Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов
Незнам дали е хубаво или лошо ,но италянските ни играчи се връщат до един на 16-ти ,поне така са им казали.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Аз на Лилюви думи не вярвам. Как да му вярвам, като той е един от малкото, които останаха с гнидата до края?
Canaries front написа:Незнам дали е хубаво или лошо ,но италянските ни играчи се връщат до един на 16-ти ,поне така са им казали.
Ще дойдат да си съберат багажа и да се напият като за последно...
rumbata написа:Canaries front написа:Незнам дали е хубаво или лошо ,но италянските ни играчи се връщат до един на 16-ти ,поне така са им казали.
и да разтрогнат ......и да заведат дела за хиляди!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
- Canaries front
- Контакти:
думите не са на Лилю,чуваме се с едно от момчетата и вчера ми каза ,че така са им казали.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
bultrasa написа:sokkoban написа:bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
А ясно ли ти е кога и как ще фалира митювото АД?
Това което се носи като слухове за 18-е пълен фишек! Няма да ни изхвърлят, а дори и да го направят не съм сигурен, че означава автоматично ФАЛИТ!
не се знае..но няма да изкара много!!ако селянина не изкара някой друг милион от някаде!Лилю даде дума,че никой няма да играе от българите по никав повод!
По думите ти си правя извода, че си бил на стадиона. ако е така сподели какво се говори и какво се случи?
bultrasa написа:rumbata написа:Canaries front написа:Незнам дали е хубаво или лошо ,но италянските ни играчи се връщат до един на 16-ти ,поне така са им казали.
и да разтрогнат ......и да заведат дела за хиляди!
И аз се надявам на това последното. Да видим тогава гнусния какво ще направи.
Какво да се е случило!!Умува се......мнения....виждания..начини!......ебах му мамата главата ме боли в момента!!!!Дейба.....как няма да го прибере на отчето шефа .....мамка му и парцал селски!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
bultrasa написа:veseo написа:bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
Това вече е приказка и напълно приемливо. Явно грешно съм/сме тълкувал(и), че ще се прави нов отбор и затова бях толкова яростен противник на идеята.
Veseo...АДето е не в батака ...ами няма такава дума да се оприличи!!Ще е сигурно доста трудно,но няма друга алтернатива!Каза се,че има хора,които искат да помагат,но селската мастия да е няма!!!
Ок де, все едно да имаш дете и, не дай Боже, да е тежко болно, ще кажеш ли "тва дете е в батака, шси взема/направя ново". Затова бях против нов клуб, но определено съм ЗА организация, която да излекува отбора/детето, както и се твърди че ще се прави

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
bultrasa написа:Какво да се е случило!!Умува се......мнения....виждания..начини!......ебах му мамата главата ме боли в момента!!!!Дейба.....как няма да го прибере на отчето шефа .....мамка му и парцал селски!
Направо не е за вярване докъде ни докара мръсника. Всеки ден очакване, ядове, мъки... Всички сме като болни вече.