ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) / 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) / неделя / 19

Мнениеот damyanov1963 » 29 авг 2016 12:14

Левски започва пак да мачка, като в добрите си години(дано не спре до тук) и това сериозно притеснява противниците му, които започнаха пак с раздрънканите си от времето и употребата дрънкалки за полягане на отборите, с които играе.
Още на мачовете с Марибор се видя играта на отбора, но въпреки неотсъдените 2 дузпи в София, с които щеше да смачка и словенците, някои побързаха да се радват и подиграват.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 29 авг 2016 12:27

Аз бях един от хората които недоволстваха от смяната на С.С. , но признавам грешката си. Л.П. започна да прави това което правеше през първия си престой(полага основите), а дали той ще доизгради или някой друг, няма много значение, стига позитивната градация в играта на отбора да се запази.
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 29 авг 2016 12:34

Red_Neck написа:Аре, дръжте формата, че да има интрига в кръг №10 :)

Какво има в кръг №10? За мен е най-обикновен мач с поредния отбор, който няма място в елита. Този мач ме вълнува точно толкова, колкото вчерашния с Верея.
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 авг 2016 12:43

Мача стана лесен заради ранният гол не трябва много да се заблуждаваме,трябва да се вземе още един нападател, Адениджи трудно играе при сгъстена отбрана :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 авг 2016 17:44

Ицо Секса написа:Аз бях един от хората които недоволстваха от смяната на С.С. , но признавам грешката си. Л.П. започна да прави това което правеше през първия си престой(полага основите), а дали той ще доизгради или някой друг, няма много значение, стига позитивната градация в играта на отбора да се запази.

Добре де, колега как ще няма значение ? Та Люпко научи Сашо Циганина от дясно да стой като хората най накрая ... Взе едва ли не посредствен защитник на Славия и го научи така да застава и да скача на шпагати , че за 5 мача вчера едва за пръв път направи грешка с едно нарушение към края. Петев и в националният го викна . Франсис Нар дето качества има , ама с тая лакомия как пилеше нервите на всички фенове сега е основна фигура в тия разигравания на къс пас дето се коментират . Адениджи кво се оказа? В пъти по добър от Христов , ама трябва акъл да се види това на тренировките . И в защита и в атака Петрович ги учи на едно много високо ниво . Ето за пример в момента както всеки се оплаква , че след 2;0 сме заспали , Петрович излезна и отново най искрено и директно си каза ( а и се видя повреме на мача ) , че беше бесен и не спря да им крещи да не се отпускат . Е такъв треньор ни трябва - при 4 : 0 пак да им намира грешки и да ги корегира . И последно - относно тия разигравания в наказателонто с едно докосване ако някой се опитва да препише на Стоев заслугата мога само да му препоръчам да гледа мачовете отново и да види къде започват да се получават. Първият кръг на Герена с Монтана и още тогава за незаслепените фенове се видя как Люпко почва да оформя отборът в правилната насока .

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 авг 2016 17:56

realno написа: Ще е глупост да се мисли отново за смяна на треньора та дори и с Мъри, който не ме впечатлява с играта на Астана.

Те щото Астана са с качествата на Реал Мадрид и всеки мач трябва да впечатляват тотално, а българските треньори водещи успешно чужди клубове са стотици. Друг въпрос е дали икаго трябва да се върне в Левски

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 29 авг 2016 17:57

Мисля много неща ще станат ясни с този така разискван нов собственик. Ако наистина ще е едноличен, а не бушон и ако наистина мисли да инвестира време и пари в Левски, най-логичното е да остави Люпко. При все, че такъв почерк, такава резултатност и активност в двете фази не помня от колко години не е имало.

Мъри сам беше казал, че Люпко му е бил ментор и се е учел от него. Дори би следвало Топчо да попива сега всичко от него. Който се е докосвал до маниерите на работа на сърбина знае, че тоя човек го разбира футбола. Разбира се не всичко ти се получава, нали имаш съперници, които също се опитват да те победят. Обаче пробва варианти, докато се получи. Ето това е разликата със Стоев. Той можеше години да си крета така - с един и същи състав, никакво разнообразие, никакви ротации.
Майстора се нагажда според наличните футболисти. Единствено му липсва една типична 10-та от преди десетина години. Играч, който може с един пас да матира защитата и да реши мача. Може би Бедоя щеше да е много полезен на сърбина, защото по цял мач не спираше, а и имаше поглед върху играта. Краев също не е такъв футболист. Дори си мисля, че Люпко ще го превърне в т.нар. "box to box" халф, който да играе в двете фази на играта, в зависимост, къде го завири ситуацията. Халф, който да може да бележи от разстояние, да разиграва, да влиза на шпагати, да играе за високи топки.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 авг 2016 18:09

PSvilenov написа:
Ицо Секса написа:Аз бях един от хората които недоволстваха от смяната на С.С. , но признавам грешката си. Л.П. започна да прави това което правеше през първия си престой(полага основите), а дали той ще доизгради или някой друг, няма много значение, стига позитивната градация в играта на отбора да се запази.

