Журналисти обвиниха Стоичков в побой

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Журналисти обвиниха Стоичков в побой

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2016 11:01

Абе, защитниците на "журналиста", гледахте ли видеото?

http://www.blitz.bg/sport/article/335022

-Излез от колата бе мойто момче!
-Няма да изляза пък и ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СИ СНИМАМ!

Демек говното е ПОМОЛЕН да спре да снима преди тва, обаче е решил да се дърви на Ицо с цел нарочно да предизвика сензация.

Еми ДАТИЕБАМАЙКАТА папарашка, аз бих ги набил още повече, къв е тоя нещастен поплювко че ше се дърви бе баси...

Евалата на Ицо!Най-големия!
Последна промяна от Цецо Чука на 28 авг 2016 11:04, променено общо 1 път.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2016 11:02

irradeum написа:Доколкото те познавам, ти ще си на страната на Ицо дори и след като се изясни , че е вършил простотии.

И ся след като видя видеото не ти ли се иска да не го беше казвал тва?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 авг 2016 11:11

Драскачът вика ,че е бил учуден :lol: :lol: :lol: Правете му пак минети, пък той нека да си ви бие, ей така профилактично, просто да си знаете мястото. Ако пък извади късмет, някой ден ще попадне на по ербап от него селяндур и той ще си го отнесе.

Боклуци са и от двете страни.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 авг 2016 11:12

Alkonost написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Alkonost написа:
Captain Stottlemeyer написа:Съвсем естествена реакция на самозабравила се мутра в една мутренска държава. Като се знае, как действат "родната полиция, която ни пази" и "независимата" съдебна власт, нищо чудно в крайна сметка журналистите да излязат виновни... 8-)

Ех, тези запетайки...

Запетайките са си наред, Гамаюнчо. Ти вземи и се ограмоти малко, че в руското училище явно хич не сте наблягали на граматиката... 8-)

Старши, хич не ми се иска да те оставям без пенсия този месец, но сам си го просиш. Досега поне си признаваше грешките, макар и със закъснение, но явно склерозата не прощава. А проблемът ти с пунктуацията е хроничен и се проявява практически във всяко второ твое изречение.

Да се обзаложим, че след "знае" няма запетая? Омръзна ми да те ограмотявам безплатно. Предварително ще ти подскажа, че "като" и "както" са различни думички. Тичкай сега при Владко Мурдаров за справка, а ако не те е отпуснал артритът, пиши на Странджата! ;)

Малко пловдивско паяче, което обича да лази на чучура ми. Недей да се обзалагаш, мило дете, защото ще останеш без джобни пари за месеца. Това означава, че и малкото ти шансове да завържеш някаква връзка с момиче, вместо да висиш денонощно пред компютъра, отиват на кино. Нямам много време, затова накратко:
1. Ето ти конкретен пример, взет от правописния речник. Чети и се опитай да го асимилираш:
"2.2. Съюзно свързаните прости изречения в състава на сложното се отделят със запетая (рядко с друг препинателен знак). Запетая се пише в следните случаи:...
2.2.4. Преди, след или от двете страни на подчиненото просто изречение (в състава на сложното съставно), въведено със съюзи и съюзни думи, като: ако, ако и да, без да, вместо да, въпреки че, да не би да, даже (и), дано, дето, докато, дори да, за да, защото, и да, като, като че (ли), ли, макар (и) да, макар че, освен да, освен че, откак, понеже, преди да, след като, сякаш, така че, тъй като, че, щом, щом като, в случай че, с цел да, поради това че, благодарение на това че, при положение че, при условие че и други, например:
Като чу стъпките й, Калмука поотвори очите си и веднага пак ги затвори. (Й. Йовков)"

http://zapetaia-teoriia.ezikova-kultura.tutmanik.com/

2. Много добре знам, че „като“ и „както“ са две различни думички. За разлика от теб знам и как се употребяват. :lol:
3. Някой млади лайнари като теб в този форум обичат да се подиграват с възрастта ми. За теб, мило дете с никнейм на райска птица от руските легенди, имам две новини – лоша и хубава: Лошата е, че ти също ще остарееш като мен и ще търпиш обидите на някой друг млад лайнар (плюс някои естествени проблеми, свързани с възрастта). Хубавата е, че има голяма вероятност да си умреш млад и зелен – жизнен и красив в спомените на твоите близки. Уверявам те, че вторият вариант няма да бъде голяма загуба за човечеството. :)
4. И накрая, но не на последно място по значение, един съвет: Спри да се занимаваш с мен, малък дрисльо. Много под нивото ми си. Не ме карай да те завирам всеки път в кучи гъз, защото си имам по-важна работа от това, да ограмотявам учили-недоучили деца като теб... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 28 авг 2016 11:22, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2016 11:15

Alkonost написа:
Alkonost написа:
Captain Stottlemeyer написа:Съвсем естествена реакция на самозабравила се мутра в една мутренска държава. Като се знае, как действат "родната полиция, която ни пази" и "независимата" съдебна власт, нищо чудно в крайна сметка журналистите да излязат виновни... 8-)

Ех, тези запетайки...

Запетайките са си наред, Гамаюнчо. Ти вземи и се ограмоти малко, че в руското училище явно хич не сте наблягали на граматиката... 8-)

Старши, хич не ми се иска да те оставям без пенсия този месец, но сам си го просиш. Досега поне си признаваше грешките, макар и със закъснение, но явно склерозата не прощава. А проблемът ти с пунктуацията е хроничен и се проявява практически във всяко второ твое изречение.

