Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот kiril.a.d » 30 авг 2016 13:07

Nuke написа:
kiril.a.d написа:
Nuke написа:
kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори! ;)
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение ;) ....

Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.

Колега, зад Лупи стояха хора и зад Русев стоят хора ;)....така че, не се лъжи по фасадата, ако не можеш да влезеш вътре и да разгледаш!

Стига...няма смсъл да ме убеждаваш, че Лупи е от ранга на Русев. Пробвай във форума на новия Микре.

:lol: не, няма да те убеждавам - Лупи беше политическа личност, т.е. обществена личност, още от 1991 г. докато този Русев е чиста креатура на..."някого си" ;)...
Просто ще си останеш със заблуждението...както, когато евентуално си гласувал за другаря Бойко Борисов ;)
А с Микре, на Ганечв, Попов и Стоилов, нямам общо!!! - имах общо с Ицко Янев и отбора му, от който треперехте миналата година, да не се засечем в мач за Купата ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 13:09

Megatron_69 написа:Никъде не съм казал това-просто казана в който сме е един,всичко е на мафията....Вие се правите на ударени..

Ние се правим? Я виж там, има една тема със 75000!!! мнения, където пише, че джуджето от Микре честно участва в А група, и Литекс е ЦСКА. Ние сме се правели....
Последна промяна от Nuke на 30 авг 2016 13:11, променено общо 1 път.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 авг 2016 13:09

Само напред. Само Левски!!!
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 30 авг 2016 13:10

Спас Русев официално бе обявен за нов собственик на Левски. Новината съобщи официално един от досегашните собственици на „синия“ клуб Иво Тонев по време на Общото събрание в НДК. 62-годишният бизнесмен получава безвъзмездно акциите на тримата досегашни собственици на Левски Тонев Иванов и Ангелов.

Моля за коментари..

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 13:11

kiril.a.d написа:
Nuke написа:
kiril.a.d написа:
Nuke написа:
kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори! ;)
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение ;) ....

Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.

Колега, зад Лупи стояха хора и зад Русев стоят хора ;)....така че, не се лъжи по фасадата, ако не можеш да влезеш вътре и да разгледаш!

Стига...няма смсъл да ме убеждаваш, че Лупи е от ранга на Русев. Пробвай във форума на новия Микре.

:lol: не, няма да те убеждавам - Лупи беше политическа личност, т.е. обществена личност, още от 1991 г. докато този Русев е чиста креатура на..."някого си" ;)...
Просто ще си останеш със заблуждението...както, когато евентуално си гласувал за другаря Бойко Борисов ;)
А с Микре, на Ганечв, Попов и Стоилов, нямам общо!!! - имах общо с Ицко Янев и отбора му, от който треперехте миналата година, да не се засечем в мач за Купата ;) :lol:

Не съм гласувал за никого. Ако те вълнува, тая година ще подкрепя кандидата за президент на БСП. Изобщо не се заблуждавам, а твърдя, че Лупи е обикновен измамник, на когото му липсва каквато и да е класа. Мяза на цървул. Русев създава коренно различно впечатление. Жалко, че толкова очевидно и елементарно нещо трябва да обяснявам.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 авг 2016 13:15

Сега па комунизъм ахахах. Днес сте взели от грешните хапчета
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 30 авг 2016 13:16

eddie написа:
mikata написа:Спас Русев: ЛЕВСКИ е свобода и кауза!

Лозунг футбол не играе.. не го ли разбрахте това за 25 години?

Аве ти май се трсеш от яд и злоба.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 30 авг 2016 13:16

Очаквах повече от червените, но явно все още не са им подхвърлили опорните точки.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 авг 2016 13:17

Warped написа:Сега па комунизъм ахахах. Днес сте взели от грешните хапчета

Бехте демократи,ама те парите не миришат....

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 авг 2016 13:19

Nuke, разбирам те - те, българите които минаха в ДПС, са все бивши кадри на БСП, така че...
Лупи? - той беше кадър на Луканов...на цървул, няма как да прилича, тъй като е умен и хитър и успяваше да убеди много хора да му дават пари...за политика дори!
Но шофьор, наистина можеш да наречеш цървул, както и оня от Банкя, дето охраняваше и разтриваше ушите на другия цървул, Тодор Живков ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”