Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Някой от двамата, правили темите за Верея и Славия да пуска новата за Бургас! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ПРЕПОРЪЧВАМ: "Още ли се чудите за "майстора" Люпко?"
https://topsport.bg/levski/oshte-li-se- ... yupko.html
wilge написа:ПРЕПОРЪЧВАМ: "Още ли се чудите за "майстора" Люпко?"
Нищо против мнението, изразено в статията като цяло, но авторът е шизофреник. Говори за това, че Стоев "мрънкал" и "се оправдавал" с ръководството и отчита това, като недопустимо, защото Стоев бил в "специален клуб". Три реда след това, възхвалява Люпко за това, че си позволява да... мрънка от ръководството.
Иначе, факт е, че Левски играе добре. Но в същото време, не виждам от какво сте полетели толкова в облаците. Победата срещу Лудогорец беше хубава - спор няма. Но вчера и Локото си ги бяха отнесли лудогорци, ако не бяха послушковците на Домуса. След това, имаме победи срещу детската градина на Славия, която към онзи момент нямаше дори 1 спечелена точица, и Верея, които, при цялото ми уважение, са отбор, който винаги бих очаквал да бием (още повече пък на Герена).
Пък и ако погледнем само вчерашния мач - неща за подобряване, с лопата да ги ринеш.
1) След двата гола, а пък особено второто полувреме, ние направо се разхождахме по терена. Люпко им крещи да тичат, те се правят, че не го чуват.
2) Костадинов седи и крещи по треньора (според коментатора - нецензурни изрази), все едно си говори с кварталния бакалин
3) Венци Христов от най-нахъсания ни и тичащ футболист, след Прохазка, изведнъж не тичал на тренировки. Е, как пък стана така? Миналата година голмайстор на отбора, макар да беше изиграл по-малко от един полусезон, а сега - некадърник.
Тези три неща, какво говорят за връзката между треньора и играчите?
И не ме разбирайте погрешно - по никакъв начин не казвам, че съм недоволен от играта на момчетата. Напротив - радват ме искрено. Просто за мен би било грешка отборът да литне в облаците след 2-3 добри мача (Ники Митов помните ли го?). Трябва да останат здраво стъпили на земята и да работят здраво. Работата на Люпко е да спре да мрънка за нови играчи и да накара настоящите да покажат какво могат, защото в последните няколко мача се вижда, че момчетата качества имат.
- metodito
- Контакти:
Дано не съм лош пророк, но ако продължим така, още преди разделянето или Локо ГО или ЛитекСКА хвърчат - според зависи какво сме направили срещу тях. Лудогорец НЯМА да ни пуснат да помиришем титлата. Може и даже да ни изхвърлят.
Хехе, това наистина ли го мислиш, че е бил най-нахъсаният ни футболист след Роман. Бедоя тичаше най-много. Не Роман. Аз бих казал, че Йорга, Веско, Мечката и Бедоя бяха доста по-нахъсани. За съжаление няма точна статистика, но в няколко мача Бедоя беше избягал най-много именно с Костадинов. А как стана така, че изведнъж сам срещу вратаря не може да вкара... защо не попиташ самия Венци. А феновете на Бероя ги питай за Венци, те ще ти кажат за него. Още преди да дойде знаехме, че е интригант.
Това какво общо има? Толкова му е възпитанието. Но е един от най-добрите и тича за трима.
И въобще...
Инак, абсолютно съм съгласен с теб. Не трябва да летим в облаците. Трябва да сме над тях, за да имаме видимост какво се случва отдолу.
Но, ако си мислят, че с два гола, мачът свършва в 50-тата минута, много грешат, защото един добър отбор би използвал това, а изравнят ли ти от 2-0.... много лоши неща са се случвали. Биеш до откат!
Венци Христов от най-нахъсания ни и тичащ футболист, след Прохазка, изведнъж не тичал на тренировки. Е, как пък стана така? Миналата година голмайстор на отбора, макар да беше изиграл по-малко от един полусезон, а сега - некадърник.
Хехе, това наистина ли го мислиш, че е бил най-нахъсаният ни футболист след Роман. Бедоя тичаше най-много. Не Роман. Аз бих казал, че Йорга, Веско, Мечката и Бедоя бяха доста по-нахъсани. За съжаление няма точна статистика, но в няколко мача Бедоя беше избягал най-много именно с Костадинов. А как стана така, че изведнъж сам срещу вратаря не може да вкара... защо не попиташ самия Венци. А феновете на Бероя ги питай за Венци, те ще ти кажат за него. Още преди да дойде знаехме, че е интригант.
Костадинов седи и крещи по треньора (според коментатора - нецензурни изрази), все едно си говори с кварталния бакалин
Това какво общо има? Толкова му е възпитанието. Но е един от най-добрите и тича за трима.
И въобще...
Инак, абсолютно съм съгласен с теб. Не трябва да летим в облаците. Трябва да сме над тях, за да имаме видимост какво се случва отдолу.
sin4ec написа:Някой от двамата, правили темите за Верея и Славия да пуска новата за Бургас!
Приятел мисля , че е рано . Все пак мача е на 10 септември .
Модора е наред .
bold написа:Мистри написа:Вече съжалявам, че Петрович е треньор на Левски.
Няма драма, няма нерви, отборът на ходом бие , както днес.Друго си е едно на мъка.
Няма и усмивки в интервютата.
Некъф дъртак, обяснява , че е изнервен, защото при два на нула отборът спрял да играе?
Че той какво иска? Вятър духа, времето е ясно и слънце грее.
