се оплака след търга, че е нагласен, ама няма кой да го чуе :)

Абе ти може ли един път да не се обадиш неподготвен? Аман от тъпите ти остроумия! Лудогорец къде го слагаш, на Берое цял тец му осигури правителството за спонсор, навремето нафтата с Порточанов, Събев с Черноморец, тим с Ч. море, Г. Илиев, ЦВ. Василев, да изреждам ли още?
Сига с тия комплекси от софийските отбори, избивай си ги на друго място, че тука вече не си и смешен, а жалък!
Последна промяна от damyanov1963 на 30 авг 2016 18:15, променено общо 2 пъти.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 авг 2016 18:13

На мен Русев ми се видя много фалшив, а по едно време си помислих, че гледам представянето на новия собственик на Челси.
Той ако обичаше Левски, чак сега ли щеше да го вземе...
Поредното подставено лице в Левски, нищо ново не се е случило.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 18:16

Мускулите не са да държиш знаме с безумни символи

...след няколко секунди:

Не очаквайте от мен да напътствам какво трябва да правят феновете или какво да не правят

Последно? :lol:

Дългоочакваната промяна в собствеността в Левски се случи на днешното Общо събрание на акционерите. Новият мажоритарен собственик е Спас Русев.

Тръст „Синя България” като миноритарен акционер и най-вече организация на привърженици на Левски смята, че г-н Русев ще получи цялото необходимо доверие от синята общност, необходими за сериозни инвестиционни планове, които да върнат отбора на историческото му място, което е безусловният връх в българския футбол.

Същевременно като привърженици на Левски и акционери, няма как да спестим огорчението си от начина на провеждане на Общото събрание на клуба и най-вече липсата на уважение към дребните акционери, които получиха думата чак в точка „Разни” при отсъствието на бившите и настоящи акционери.

Даваме си сметка, че това е начинът на работа във всяка голяма корпорация и се надяваме най-накрая Левски да се превърне именно в такава. Същевременно обаче Левски не е обикновено акционерно дружество, а такова, в което акционерите са привърженици и привържениците – акционери, както и „кръвоносната система” на клуба. В подобни случаи уважението трябва да бъде взаимно.

Както казах - ни ме е добро усещането... Съгласен съм с поста над мен - фалшив е много точно определение!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 18:18

saffron написа:Ще повярваш и ще се прекръстиш ;) Какво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?
Яд ви е че след толкова години мустаката тирания най накрая се появи един европеец в нашия клуб и проблема е че съм Левскар и съм изтърпял всичко това , за това ти казвам, човека е от западен Лондон а не от източно Микре!

КазАл си :lol: Честит да ти е и дълго време да му се радваш! Само дето свестните левскари не заслужават да търпят още, заради такива като теб...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 авг 2016 18:20

Имам приятел в Китай. Престана да си идва, защото му е мъчно да гледа как родината му загива. По улиците, казва той, срещам все по- унили, отчаяни, обезверени, прости и злобни хора. Прегледайте тези 19 страници и вижте колко мнения са свързани с надежда, че идването на нов и богат собственик е за добро. Човекът още не е поел отбора, не се знае какви методи на работа има, как ще управлява, какви цели ще постави, как ще ги осъществи и вие го почнахте. Такъв бил, онакъв бил, от къде му дошли парите. На другите от къде са им парите? За първият милион не се пита и не се казва. 19 страници злоба, завист и помия. Осъзнайте се! Къде отиваме като народ? Не става въпрос само за сини фенове. Всичко наред злобее. Хора, нормални ли сте? Я по- ведро. Животът и без това не е лек. Всички решения за взети отдавна на много високо ниво. Нека първо видим реално как ще бъде. Може пък да е за добро. Не се интересувайте от къде са му парите, а как най- ефективно ще ги влага а Левски.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 30 авг 2016 18:22

RockSeeker написа:
saffron написа:Ще повярваш и ще се прекръстиш ;) Какво си очаквал да чуеш ? "Ни мъ ИнтИрисува на Мени фифа фуфа фафа и ония болния президент на Бефисе , шъ си прая кото си искам" това ли ?

КазАл си :lol: Честит да ти е и дълго време да му се радваш! Само дето свестните левскари не заслужават да търпят още, заради такива като теб...

Свестните левскари се връщат на стадиона , но свестните цесекари го напускат заради припознавачи и продажници , като теб .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 30 авг 2016 18:23

wilge написа:Имам приятел в Китай. Престана да си идва, защото му е мъчно да гледа как родината му загива. По улиците, казва той, срещам все по- унили, отчаяни, обезверени, прости и злобни хора. Прегледайте тези 19 страници и вижте колко мнения са свързани с надежда, че идването на нов и богат собственик е за добро. Човекът още не е поел отбора, не се знае какви методи на работа има, как ще управлява, какви цели ще постави, как ще ги осъществи и вие го почнахте. Такъв бил, онакъв бил, от къде му дошли парите. На другите от къде са им парите? За първият милион не се пита и не се казва. 19 страници злоба, завист и помия. Осъзнайте се! Къде отиваме като народ? Не става въпрос само за сини фенове. Всичко наред злобее. Хора, нормални ли сте? Я по- ведро. Животът и без това не е лек. Всички решения за взети отдавна на много високо ниво. Нека първо видим реално как ще бъде. Може пък да е за добро. Не се интересувайте от къде са му парите, а как най- ефективно ще ги влага а Левски.

Нека вият (грухтят) на умряло чавдарките. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 18:24

saffron написа:
1982 написа:
RockSeeker написа:Идеална си е смяната на собствеността! :lol: А това безвкусно и банално есе, драматично започнало и завършило в бръснарницата на главната улица в Перник и представено за реч, направо ме...разчувства :lol: Добре си предупреди поне човекът, че ще е отегчително.

Това е комунистическата школовка, ако не си слушал речи от партийните конгреси на БКП, днес можеше да чуеш. Дълги и отегчителни речи, пълни с високопарни слова, способни да убият от скука и най-издръжливите и волеви хора, прочетени монотонно от някой номенклатурчик.

10 минути "дълги и отегчителни речи" ?? Ти в час ли си бе? На мен ми беше супер интересно да слушам този човек ! Комунистическите дълги и отегчителни речи ги хвърляше един микренски запъртък на една друга трибуна на един комунистически стадион!

Няма лошо, един ден ще се увериш, че съм бил прав за този.
Човек, когато говори от сърце, не чете от листа. 99% съм убеден, че историята за бръснарницата е пълно съчинение на някой негов Пи Ар, за да направи впечатление с нея. Но не е имал време да я понаизусти, или пък желание, затова четеше от листата.

За Спас Русев сте просто част от поредната схема и далавера, покрай която ще се налапа с пари. Както е и с оня микренския, дето си го споменал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2016 18:26

Явно някои хора много се уплашиха от евентуални бъдещи успехи на Левски с новия собственик и започнаха с оплюването му, още преди да е започнал, като такъв. Добър, лош - времето ще покаже, на всяко правителство се дават 100 дни и тогава се правят коментари за работата му. Но тук няма време явно за 100 дни, защото Левски през това време вече може да е недостижим в класирането :!:
Последна промяна от damyanov1963 на 30 авг 2016 18:32, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”