Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Да е жив и здрав в ЦСКА - София ЕАД. Аз на никого от Тези не мога да пожелая успех. От Другите също.
Последна промяна от Iceberg на 27 авг 2016 13:51, променено общо 2 пъти.
Причина: т.9
- Mathias_Coureur
- Контакти:
https://www.facebook.com/mathias.coureur?fref=ts - На facebook страницата му все още не е обявил , че е играч на ЦСКА и на банера му е снимка със спечелената Купата с Черно море от 2015г. Все още не се знае, дали е играч на ЦСКА-София. Възможно новината да партенка.
Последна промяна от Iceberg на 27 авг 2016 13:52, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Mathias_Coureur написа:https://www.facebook.com/mathias.coureur?fref=ts - На facebook страницата му все още не е обявил , че е играч на ЦСКА и на банера му е снимка със спечелената Купата с Черно море от 2015г. Все още не се знае, дали е играч на ЦСКА-София. Възможно новината да партенка.
Човекът подписва договори,минава прегледи... Не му е до ФБ.

Не като някои други,дето едни яйца да изпържат - и веднага във ФБ да се похвалят.

Mathias_Coureur написа:https://www.facebook.com/mathias.coureur?fref=ts - На facebook страницата му все още не е обявил , че е играч на ЦСКА и на банера му е снимка със спечелената Купата с Черно море от 2015г. Все още не се знае, дали е играч на ЦСКА-София. Възможно новината да партенка.
футбол България Събота, 27 Август 2016
ФИФА погва БФС и ЦСКА-София за трансфер
ЦСКА-София ще има сериозни проблеми с ФИФА, научи "7 дни спорт" от добре осведомен източник. Както е известно, клубът няма право да картотекира нови играчи, но пренебрегна това и подписа с Давид Шимао, който даже дебютира в предния кръг срещу Пирин.
По информация на "7 дни спорт" обаче в момента във ФИФА тръгва дисциплинарно производство срещу ЦСКА-София и БФС. Очаква се санкция по чл. 9 от Правилника за прилагане на Устава на ФИФА, защото не са спазили принципите на промоцията. Според законите на световната футболна централа клубът е трябвало да почне от най-ниската група, щом претендира, че е изцяло нов отбор, както е и записан в TMS системата. Това се потвърждава и от самата система за регистриране на футболисти, след като в нея клуб под името ЦСКА-София не е активен. Срещу него няма зелен знак за участник, а пише Not participating (пр. - не участва).
жалки са! дано наистина ги погнат сериозно от евроцентралата, щото това погазване на всякакви правила не се търпи! а за Курьор нека да си преценя момчето ...не е на 20 години, ако му предлагат толкова повече пари, че да жертва половин година без футбол и казаната от него дума - да ходи! аз лично на него няма да се сърдя, даде достатъчно на Черно море и обикна отбора и от думите и поведението му винаги си е личало! все пак и кариера трябва да се прави обаче, така че той да си преценя кое е най-добро за него, въпреки че аз се надявам все пак да се върне при нас, дано му се разтрепери нещо в ръката в последния момент като тръгне да подписва и да скъса договора 

-
- Контакти:
От последното интервю на Гонзо относно селекцията днес в Гонг дето е качено казва, че била отворен процес и "излязла една опция"?! Каква е тази опция? Горещо се моля да е Гъргоров! Трябва ни халф с пас, моето мнение е, че нямаме голов пас, от там всичко рухва - 1. Жоро Илиев е прекалено напред, а знаем къде е най-полезен. 2. Защото е много напред пък няма кой да изнася добре и с идеи от по-задна позиция. 3. Мисля, че и Кузма, и Бакари, и крилата ще се разиграят с такъв човек зад тях. Дори когато Божилов играеше тази роля при предния Гонзов период, сетете се какво беше! С тези 2 дефанзивни халфа ние нямаме идеи, това е футбола от времето на Попа, а и честно да си кажем - Малик си е голямо дърво, а и всичките на този пост да сигурно класа под Стенио в изнасянето, че дори и от Клок (типичен разбивач).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:От последното интервю на Гонзо относно селекцията днес в Гонг дето е качено казва, че била отворен процес и "излязла една опция"?! Каква е тази опция? Горещо се моля да е Гъргоров! Трябва ни халф с пас, моето мнение е, че нямаме голов пас, от там всичко рухва - 1. Жоро Илиев е прекалено напред, а знаем къде е най-полезен. 2. Защото е много напред пък няма кой да изнася добре и с идеи от по-задна позиция. 3. Мисля, че и Кузма, и Бакари, и крилата ще се разиграят с такъв човек зад тях. Дори когато Божилов играеше тази роля при предния Гонзов период, сетете се какво беше! С тези 2 дефанзивни халфа ние нямаме идеи, това е футбола от времето на Попа, а и честно да си кажем - Малик си е голямо дърво, а и всичките на този пост да сигурно класа под Стенио в изнасянето, че дори и от Клок (типичен разбивач).
Това интервю е отпреди мача с Дунав и предполагам се досещаш коя е тази "опция". Същият този който "не ни трябва". С този отговор Гонзо възможно най- бързо и най- правилно приключи темата. Та така- нови едва ли ще има.
За какъв чеп му е на Курьор да ходи в отбор, който дори да стане шампион ще си стои на Панчарево по време на евро мачовете ? За 2 лв повече ли ? Или да изгрее, като Бергонси ? Не е малък, да мисли ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
За кинти ще ходи.
-
- Контакти:
Бе жив и здрав да е и да си ги харчи кинтите, каквото направи на 30.05.15 - достатъчно е за Черно Море
. Успех няма как да му желая, аз просто генетически съм за всеки противник на ЦСКА-София-ЕАД (както преди и срещу истинското ЦСКА) ако ще да играят и с Диарбекир. Пожелавам му само здраве и да харчи парите на селяците, нищо повече хахаха

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.