Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Vassill

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Vassill » 30 авг 2016 17:21

ММ1914 написа:
Vassill написа:
Nuke написа:
Vassill написа:Изображение

Чисто и просто едни структури вече неприкрито поеха контрола над левски. Всичко е толкова ясно. Напазаруваха си една от двете големи агитки. Все пак идват избори, след това други избори ... а един куп народни (държавни) предприятия тихичко си стават техни. Безплатно. Като левски. Сините ще им ръкопляскат. И така. Явно края на т.н. "преход" вече дойде ...

Едва ли е нужно да ви казвам кой е другия на снимката ;)

Хайде, кажете ни, че всичко е супер. И че много се радвате.

Какви държавни предприятия те гонят? БТК от години не е държавно предприятие, ама ти сега се сети да ревеш, щото Левски има нов собственик. Дай да чуем за държавните предпрятия.

Щом искаш, ще ти кажа. БТК и Пощите по отделно имат само недвижима собственост за по над един милиард /не си измислям цифрата/. БТК притежава и всички кабели. Абсолютно всички оператори, кажелни и прочие им плащат наем. БТК бе приватизиранз а жълти стотинки. Русев има за задача да направи това, което трябваше да направи Цв.Василев.Последния се чална и реши, че тия неща ги е "придобил" , и че ако си направи партия, може да ги задържи за себе си. Бързо му показаха, че ЛГ и другите с пурите могат да направят когато каквото си поискат в тази държава. Та чичо ви Спас просто ще "осребри" откраднатото БТК, за да може парите да се разделят ... След това ще ви каже, че е остарял и е време за друг собственик. И те така. Вече няколко години се опитват да откраднат и Пощите. Не заради бизнеса, а заради недвижимата собственост. Но различни кръгове не могат да се разберат за кой какво ... и се саботират едни други. Но всъщност всичко държавно в клетата ни родина замина по тая схема. А родителите ни вземат 200лв. пенсии, а ние бачакаме за по 1000 /в София/. Твай.
Та БТК ще се "осребри" чак сега, заради отлагането породено от "полудяването" на Цв.Василев.

Балък, пишеш глупости. Пощите никой не иска да ги открадне сега, това беше преди много години, сега просто на пощите се оставиха само губещите дейности - с изключение на изплащането на пенсиите, всичко друго е губещо. Щом кореспонденцията на НОИ минава през частните оператори. Да ти говори нещо "достъп до мрежа". Пазара беше либерализиран две години по-рано без това да е необходимо.
Собствеността на пощите не е милиард, освен в донги. Собствеността на повечето места е държавна, не е Български пощи ЕАД, на другите е обща с БТК и двете фирми си извиват ръцете по този повод от време на време. Повечето от собствеността е в окаяно състояние поради липсата на каквато и да е подръжка. Много неща съм научил в тази фирма, но и страшно много идиоти работят там и рушат и елементарните усилия да се свърши нещо полезно.
Апетитни от държавните дружества са ИО, РВД, АЕЦ, но за тях е малко по-различно, а и шума е друг.
За новият собственик - по възрастните от вас знаят "На малко прасенце и на нов началник не е хубаво човек да се радва...."

Заблуден, като не си запознат не коментирай. Загубата на пощите е 3-4 милиона на година, след източване. Представи си, ако са частни. Сега добави активи за над 1 милиард. Дали не искат да ги откраднат. Сега отиди в Комисята по транспорт в НС и поискай всички предложения на разни лобита за промяна в закона. Като не знаеш за какво иде реч, не се изхвърляй, само защото тоя шофьор ви е станал "собственик".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2016 17:21

sin4ec написа:
Nuke написа:Пеевски в паника: Прехвърля „Левски” на Спас Русев и се спасява

https://frognews.bg/news_118163/Peevski ... -spasiava/

:lol:

Е, легендата им с Пеевски все някак трябваше да приключи.

