Teo написа:Вече имат 3 милиона лева лихва за сектора, а борча от 15 милиона е непокътнат!
@ Връщайте парите или идвам да събарям!
Ти по-добре кажи как мина мача срещу Локо ГО?
В кой сектор беше? Както до сега в "Г" или вече си в "А"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Вече имат 3 милиона лева лихва за сектора, а борча от 15 милиона е непокътнат!
„Капитал“: Левски върви по пътя на ЦСКА, има 20 млн. дългове
sin4ec написа:iliev72 написа:sin4ec лошото е ,че тази статия просто потвърждава някои слухове и все пак Капитал не са Блиц
И ако в това има капка истина нещата съвсем не са такива каквито ги представяха досега "собственици" !
Всъщност цялата статия е базирана на въпросните слухове( стари) и на изказвания на Колев, правени по различно време. Нещата в Левски са нормални, в смисъл-не са розови, но клубът функционира нормално. Задълженията също са ясни колко са и за какво са. И без Виваком СР е богат човек. А на Левски не са нужни много пари, а правилно управлявани пари. И мисля, че именно там ще са промените. Сегашната троица и хората зад тях изиграха сериозна роля и спасиха клуба в най-тежкия момент, стабилизираха го и даже почна да играе нещо като футбол.
Време е за нещо повече обаче.
boabbb написа:Teo написа:Вече имат 3 милиона лева лихва за сектора, а борча от 15 милиона е непокътнат!
Тео, кога ще им правиме
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M0O9cMVhlu0[/youtube]
![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:ХАХАХА!
Наслада за окото е да гледаш как тоя бърдак се сгромолясва!![]()
@ Това ги чака, ако не започнат да връщат парите!
Те си мислят, че парите на Дебелян и общинарите ще им бъдат подарък като едно време от бате Чорни... е минаха тия години!
W84me написа:Припознавачеството е нова болест, радваш се че стадиона ти е кочина, докато вечния ти съперник има чисто нова трибуни, без аналог в България... Нещо ми идвате обратни
W84me написа:Припознавачеството е нова болест, радваш се че стадиона ти е кочина, докато вечния ти съперник има чисто нова трибуни, без аналог в България... Нещо ми идвате обратни
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта