ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ivan56 » 30 авг 2016 16:55

гражданин от село написа:
ivan56 написа:
1982 написа:
ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?
Не, че съм интриганат, ама хич не е честно така :lol:
Боко ви изклати, тъй ми се струва :roll:

Бойко всички ни клати здраво, но шараните, които са огромната маса, кълват на гола кукичка .... левскарите масово се радват на оня ДС боклук и си мислят, че ги чакат светли бъднини, нашите припота се радват на друго негово протеже и също вярват в някакво розово бъдеще ......

Знаеш ли кое е най-лошото, че освен тези измамници няма кой друг да дава пари за футбол, па и за друг спорт.
Бълха ги ухапала, че ще хвърлят някой милион.
Нека да ги изтърбушат малко, стига само са лапали от хранилката наречена България.
Да ни оправят стадионите, да вземат качествени играчи, да вдигнат малко нивото на смешната ни А група.
Само ако може Боко, да прати и един към Бургас, че си евало мамата. :lol:

Абе, явно Митко нещо не е слушал и му взеха Петрол.Иначе вие бяхте едни от първите започнали да инвестират в школа и инфраструктура.

Чиче ти Митко беше ларж като бъркаше в общото каце от Петрол Холдинг, обаче пияният руснак когато намираше време да изтрезнее от запоите почнаха да му казват, че чичо Митко, прибира в собствената сметка в пъти повече отколкото дава за отбора.Говори се за имоти в Австрия и тн.Инфраструктури и глупости всичко си е негово, ние имаме един гол кОр, а до миналата година караше собствената ДЮШ да му плаща наем за игрищата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 авг 2016 17:01

Beladona написа:
ivan56 написа:
1982 написа:
ivan56 написа:Да питам нещо, за вас що няма фин и елегантен човечец, а ви пратиха търговец на китайски брички :lol: :?

Бойко всички ни клати здраво, но шараните, които са огромната маса, кълват на гола кукичка .... левскарите масово се радват на оня ДС боклук и си мислят, че ги чакат светли бъднини, нашите припота се радват на друго негово протеже и също вярват в някакво розово бъдеще ......

Знаеш ли кое е най-лошото, че освен тези измамници няма кой друг да дава пари за футбол, па и за друг спорт.
Нека да ги изтърбушат малко, стига само са лапали от хранилката наречена България.
Да ни оправят стадионите, да вземат качествени играчи, да вдигнат малко нивото на смешната ни А група.

Абе, явно Митко нещо не е слушал и му взеха Петрол.Иначе вие бяхте едни от първите започнали да инвестират в школа и инфраструктура.

Ми не , Митко гепи Петрол от Ершов , после Мустака наказа Митко , после Гриша наказа Мустака , а после едни момчета наказаха гриша :)

Гришата поне му остана артък един автобус, само трябва да го брандира с червено 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 17:08

petko.h.markov написа:Наистина България е благословена страна,земя целуната от боговете,където стават чудеса,които няма никъде по света.
Само тук можеш да станеш страшно богат ако имаш сергия в Илиянци/Домусчиев/си борец/Ганчев/,си шофьор/Русев/
Към феновете на двата най-големи отбори.Не ставайте за смях на кокошките,като си защитавате собствениците

Левскарите в момента по същия начин подскачат, ако напишеш нещо за новия им назначен за собственик. :lol: Както нашите рипат за Ганчев.

Шарани, батко, шарани на килограми ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 17:09

Red joker написа:
Beladona написа:
ivan56 написа:
1982 написа:

Ми не , Митко гепи Петрол от Ершов , после Мустака наказа Митко , после Гриша наказа Мустака , а после едни момчета наказаха гриша :)

Донке ,кажи нещо за Пернишкио Лорд ,новия бос на подуянци :lol:

Я ми виж ппстовете отпреди търга за Виваком кой съм написал , че ще го спечели ???? И после виж преди 2/3 месеца кой съм написал , че ще стане едноличен собственик на Левски , пак преди медии , преди всички :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 17:13

ivan56 написа:
Beladona написа:
ivan56 написа:
1982 написа:

Е, нали си имате общински отбор ....какво повече ???

Тва е общински отбор колкото ти си Коцев. :lol:

Е, то в тоя ред на мисли , няма нищо общинско или държавно , а всеки нещо върти , суче и краде :)

Абе , Общината има някакво влияние при взимането на определени решения за Нафтата , не е съвсем бившите мастер да управляват без контрол :)

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 30 авг 2016 17:16

На Беладоната - то си личи с каква гордост казваше преди време, че са гепили Петрол от Гришата. Само не се знае с кого още е бил съдружник в гепенето. :mrgreen:

Г-н Млад Меринджей (накратко Бел Ами), пусни секретарката си тук! Хем да ни забавлява, хем да намалеят скандалите. А ти можеш да звъннеш на онази Дамянка или Димитричка (забравих й името)! Не оставяй любовта за утре! :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 17:22

гражданин от село написа:И чий е сега Петрол?

Мииии , съдружници по неволя гледал ли си го ....техен е ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 17:26

Yan_Bibiyan написа:На Беладоната - то си личи с каква гордост казваше преди време, че са гепили Петрол от Гришата. Само не се знае с кого още е бил съдружник в гепенето. :mrgreen:

Г-н Млад Меринджей (накратко Бел Ами), пусни секретарката си тук! Хем да ни забавлява, хем да намалеят скандалите. А ти можеш да звъннеш на онази Дамянка или Димитричка (забравих й името)! Не оставяй любовта за утре! :)

даниелчето ли бе , онова олигофренче Протестъра я бури нея , а аз секретарка нямам , имам иконом ...стар аристократ съм ....

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2016 17:36

"Спас Русев официално бе обявен за нов собственик на Левски. Новината съобщи официално един от досегашните собственици на „синия“ клуб Иво Тонев по време на Общото събрание в НДК.

62-годишният бизнесмен получава безвъзмездно акциите на тримата досегашни собственици на Левски Тонев Иванов и Ангелов."
Както написа Желю Станков " Днес Спас Русев спечели Левски от Държавната лотария ". Който иска да продължава да вярва в мармоти.

Защо ли ми звучи познато?

Върни се в “Архив”