Какъв епилог! Каква драма! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 17:22

От статията на фрогнюз не разбрах как точно Русев е станал милионер:

„Спас Русев беше невзрачен шофьор от УБО и возеше др. Стоян Марков, най – младият член на Политбюро. След 10 ноември, Стоян Марков се покри в Лондон, а Спас премина в СДС не без помощта на др. Андрей Луканов. Събираше дарения и направи добро впечатление на Ръководството. Убедихме Желю да издигнем Спас Русев в Агенцията за чуждестранна помощ. Получи се и започнахме да получаваме дарения за стотици милиони, в стоки и продукти. Населението беше гладно, от чужбина идеха ТИР-ове с масло, изкуствено мляко и месни консерви. Отделно се получаваха крупни чекове. На Русев му се регистрира фирма и Стоян Марков започна да го консултира. Така с парите на народа и за народа Спас Русев забогатя, уреди някои дългове на княз Кирил Преславски и така се приближи до Симеон. После започна да контактува с юпитата, финансира кампанията на НДСВ и стана сив кардинал”.

Дали е крал консервите от помощите и ги е продавал на битака, дали Стоян Марков го е консултирал как се става милионер, дали нещо друго...
Обаче разбрах, че било "с парите на народа"

Като е толкова ясно, защо няма описан никакъв механизъм, по който се е случило това? Тук някои казаха, че знаят повече. Нека обяснят, щото аз не схванах.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 30 авг 2016 17:24

Поредният ДС боклук застава начело на Левски. Човек, за когото в последните 30 години не е известно да е похарчил един лев за кауза. И очаквате да го прави в Левски?!?! Както написа Желю Станков " Днес Спас Русев спечели Левски от Държавната лотария ". Който иска да продължава да вярва в мармоти.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 30 авг 2016 17:29

Заклет Левскар написа:
W84me написа:
angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?

Сподели

Бави се. Или не иска да сподели с нас, или е дълго и все още го пише. ;)

Ами видя ми се малко критична по посока на най-крайните ултраси.И когато каза че няма да се меси на БФС едва ли не че е против това собствениците да са там.Ноо може и аз нещо да съм си въобразил...

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 17:31

Спас Русев – собственикът на БТК, работел като диджей в Радомир

http://skandalno.net/%D1%81%D0%BF%D0%B0 ... B5-165902/

туп-цъ, туп-цъ :mrgreen:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 17:33

Идеална си е смяната на собствеността! :lol: А това безвкусно и банално есе, драматично започнало и завършило в бръснарницата на главната улица в Перник и представено за реч, направо ме...разчувства :lol: Добре си предупреди поне човекът, че ще е отегчително. Социалната мрежа била бръснарницата, футболът бил еди-какъв-си - е, да, но за добро и/или лошо сега социалната мрежа е ФБ, футболът е бизнес, а ЦСКА и Левски не са това, което са били и няма как да бъдат нещо подобно отново, ако се работи като преди 50 години. Просто защото светът е различен с всичките произлизащи от това плюсове и минуси. Имах чувството, че съм на някоя пейка в парка пред Банята и поредният старец ме е взел за слушател, на който да оплаква миналото и младите си години... Това ли ще е новото начало за Левски? В този ред на мисли нямаше да е лошо и да поговори повече за Левски, отколкото за Челси, ама нейсе... Бурните ръкопляскания в залата, че избрал да бъде фен на Челси заради синята фланелка въобще ги оставям без коментар! А като почна възхваляването на извънземната Висша лига, добре възпитаните играчи, джентълменското поведение вече ми дойде в повече, спря и да е смешно... Това е или тежко лицемерие, или добре познато чуждопоклонничество и/или носталгия, водеща до тотална липса на обективизъм по отношение на съвременните реалности! Този човек май още си мисли, че живее във времена, в които има информационна завеса, че ние явно никога не сме били в Лондон, не гледаме мачове от английското и т.н.

