ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 30 авг 2016 14:48

Beladona написа:
Red joker написа:
Аз да не ти вадим твоите вересии , че цела година ми опявя ЦСКА на феновете , на феновете ....и накрая те НЕМА у ЦДА ???? Що така бе , Дори ??? Що не си при ЦСКА на феновете , а ??? Що ???[/quote
Кви фенове ма,роднини на играчите и Зафетата-агитката на Славия ше ги прегази за секунди :lol:

Трай бе , Бекирчо ....ше ви пратим Цимбика !!!

Гаджета ли сте :roll:[/quote]

Не , бойни другари сме ....[/quote,
Кво биете,злобарки на гара Подуяне ли :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 14:48

И на сайта на БФС в класирането е ЦСКА, а Литекс няма никъде ... :roll:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:49

GOLEADOR написа:
Beladona написа:Ей , Дорче , чуй малко , то е ясно , че ти нема да вденеш , ама поне другите да ти се посмеят на глупостите ....

Без да съм спец по история на клубовете , знам , че Левски е създаден от някой си Боркиша с негови връстници пред 22 ро у-ще , а нас през годините след 10 ноември винаги са ни заяждали левскарите , че сме създадени с некъв Указ или не знам какво си , ( не че особено ме е тревожило какво е станало през 1948 ма ...) , та на 19.07.2016 г . Като бе създаден ЦСКА 1948 от фенове на ЦСКА , казах , че се чувствам като Боркиша като израз на свободната воля да направиш клуб !!!

Ама ти нема да разбереш ....уви !!!

Ясно е защо си се почуствал като Боркиша,а не като Димитър Благоев-Пальо (създател на Славия) примерно.
Както е ясно защо свързваш Левски с нещо чисто, а ЦСКА с нещо мръсно,това много добре го разбирам .... уви!
П.П.[offtopic]През 2010 Батков изкара документи които показваха,че Левски е създаден на 10 май 1911!И какво излиза според тях,Боркиша е един голям лъжец!
Израз на свободната воля вика.....[/offtopic]

Нищо не разбираш ....а и нищо не свързвам , нема да връщам времето 68 години назад , че нямам и документи ... Тезата ми е : по-добре създай клуб със свободна воля , отколкото да избиеш офицерите от АС 23 и некъв комунист да ти нареди нещо .... За Боркиша може и да си прав ...не знам , а и не ме интересуват Левски ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:51

Red joker написа:
Beladona написа:
AndreshkoGacovBacov написа::lol:

Гледам днеска "еничарите" са се разбесняли нещо...
Що тъй ???...

:lol:

Вече и тук ги има документите , че сте Литекс и се кефиме ....

Оказа се , че аз съм човек , а еничар си ти .....с документ !!!!

Ти не си и човешко лайно,мършо нефелна :twisted:

Хахахаха !!!! Ей , помаци , майка ви шшшшшшшш .....

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:52

GOLEADOR написа:
golemia написа:Няма и да има.Щот го прекръстиха..

За пръв път ли се прекръства отбора и винаги ли ловчанлии са го изоставяли така?Ако не,значи това не е Литекс,а нов проект който те няма защо да следват.

Ей , Дорче, чЕти малко документите ....нема нов проект , има Литекс Ловеч в тях !!! Стига глупости !!

Kindza

Мнениеот Kindza » 30 авг 2016 14:53

1982 написа:Извадил съм ти най-важния документ - лиценза. Там пише на кого се издава. На ПФК Литекс-Ловеч АД. 8-)

Червейче , сериозно си се изчерпил . нищо по-различно от "виж ТР" . ПФК Литекс-Ловеч АД беше "фирмата" на Литекс . Вече не е , беше купена и преобразувана и сега е представлява ЦСКА в правния мир като ПФК ЦСКА – София" ЕАД. Доказано , клуба се представлява от "фирма" , но клуба е много повече от "фирмата" и може да я сменя . Правено 3413241 пъти от различани клубове . Литекс се представлява от друга юридическа структура , очевидно не е ЦСКА
Мантрите "виж ТР" , "виж лиценза" , които са варианти на едно и също нещо умряха . На теб червените фенове продължават да ти викат Фекали , ясно защо.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 30 авг 2016 14:53

Боаб, сега те ще ти го обяснят с доводи в стила на "Това е Литекс за нас и за закона, ЦСКА за вас и нищо за ловчанлии, дето уж са му фенове, ако приемем, че е Литекс. Не е важно какво пише - това си е Литекс, ама със сменено име, но ловчанлии са горди фенове, а вие сте припознавачи и предатели." Толкова е смешно, че с тази логика се смятат за победители и са били наврели някого в ъгъла. Кога ли ще усетят, че на тях им е тясно около врата, а уж са на широко? :Д
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 14:55

Аз не мога да разбера защо са ни модератори в тоя подфорум :?: Заприлича на кенеф на всякаква сган ... През мнение са провокациите и селянията :| Донка не бива да бачка в Гонг - всеки друг ще е с перманентен бан на негово място :|

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 авг 2016 14:56

Red joker написа:
Beladona написа:
Vassill написа:Изображение

Ако се чудите кой е този, който посреща Спас Русев ... това е един от най-видните агенти на Държавна сигурност - жестоката репресивна машина на комунистите. Добре дошли в реалността. Държавна сигурност пое вече неприкрито собствеността над синия отбор .Финансирането е ясно. Парите са отдавна изпрани. Най-ценните държавни компании са отдавна техни ... безплатно.

Рязаните пък се финаснират от нощните поточни линии на специфичен фармацевтичен бизнес ;). Тези предприя, разбира се, са също бивши държавни. Междувременно приватизираха и разсипаха и БМФ /български морски флот/, като Бойко Борисов вече веднъж им опрости много милиони и им подари други. А сега искат да им прости оше 100 милиона близо!!!

Беоре се финансират директно от държавния ТЕЦ Марица Изток.

А балъците сред червената общност, манипулирани от същите тези горе, си играят на "принципни" и стоят отстрани и гледат безучастно. И оставиха остналите фенове да се борят сами. Приятели от Офанзива, пак да ви кажа, стойте си, гледайте безучастно, макар и малцина останалите няма да предадем 4-те букви.

Само ЦСКА!

Ей , Животни , отбийте се малко от хранилката на гришката , на къв ми се правиш , алллоооу ???

Иначе не си от подуяне,а тиняк ;)

В твоя стил : ей , помашки аборт , че доем у Гоцето и ще те карам да целуваш Евангелието , ей !!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 авг 2016 14:56

Yan_Bibiyan написа:Боаб, сега те ще ти го обяснят с доводи в стила на "Това е Литекс за нас и за закона, ЦСКА за вас и нищо за ловчанлии, дето уж са му фенове, ако приемем, че е Литекс. Не е важно какво пише - това си е Литекс, ама със сменено име, но ловчанлии са горди фенове, а вие сте припознавачи и предатели." Толкова е смешно, че с тази логика се смятат за победители и са били наврели някого в ъгъла. Кога ли ще усетят, че на тях им е тясно около врата, а уж са на широко? :Д

Не, аз не искам нищо да ми обясняват - нали го няма ЦСКА, да си бият камшика накъдето им видят очите, очевидно нямат работа вече в тоя подфорум ...

Върни се в “Архив”