Red_Neck написа:Колега, некви параметри по "сделката" .... или просто тримата тенори му прехвърлят акциите си?
Нямам и най-малка представа. Това ще се изясни скоро.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Колега, некви параметри по "сделката" .... или просто тримата тенори му прехвърлят акциите си?
Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори!![]()
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение....
Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
mikata написа:Спас Русев: ЛЕВСКИ е свобода и кауза!
eddie написа:Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори!![]()
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение....
Русев е бивш шофьор от УБО към тузарите в БКП, ДС изтривалка, източила Агенцията за чуждестранна помощ в началото на 90-те.. така се става "бизнесмен" в България, за съжаление.. чувам, че синчето щяло да се занимава с Левски..
kiril.a.d написа:1palq4o1 написа:За добро или за лошо-тоав е!
Надявам се да е за добро?
комши, за добро ще ни останат само пиеньто, еденьето и жените![]()
другото...каквото ни кажат "отгоре"...да видите и вие, младите, що е това тоталитаризъм...ама направо безизходен тоталитаризъм, поради световен обхват!
Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Nuke написа:eddie написа:Nuke написа:kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Русев е бивш шофьор от УБО към тузарите в БКП, ДС изтривалка, източила Агенцията за чуждестранна помощ в началото на 90-те.. така се става "бизнесмен" в България, за съжаление.. чувам, че синчето щяло да се занимава с Левски..
Всеки е бивш нещо си. Бил Гейтс да не би да се е родил с Майкрософт в джоба?
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 21 госта