Да се обзаложим, че след "знае" няма запетая? Омръзна ми да те ограмотявам безплатно. Предварително ще ти подскажа, че "като" и "както" са различни думички. Тичкай сега при Владко Мурдаров за справка, а ако не те е отпуснал артритът, пиши на Странджата! ;)

Малко пловдивско паяче, което обича да лази на чучура ми. Недей да се обзалагаш, мило дете, защото ще останеш без джобни пари за месеца. Това означава, че и малкото ти шансове да завържеш някаква връзка с момиче, вместо да висиш денонощно пред компютъра, отиват на кино. Нямам много време, затова накратко:
1. Ето ти конкретен пример, взет от правописния речник. Чети и се опитай да го асимилираш:
"2.2. Съюзно свързаните прости изречения в състава на сложното се отделят със запетая (рядко с друг препинателен знак). Запетая се пише в следните случаи:...
2.2.4. Преди, след или от двете страни на подчиненото просто изречение (в състава на сложното съставно), въведено със съюзи и съюзни думи, като: ако, ако и да, без да, вместо да, въпреки че, да не би да, даже (и), дано, дето, докато, дори да, за да, защото, и да, като, като че (ли), ли, макар (и) да, макар че, освен да, освен че, откак, понеже, преди да, след като, сякаш, така че, тъй като, че, щом, щом като, в случай че, с цел да, поради това че, благодарение на това че, при положение че, при условие че и други, например:
Като чу стъпките й, Калмука поотвори очите си и веднага пак ги затвори. (Й. Йовков)"

2. Много добре знам, че „като“ и „както“ са две различни думички. За разлика от теб знам и как се употребяват. :lol:
3. Някой млади лайнари като теб в този форум обичат да се подиграват с възрастта ми. За теб, мило дете с никнейм на райска птица от руските легенди, имам две новини – лоша и хубава: Лошата е, че ти също ще остарееш като мен и ще търпиш обидите на някой друг млад лайнар. Хубавата е, че има голяма вероятност да си умреш млад и зелен – жизнен и красив в спомените на твоите близки. Уверявам те, че вторият вариант няма да бъде голяма загуба за човечеството. :)
4. И накрая, но не на последно място по значение: Спри да се занимаваш с мен, малък дрисльо. Много под нивото ми си. Не ме карай да те завирам всеки път в кучи гъз, защото си имам по-важна работа от това, да ограмотявам пикльовци като теб... 8-)

Ето, ако псевдожурналистите се занимаваха с такива културни анализи, Ицо немаше да ги бие.
Взимайте пример.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2016 11:19

Ицето е супер лесен за провокации, но често преминава чертата с простотията си. Както и повечето мангали обича да се перчи, да се репчи, да демонстрира първенющина...Жалък е. На терена беше велик, да, никой не му го отрича, но просто е много кухо парче.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 авг 2016 11:48

Стоичков е прекалил, и за сетен път си е показал селяндурският манталитет.
Но, тука идва другият момент, какъв го дирят тия лайнари там на сватбата, след като бе обявено, че няма да е публична и журналята да стоят настрани.Сигурно е имал екип който е бил поканен или евентуално си е платил да снима.
Че Стоичков не е цвете е ясно на всички, ама и тия двамата са се помислили за много велики, и ще минат метър да си пуснат "сензацията" в медийката която работят.
Нахални, неканени гости, е с торта ли да ги черпят :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 28 авг 2016 12:06

Alkonost написа:
Alkonost написа:

Ех, тези запетайки...

3. Някой млади лайнари като теб в този форум обичат да се подиграват с възрастта ми. За теб, мило дете с никнейм на райска птица от руските легенди, имам две новини – лоша и хубава: Лошата е, че ти също ще остарееш като мен и ще търпиш обидите на някой друг млад лайнар (плюс някои естествени проблеми, свързани с възрастта). Хубавата е, че има голяма вероятност да си умреш млад и зелен – жизнен и красив в спомените на твоите близки. Уверявам те, че вторият вариант няма да бъде голяма загуба за човечеството. :)
4. И накрая, но не на последно място по значение, един съвет: Спри да се занимаваш с мен, малък дрисльо. Много под нивото ми си. Не ме карай да те завирам всеки път в кучи гъз, защото си имам по-важна работа от това, да ограмотявам учили-недоучили деца като теб... 8-)

Капитане, пробвай още няколко промени - може пък да нацелиш нещо вярно. За човек, когото лично съм научил правилно да употребява двойно "в", си доста самонадеян. Не само аз, и другите си го обясняват само и единствено с възрастта ти. ;) Ако не е така, положението е още по-зле, а вулгарният тон винаги е бил израз на безпомощност.

Предложението ми за облога си стои.
Можеш да копираш още правила, чиито смисъл не разбираш, но най-накрая вземи се поразкарай за съвет до някой даскал по БЕЛ, че да те светне. Ама то в днешно време и подобни съвети струват пари, само аз тука с теб се правя на алтруист.
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 авг 2016 12:38

Изключително нахални хора са журналистите. Какво правят там като са неканени ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2016 12:40

Аре бе , на всяка циганска сватба има побоища и караници , какво е станало толкова ??????

Тия па ???????

Върни се в “Футбол - България”