Шегата на страна - не ми е добро усещането... И не се радвам, защото аз съм от хората, които искат силни ЦСКА и Левски в първата ни дивизия, както и да се нарича тя. Това е емблематичния сблъсък за България и с проекти като каузата, които целят монопол и разрушаване на всичко що не е в нашия двор - няма да просперира футбола ни. Няма да коментирам кой собственик какъв е, защото ако тръгнем така - трябва да закрием футбола и да го направим и официално аматьорски. Такава ни държавата, такива ни и шефовете... Но точно след подобни клишета и празни приказки като във въпросната реч, далеч от същината на актуалната конкретика, обикновено следва мармалад... Не искам да правя опити да ги сравнявам, както някои преди мен, но един подобен при нас доскоро се опитваше да мъти нечии мозъци, да отклонява вниманието и да замазва проблемите с подобен подход. И въобще не съм сигурен всъщност дали нещо се променя в собствеността или просто се официализира, а досега видяхме докъде го докарахте при това статукво. Времето ще покажа най-добре :)

П.С.: Тонев хубаво изпъчи гърди и "изкара на светло" сделката за сектор А, но защо така удобно не уточни, ако за тези съответно 6 и 10 години към двете фирми, трибуната не самоизплати тези 12 млн. - остатъкът ще стане ли дължим на момента? Защото не вярвам, че има дори и левскар обективен, който вярва, че средната му посещаемост би била 65% от капацитета, както обяви въпросният по някакви сметки неясно при какви цени на билетите и пр.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 авг 2016 17:36

Nuke написа:От статията на фрогнюз не разбрах как точно Русев е станал милионер:

„Спас Русев беше невзрачен шофьор от УБО и возеше др. Стоян Марков, най – младият член на Политбюро. След 10 ноември, Стоян Марков се покри в Лондон, а Спас премина в СДС не без помощта на др. Андрей Луканов. Събираше дарения и направи добро впечатление на Ръководството. Убедихме Желю да издигнем Спас Русев в Агенцията за чуждестранна помощ. Получи се и започнахме да получаваме дарения за стотици милиони, в стоки и продукти. Населението беше гладно, от чужбина идеха ТИР-ове с масло, изкуствено мляко и месни консерви. Отделно се получаваха крупни чекове. На Русев му се регистрира фирма и Стоян Марков започна да го консултира. Така с парите на народа и за народа Спас Русев забогатя, уреди някои дългове на княз Кирил Преславски и така се приближи до Симеон. После започна да контактува с юпитата, финансира кампанията на НДСВ и стана сив кардинал”.

Дали е крал консервите от помощите и ги е продавал на битака, дали Стоян Марков го е консултирал как се става милионер, дали нещо друго...
Обаче разбрах, че било "с парите на народа"

Като е толкова ясно, защо няма описан никакъв механизъм, по който се е случило това? Тук някои казаха, че знаят повече. Нека обяснят, щото аз не схванах.

Тъжно е как защитавате тези ДС боклуци, които на нашия гръб са това, което са днес. Само защото са ги назначили за ваши собственици.

Ако тоя същият беше назначен за собственик на Литекс/ЦСКА-София, сега щеше да пригласяш, ама нали е на вас, си пръв на амбразурата.

Иначе всичко е случайност - разти шофьорчета от УБО и ушенца на ДС по случайност забогатяха изведнъж, като дойде "демокрацията" ..... миналото им няма нищо общо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 авг 2016 17:36

1982 написа:Малко е дългичко, но който иска да се позапознае с миналото на този "фин човек", може да го прочете.

http://frognews.bg/news_58424/Stroiteli_na_kapitalizma_Spas_Rusev_%E2%80%93_ot_s_Galabnik_do_London/

Наистина, много фина история ...... както каза агент Николай от ДС, друг много фин човек. :mrgreen:

Не случайно въпросният го гласят за президент или каквато там длъжност са му измислили.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 30 авг 2016 17:38

Аз доколкото знам, то все още не е собственик на Виваком. Сделката се бави. Не знам защо си мислите, че той ще налива свои пари в отбора. Тия 3-мата били дали за толкова години 1,4 млн лева и то като заеми. Сега ще им се връщат ли? А парите за Левски откъде? Ще е интересно

Само не разбрах защо е избрал точно Челси, като и Милуол са от Лондон и са сини
Последна промяна от bobo_13 на 30 авг 2016 17:41, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Левски”