Да пита предшественика си, лесно ли е при тези условия и с обич към него/предшественика/ , а не с омраза/ дедо/, играчите да тичат и да ритат тази топка, при положение, че са повели дори с един гол?![]()
Последно, ще разберете какво става в Левски на 30.08.
Умерен песимист съм по този въпрос.
Ама ти не разбра ли,че мача бил уговорен. Някой хора само, за да омаловажат успеха на Левски, ще донесат от 9 кладенеца вода.
На дядо ви Люпко и к*ра му разбира от футбол.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Имам чувството, че ДНЕС няма да остане време за точка 7 от дневния ред .... 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Заклет Левскар
Red_Neck написа:Имам чувството, че ДНЕС няма да остане време за точка 7 от дневния ред ....
Имаш чувството или така ти се иска?
Ай, като стигнем до т.7 ще ти пиша на лични.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
metodito написа:Дано не съм лош пророк, но ако продължим така, още преди разделянето или Локо ГО или ЛитекСКА хвърчат - според зависи какво сме направили срещу тях. Лудогорец НЯМА да ни пуснат да помиришем титлата. Може и даже да ни изхвърлят.Венци Христов от най-нахъсания ни и тичащ футболист, след Прохазка, изведнъж не тичал на тренировки. Е, как пък стана така? Миналата година голмайстор на отбора, макар да беше изиграл по-малко от един полусезон, а сега - некадърник.
Хехе, това наистина ли го мислиш, че е бил най-нахъсаният ни футболист след Роман. Бедоя тичаше най-много. Не Роман. Аз бих казал, че Йорга, Веско, Мечката и Бедоя бяха доста по-нахъсани. За съжаление няма точна статистика, но в няколко мача Бедоя беше избягал най-много именно с Костадинов. А как стана така, че изведнъж сам срещу вратаря не може да вкара... защо не попиташ самия Венци. А феновете на Бероя ги питай за Венци, те ще ти кажат за него. Още преди да дойде знаехме, че е интригант.Костадинов седи и крещи по треньора (според коментатора - нецензурни изрази), все едно си говори с кварталния бакалин
И въобще...
Инак, абсолютно съм съгласен с теб. Не трябва да летим в облаците. Трябва да сме над тях, за да имаме видимост какво се случва отдолу.Но, ако си мислят, че с два гола, мачът свършва в 50-тата минута, много грешат, защото един добър отбор би използвал това, а изравнят ли ти от 2-0.... много лоши неща са се случвали. Биеш до откат!
Венци Христов е консуматор. При семейният си приятел беше и реализатор. Приличен при това. Пак става въпрос за пари. Някой му е обещал по- висока заплата. И са го излъгали. От една страна е прав. Длъжен е да отстоява правата си. Но от друга- играе за Левски. Година преди него по- добри футболисти играеха и без пари, или за много по- малко и то получени със сериозно закъснение. Без компромис няма как да стане. Сигурен съм, че ако се вземе в ръце ще бъде компенсиран. Ако днес Вълкът вземе кормилото в ръцете си край с номерцата му. Зааралии твърдят, че бил кофти характер. От утре характера му ще е без значение. Наско ще го сдъвче и изплюе за секунди. Майстора го каза: "...то си е за него." Не е бил и най- нахъсания футболист. Неговото е по- скоро майсторство. Освен Йорга, Веско, Мечката и Бедоя аз бих прибавил и Алвеша. (Джери и Прохазка са по- пестеливи тъй като са научени и се движат правилно. За това изглеждат по- статични.) За мен Сашо е най- нахъсания, но с най- ниско КПД. Добре че Люпко го понаучи малко на футбол. Забелязвате ли, че ефективността му се увеличи в пъти. С много по- малко движение благодарение на правилно заставане. Има, разбира се, още много да учи. И не само той. На Майстора тази игра му е пределно ясна, дано тези момчета около него имат акъл да попиват всичко на което ги учи. Мечката и Люпко си крещели. Който е ръководил колектив знае, че и да не иска с някои от групата има по- специални отношения. Неизбежно е. Всеки си има любимци и е напълно нормално да бъде по- взискателен към тях. При белот и футбол е нормално да викнеш. Ако ти пука. Мачът свърши, двамата се прегърнаха, усмихнаха се и Мечката погали треньора си по главата. Това казва всичко. Останалото е чорбарлък. Плюс това задължение на треньора е като усети че футболистите литват в облаците да ги свали, като се отпуснат- да ги натегне, като се разгорещят- да ги охлади. Трудно тръгнахме, набрахме скорост, дано днешните събития не предизвикат дерайлиране. В паузата, ако няма непредвидени сътресения, очаквам отбора да се стикова повече, разцъванията с едно докосване да се шлифоват, точността на ударите във вратата значително да се подобри. Там ни е слабото място в момента. И всички болежки да отшумят. В Бургас да отидем с възстановени физически и психически играчи. И да бием за да ни уважават.
Тук видях, че Мечката е от приоритетните футболисти: https://www.youtube.com/channel/UCl5a4n ... 6ZgQQnF96Q
Според мен Венци се мърдосва на мачовете и тренировките, защото иска обещания от Гонзо три годишен договор и по-висока заплата. Бяха му обещали, ама нещо не се случиха нещата.
Има статия, че Урал го искали за 300 000 евро, а нашите отказали. Дали е вярно не знам, но ако приемем, че е вярно и нашите са отказали 300 000 евро, а накрая на сезона си тръгне без да вземем нищо ще бъде поредната глупост на ръководството.
Има статия, че Урал го искали за 300 000 евро, а нашите отказали. Дали е вярно не знам, но ако приемем, че е вярно и нашите са отказали 300 000 евро, а накрая на сезона си тръгне без да вземем нищо ще бъде поредната глупост на ръководството.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]