Добре де, колега как ще няма значение ? Та Люпко научи Сашо Циганина от дясно да стой като хората най накрая ... Взе едва ли не посредствен защитник на Славия и го научи така да застава и да скача на шпагати , че за 5 мача вчера едва за пръв път направи грешка с едно нарушение към края. Петев и в националният го викна . Франсис Нар дето качества има , ама с тая лакомия как пилеше нервите на всички фенове сега е основна фигура в тия разигравания на къс пас дето се коментират . Адениджи кво се оказа? В пъти по добър от Христов , ама трябва акъл да се види това на тренировките . И в защита и в атака Петрович ги учи на едно много високо ниво . Ето за пример в момента както всеки се оплаква , че след 2;0 сме заспали , Петрович излезна и отново най искрено и директно си каза ( а и се видя повреме на мача ) , че беше бесен и не спря да им крещи да не се отпускат . Е такъв треньор ни трябва - при 4 : 0 пак да им намира грешки и да ги корегира . И последно - относно тия разигравания в наказателонто с едно докосване ако някой се опитва да препише на Стоев заслугата мога само да му препоръчам да гледа мачовете отново и да види къде започват да се получават. Първият кръг на Герена с Монтана и още тогава за незаслепените фенове се видя как Люпко почва да оформя отборът в правилната насока .

Колега, ще ме извиняваш, ама наистина ли твърдиш, че Алвеша "стои като хората"? Това момче и Сър Алекс не може да го оправи.

За защитата - миналата година с инвалиди като Карнер и Белаид имахме най-добрата защита в А група (при това с разлика пред останалите). А Пиргов как реши, че е посредствен, нямам представа. Колко мача на Славия гледа миналия сезон (ама честно)?

Адениджи и на мен ми харесва - показва прогрес, определено. Но хайде да не се изхвърляме - вкарал е 2 гола в 5 (даже 7, ако броим тези с Марибор) мача. Не е, като да ни носи на гръб. Венци миналия сезон вкара 8 гола в 15 мача.

А това, че Петрович им крещи да тичат, а играчите си правят каквото им е кеф, не знам как го отчиташ, като позитив. За мен това е нещо, което заслужава да му се обърне сериозно внимание и ако трябва спортния директор да направи това, което Наско правеше в съблекалнята, по времето на Мъри.

Иначе, отново ще се повторя, аз също съм доволен от играта ни в последните 3 мача. Но, както и в другата тема, просто ми се иска да подчертая, че би било добре да не летим в облаците, защото неща за оправяне има повече от достатъчно и трябва да продължава да се работи здраво, а не да си мислим, че сме Барса. Стискам палци на сърбина и на момчетата, да продължават да показват добра игра, гарнирана с желаните резултати.

Потребителски аватар
Ицо Секса
Контакти:

Мнениеот Ицо Секса » 29 авг 2016 18:11

PSvilenov написа:

Съгласен съм с написаното(с изключение на това за Адениджи и Христов), и да сега не е времето за треньорска рокада, но и Л.П. не е първа младост, т.е. искам и при следващият треньор(независимо кой е и кога се назначи) да продължава израстването на отбора.
[offtopic][wrapimg=]http://media.balls.ie/uploads/2013/04/iqtpgGDg5nTG.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/09/oscar.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/Hmney.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 авг 2016 18:39

levski4ever86 написа:
Red_Neck написа:Аре, дръжте формата, че да има интрига в кръг №10 :)

Какво има в кръг №10? За мен е най-обикновен мач с поредния отбор, който няма място в елита. Този мач ме вълнува точно толкова, колкото вчерашния с Верея.

Десетият кръг е последния мач на Левски срещу пълен дебютант в А група и вероятно ще имаме вече от 16 мача срещу дебютанти 15 победи. :twisted:

Върни се в “Левски”