dreben23 написа:По тази тема досега не съм вземал отношение, предполагам моралистите в синичко са се наострили първи, ама за някоя игрица ако потърсим моралисти, няма ги найдете, единствен съм си и в игричките, че и в живота.
Ами бате Ицо, колкото и да го уважавам, колкото и той да не ни уважава и да ни има за втора ръка хора понякога, а случки, които е имало са го доказвали товачка милион пъти. Та колкото и той да не ни уважава, ние трябва да си го уважаваме, ама и той е човек и той греши. Сега сгреши, че псуваше и се заканваше в ефир, то туй нещо е единственото, което нормалните хора не харесват в него. Ама както си псува, тъй си и бие- на зеления терен или извън него. Но е грозно, псувай си вкъщи не пред обективи и камери след като си забърсал шамарите на горките хорица, опитващи се да си вадят и те хляба. Мислите ли, че им е приятно да отразяват ромско-хърватска сватба? По принуда работят и те гряхотките за хляба. Нека се съдят, но известни хора рядко лежат по затворите. Ама иначе си позволяват всичко. За какво пък си крие и той грозната щерка от обективите да се чуди човек? Грозни са, щот са роми. Едновременно красиви и богати роми няма. Да се оправят, но ме озадачи какви психари има щом оправдават постъпката му само щото е Стоичков. Абе съди го да кихне някой лев, белким потръгне и журналистиката. Куриозното е друго- журналист тупа друг журналист.

Известните хора, момци, стават известни, щото са готови да се изложат във всеки един момент. Аз за футболиста Стоичков лоша дума не мога да кажа, но като човек си има трески за дялане, но на всеки може да се случи да му падне пердето, кой знае колко греяна ракийка е изпил и той.
Ето какво е публикувала днес PR-ката на семейството:
Mariq Goranova:
"Стоичков - хулиган, не - баща за пример! Mikka Stoitchkov Christina Stoitchkov
Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква "жертва си". Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои... Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен...именно тези му качества го превърнаха в "безсмъртен" и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!
Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души, сред които имах честта да бъда и аз, от позицията си на PR-иятел на семейството и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си. Той даде пример на своя зет, как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации, не за хулиганството, а за бащинството. Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на "сензацията", която са създали!
Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл....защо тогава нямаше "пребити", защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива тя! #stoichkovhero "
След като го прочетох половин час размишлявах върху това дали аз нещо вече се бъркам кое е нормално и кое не или при тези хора има нещо сбъркано? Не мога да повярвам какво е написала тази г-ца. Още повече не мога а и не искам да повярвам в удебеленото. Какво излиза според нея - да защитиш семейството си означава да млатиш всеки, който не ти харесва. И като толкова споменават думата семейство, защо поне веднъж не се поставиха на мястото на бития шофьор? Те какво си мислят? Че този човек няма семейство? Че той няма майка,баща, жена, деца, братя и сестри? Помислиха ли те за неговото семейство? Допуснаха ли възможността, че този човек е излязъл сутринта за да си свърши работата, за която е нает да работи за да изкара парите за насъщния? Не нали? Важното е, че Стоичков си е защитил семейството. Но така и не уточниха от какво точно го е защитил. Срам и позор. Бил кибритлия и всеки трябвало да му знае характера. Този му характер го е направил непобедим. Съжалявам госпожицата, която го е писала, но ще й кажа, че когато си на 25 е по-нормално да си кибритлия и да се ежиш като млад петел, но когато си на 50 и си публична личност трябва вече да си зрял човек със зрели постъпки и да си разбрал, че с кибритени клечки можеш да разпалиш само и единствено пожар, който да унищожи и теб самия.