Заклет Левскар написа:boabbb написа:W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
Дядо Спас е ильоменат![]()
![]()
Като Юсейн Болт?
![]()
![]()
Повече от него!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Заклет Левскар написа:boabbb написа:W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
![]()
Като Юсейн Болт?
![]()
![]()
Nuke написа:Corwin написа:Няма да претендирам, че съм свръхзапознат с миналото на новият ни собственик (експерти изведнъж се оказаха всички наплашени от промяната, но това е друг въпрос). Богат българин с чисти пари - малко са.
Не ми е особено приятно, НО... стига да печелим на терена, а не в съдийските стаички, по Изпълкоми и комисии, някак си ще направя компромис. И си мисля, че всъщност това трябва да ни е барометърът морално ли е да обясняваме колко сме чисти и свети - дали приемаме богат (може би мръсен) собственик заради спорта, или заради победите на всяка цена.
Ще поживеем, ще видим.
Че кога някой е искал победи на всяка цена? Ако беше така, нямаше да сме толкова години без титла. Бизнесът си е бизнес. Русев може да има 100 причини, за които ние не знаем. С времето ще разберем.
седемнамалко написа:Заклет Левскар написа:boabbb написа:W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
![]()
Като Юсейн Болт?
![]()
![]()
Повече от него!К'ъв е тоя Юсейн Болт!
1982 написа:Малко е дългичко, но който иска да се позапознае с миналото на този "фин човек", може да го прочете.
http://frognews.bg/news_58424/Stroiteli_na_kapitalizma_Spas_Rusev_%E2%80%93_ot_s_Galabnik_do_London/
Наистина, много фина история ...... както каза агент Николай от ДС, друг много фин човек.
W84me написа:angel93 написа:Само аз ли долових скрити послания от неговата реч?
Сподели
kiril.a.d написа:Nuke написа:kiril.a.d написа:Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори!![]()
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение....
Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.
Колега, зад Лупи стояха хора и зад Русев стоят хора....така че, не се лъжи по фасадата, ако не можеш да влезеш вътре и да разгледаш!
Стига...няма смсъл да ме убеждаваш, че Лупи е от ранга на Русев. Пробвай във форума на новия Микре.
не, няма да те убеждавам - Лупи беше политическа личност, т.е. обществена личност, още от 1991 г. докато този Русев е чиста креатура на..."някого си"
...
Просто ще си останеш със заблуждението...както, когато евентуално си гласувал за другаря Бойко Борисов
А с Микре, на Ганечв, Попов и Стоилов, нямам общо!!! - имах общо с Ицко Янев и отбора му, от който треперехте миналата година, да не се засечем в мач за Купата![]()
sin4ec написа:Сега ще е интересно, ако ортакът му МВ сглоби нещата с руснаците. Имаше индикации, че се работи по въпроса, да изчакаме развитието...
Nuke написа:Пеевски в паника: Прехвърля „Левски” на Спас Русев и се спасява
https://frognews.bg/news_118163/Peevski ... -spasiava/
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 9 госта