Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев Пловдив ще гонят Димитър Христолов
И какво като запазим участие в професионалния футбол? На каква цена? Унижение... Да си говорим направо: Ние не сме за професионалния футбол в момента. Ако ще се започва от някъде(след провалена сделка) трябва да си е от "В" група. Да поседим няколко години в долните групи, да си направим отново състоятелна школа и организация и чак тогава да мислим да се връщаме.
А не мислиш ли,че без селския по-лесно ще има хора с инвистиции за отбора?Поне така чета,има хора които ще помагат при условия,че селяка няма общо с отбора
- iisskkrreenn
- Контакти:
deepblue1963 написа:ivaylito написа:Ами дано я изгоните най-накрая тази утрепка,то вече и на малките деца стана ясно че той не иска и няма да продаде отбора.Регистрирате нов отбор,обявявате този в несъстоятелност,купувате му лиценза и се оттървате от Селянина,поне при нас така стана така че тази формула работи само,че наитина трябва да се консултирате с лица които са запознати с тези неща,но предполагам вече сте го направили.Успех и дано го изритате най-накрая този боклук.
Иво Иванов:
" Каква е ситуацията в Берое?
- Няма промяна. Проведох разговор с ръководството и треньора Илиан Илиев. От тях знам, че няма да имаме нов спонсор. Общината отпуска известна сума, а чакаме и парите от телевизионните права. С тях ще изкараме до лятото. После не знам. Едва ли ще се оправим, ако няма нов собственик."
Не че ми е работа,ама и при вас "формулата" май е на привършване.
Берое е в такава ситуация,че няма как да "привършим" както спомена ти .
Акциите са в нас заедно със "Ветераните" .Въпросът е друг ,защото ако имахме здрав спонсор със добри виждания и план за развитие до 2015 при този състав и този тренъор с 3-4 попълнения можехме да говорим за съвсем други цели.
Ситуацията е такава в момента запазихме ядрото (по-голямата част) и сме с 6 юноши закърмени с Беройски дух. Дано до лятото всичко се оправи и имаме стабилен спонсор .Отбора го заслужава.
Дано по-скоро се оттървете от един още по-голям мизерник какъвто е Христолоф!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]
- Тракиец 1912
- Контакти:
hetfield написа:А не мислиш ли,че без селския по-лесно ще има хора с инвистиции за отбора?Поне така чета,има хора които ще помагат при условия,че селяка няма общо с отбора
Да, но паразита все още е тук, нали? Това е...малката подробност

- black&white
- Контакти:
Пичове, първо да ви пожелая наистина да се запазите като отбор, защото искам да го има футбола в Пловдив, да го има и Дербито.
Обаче: обявявавено на клуча в несъстоятелност няма автоматично да ви реши проблемите. Има си дълга (и тромава!) законова процедура това да се случи, а дори и да се случи - както е описано в казуса с Берое, пристъпва се към осребряване на имуществото на клуба, ако има такова, при това първо се удовлетворяват вземанията на държавата. А те са в размер на няколко милиона (според различни източници).
Създаването на нов клуб е решение, но не забравяюте, че този клуб няма да тръгне от В група, а от зоните. За да тръгне от В-група, новият клуб трябва да се обедини с някой от съществуващите клубове във В-група.
Не съм юрист и вероятно някои от нещата не ги казвам съвсем точно, но при всички положения казусът е доста по-заплетен, отколкото на повечето от форумците им се вижда.
Успех! Нищо, че съм локомотивец, казвам го искрено!
Обаче: обявявавено на клуча в несъстоятелност няма автоматично да ви реши проблемите. Има си дълга (и тромава!) законова процедура това да се случи, а дори и да се случи - както е описано в казуса с Берое, пристъпва се към осребряване на имуществото на клуба, ако има такова, при това първо се удовлетворяват вземанията на държавата. А те са в размер на няколко милиона (според различни източници).
Създаването на нов клуб е решение, но не забравяюте, че този клуб няма да тръгне от В група, а от зоните. За да тръгне от В-група, новият клуб трябва да се обедини с някой от съществуващите клубове във В-група.
Не съм юрист и вероятно някои от нещата не ги казвам съвсем точно, но при всички положения казусът е доста по-заплетен, отколкото на повечето от форумците им се вижда.
Успех! Нищо, че съм локомотивец, казвам го искрено!
Вижте ще има още такива срещи!!Знам,че ще прозвучи много наивно,но информацията е разбирайте от тези срещи!Или на лични пощи..скайпове и т.н!Днес имаше не малко хора...но това не е най- важното!Трябва да ограничим излишните приказки...за да се спрат тези недодялани партенки по пресата!И това разединение на нашите фенове!!Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
п.с:Тракиец1912 това мисля няма как да се случи!
п.с:Тракиец1912 това мисля няма как да се случи!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
Това вече е приказка и напълно приемливо. Явно грешно съм/сме тълкувал(и), че ще се прави нов отбор и затова бях толкова яростен противник на идеята.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
А ясно ли ти е кога и как ще фалира митювото АД?
Това което се носи като слухове за 18-е пълен фишек! Няма да ни изхвърлят, а дори и да го направят не съм сигурен, че означава автоматично ФАЛИТ!
veseo написа:bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
Това вече е приказка и напълно приемливо. Явно грешно съм/сме тълкувал(и), че ще се прави нов отбор и затова бях толкова яростен противник на идеята.
Veseo...АДето е не в батака ...ами няма такава дума да се оприличи!!Ще е сигурно доста трудно,но няма друга алтернатива!Каза се,че има хора,които искат да помагат,но селската мастия да е няма!!!
sokkoban написа:bultrasa написа:Втори Ботев Пловдив няма да се прави...а организация за клуб,който да поеме фалиралото АД!
А ясно ли ти е кога и как ще фалира митювото АД?
Това което се носи като слухове за 18-е пълен фишек! Няма да ни изхвърлят, а дори и да го направят не съм сигурен, че означава автоматично ФАЛИТ!
не се знае..но няма да изкара много!!ако селянина не изкара някой друг милион от някаде!Лилю даде дума,че никой няма да играе от българите по никав повод!