Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот tevez » 28 авг 2016 10:29

"Не бих искал да го казвам, но положението с Маруан е лошо. Ще го изгубя за известно време. Има странна контузия на мускул в гърба, така че няма да мога да го ползвам скоро, което е лоша новина за мен", сподели Моуриньо веднага след мача.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 28 авг 2016 12:07

След всичката помия излята по Ван Гаал поне се усеща отпечатъка му върху отбраната, въпреки че реално имаме две нови попълнения там - Баи и Шоу. Един допуснат гол и две сухи мрежи в първите три кръга звучи доста обещаващо. Хубавото е, че за разлика от миналия сезон Моу успява и да ограничи чистите положения пред Де Хея и поне аз се сещам точно за едно спасяване в негов стил. 6 вкарани гола, стабилна отбрана, изглежда Жозе наистина е намерил баланса. За сега даваме заявка за борба за титлата, но трябва да сме умерени оптимисти.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2016 12:35

Отбора играе по съвсем различен начин от времето при Ван Гаал ! И така трябва да бъде. Последните 30 минути на мача вчера бяха показателни ! Затова, че Юнайтед се завръща, завръща се неговият дух и непримиримост в търсене на победата ! Това е Жозе Моуриньо. Тотално е форматирал лошите файлове от холандското менте.
Такъв Юнайтед искам да виждам, да пресира, да атакува и да се настанява в полето на противника !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 28 авг 2016 15:18

Да не забравяме, че бяхме срещу Хъл Сити и щеше да е много кофти ако бяхме направили равен с тях. :)
Здраейти

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 28 авг 2016 15:24

tevez написа:
"Не бих искал да го казвам, но положението с Маруан е лошо. Ще го изгубя за известно време. Има странна контузия на мускул в гърба, така че няма да мога да го ползвам скоро, което е лоша новина за мен", сподели Моуриньо веднага след мача.

Ще опре до немското,полечка

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 авг 2016 17:12

Ще опре, но друг път. По скоро Фил Джоунс ще играе халф ми се струва. Моуриньо е такъв инат, че да отстъпи ми се вижда изключително малко вероятно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2016 11:03

Thsmith написа:Ще опре, но друг път. По скоро Фил Джоунс ще играе халф ми се струва. Моуриньо е такъв инат, че да отстъпи ми се вижда изключително малко вероятно.

Швайни са го предупреждавали да не чалгарства, а да се лекува вкъщи, но той си ходеше по турнири и си ларшеше с Иванович ... Сега ще го хване липсата, щото моуринката го е набележил :| Мата е много доволен, сигурно, щото иначе той гореше, сега погледа на Моу е другаде :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 авг 2016 16:40

soad написа:След всичката помия излята по Ван Гаал поне се усеща отпечатъка му върху отбраната, въпреки че реално имаме две нови попълнения там - Баи и Шоу. Един допуснат гол и две сухи мрежи в първите три кръга звучи доста обещаващо. Хубавото е, че за разлика от миналия сезон Моу успява и да ограничи чистите положения пред Де Хея и поне аз се сещам точно за едно спасяване в негов стил. 6 вкарани гола, стабилна отбрана, изглежда Жозе наистина е намерил баланса. За сега даваме заявка за борба за титлата, но трябва да сме умерени оптимисти.

В кое точно се усеща отпечатък върху отбраната бре? Вие допускахте гол при всеки по сериозен натиск. Чистите мрежи бяха в резултат на държане на топката и никакво действие и пред двете врати и постоянно 0:0. Ти сам говориш хем за ограничаване на чистите положения, хем за отпечатък от неговата работа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Patso80_MU
Контакти:

Мнениеот Patso80_MU » 30 авг 2016 14:26

Момчета, бих искал да попитам тези от вас които са ходили на Олд Трафорд, и са си купили билети билети за мачовете онлайн, т. е в моя случай става въпрос за www.guaranteetickets.com, откъдето си купих 2 билета за мача с Уест Хем на 27.11.2016 г. След като си дръпнаха парите, ми изпратиха мейл, с който ме уведомиха че поръчката ми е направена и най- късно вечерта/т.е след 3 месеца/ преди мача ще ми доставят билетите в хотела. С обратен мейл ги помолих да ми дадат информация за местата, и те ми отговориха че такава ще имам при фактическата доставка на билетите /знам единствено, че ще бъдем зад някоя от вратите, и то най- горе сигурно/. Та въпроса ми е ако някой си е поръчвал от тях или подобен сайт да сподели инфо: дали са коректни, нормално ли е толкова късно да доставят билетите и т. н.
Благодаря ви предварително за информацията!

Върни се в “Манчестър Ю”