ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kremi82
Контакти:

Re: ППЛ 5-ти кръг: ЦСКА-София - Локомотив (Горна Оряховица)

Мнениеот kremi82 » 28 авг 2016 00:59

Skywalker написа:
kremi82 написа:
Skywalker написа:
kremi82 написа:
Kindza написа:Добър резултат , не лоша игра за дебют на новия тренер . Паузата идва точно навреме , има много да се работи . 8-)

Има много да се работи и то най-вече по организацията. Как пък точно сега всички фенове отидоха на море? Но нищо, той Гришата си знае работата. Ще развърже кесията за автобуси, като се завърнат летовниците и готово. Ко се е стиснал?

Да бе ти чу ли как викаха и пяха от морето, чак по телевизора се чуваха !

Това червеното в сектор В публика ли е било? Щото ми изглеждаше на седалки, ама явно греша.

Седалки си бяха, ама яко подкрепяха а, какво ще кажеш !? Чу ли ги или и слуховия апарат ти остана закачен на вибратора до очилата !?

Ай, лека нощ, че утре ЦСКА играе с Костинброд.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 авг 2016 01:07

Mitata написа:
гражданин от село написа:
Mitata написа:Добро начало за новия треньор. Надявам се от сега нататък да виждаме все по-добър ЦСКА.

Хубавото са 3-те точки иначе ще му трябват поне 2 месеца, за да видим дали има какво да даде на отбора.

Отборът определено има по-голям потенциал. Ако треньорът избира точния състав и правилната тактика, резултати могат да се забележат и по-рано, особено ако подпишат с Гъргоров. Ясно е, че титла трудно ще гоним, но имаме шанс за тройката при добро стечение на обстоятелствата. Тази година ще е така, догодина ще видим.

За мен нещата си започват от начало като колективен и индивидуален начин на игра.Реагира навременно със смените, не коментирам правилни ли бяха или не, но той все още се запознава с отбора.Като има повече понятие за качествата на играчите и кой каква работа може да му свърши и започне да си ги подрежда според неговите виждания тогава ще коментираме пак.Ще трябва да се приучват португалците на по-комбинативна игра, нашите на по-бърза и точна, така че има доста работа.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 28 авг 2016 01:14

Mitata написа:
Mitata написа:Добро начало за новия треньор. Надявам се от сега нататък да виждаме все по-добър ЦСКА.

Хубавото са 3-те точки иначе ще му трябват поне 2 месеца, за да видим дали има какво да даде на отбора.

Отборът определено има по-голям потенциал. Ако треньорът избира точния състав и правилната тактика, резултати могат да се забележат и по-рано, особено ако подпишат с Гъргоров. Ясно е, че титла трудно ще гоним, но имаме шанс за тройката при добро стечение на обстоятелствата. Тази година ще е така, догодина ще видим.

За мен нещата си започват от начало като колективен и индивидуален начин на игра.Реагира навременно със смените, не коментирам правилни ли бяха или не, но той все още се запознава с отбора.Като има повече понятие за качествата на играчите и кой каква работа може да му свърши и започне да си ги подрежда според неговите виждания тогава ще коментираме пак.Ще трябва да се приучват португалците на по-комбинативна игра, нашите на по-бърза и точна, така че има доста работа.

Португалците по принцип са комбинативни. Нунеш на 2 пъти я сервира на Галчев пред вратата, но за Виана помня в едно интервю след мача със Славия мисля беше, каза, че Янев му е казал да се надиграва със съперниците си, дори и понякога да не се получава, да продължава да го прави. Предполагам, че задачите на Йорданеску ще са други.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2016 01:38

Има ли чуждестранен треньор, който да не се е издънил в ЦСКА??? Че нещо не мога да се сетя... :mrgreen:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 28 авг 2016 10:35

Труден мач снощи... Важното е че взехме 3-те точки пък съм сигурен, че играта ще се подобрява...

Иначе има двама-трима дето са като радио точка - само за литекс пишат .... ама както се казва - кучетета си лаят а кервана си върви

Напред армейски лъвове

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 авг 2016 10:57

Мда...Йорданеско/Стоилеска - отбор от Б група 2:0...
А Ицко , с половин отбор от ЦСКА - отбор от Б група 5:1!
И публиката беше показателна...е попоглеждах мача, след 57-та минута, но не чух НАШИТЕ песни, факли, димки...малко публика видях...само някакви се опитваха да викат... но пък тъпан чух, така познат ни от един друг град...оркестър ми се счу по едно време ;)...
Изобщо оказах се прав - не само аз разбрах, че това вече не е ЦСКА!!!
А Йорданеско - ми правилно е отбелязал, че това не е отборна игра, а сбирток от индивидуалности!- а Ицко беше изградил точна отбор, миналата година и за това мачкаше!!!
И забелязал, че не се вкарват положенията? - ми то това се дължи на същото, ама пак ми е познато от един друг град ;)...
И сега, какво? - поемат курс към...Лудогоризация! - пълнене с чужденци...Ама за сега, курса им отива само към бройката фенове на Лудогорец и...автобуси с другограждани ;)...интересно, на едно място се раздават кренвирши, а Гришката...люляци ли им раздава? :lol:
Жалко - беше ЦСКА! Но ЦСКА-София, не е и няма да бъде ЦСКА!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 авг 2016 10:58

Skywalker написа:
Mitata написа:

Португалците по принцип са комбинативни. Нунеш на 2 пъти я сервира на Галчев пред вратата, но за Виана помня в едно интервю след мача със Славия мисля беше, каза, че Янев му е казал да се надиграва със съперниците си, дори и понякога да не се получава, да продължава да го прави. Предполагам, че задачите на Йорданеску ще са други.

Това е и едно от обясненията за смяната на Ицо Янев :idea: :!: От там идва и мачкането на топката и бавната игра като цяло :idea: Тази треньорска смяна ,дойде точно на време,тука нивото е различно от В група и не можеш да мачкаш противника с физика и да го чакаш да грохне!Другият вариант е да играеш в защита и на контри,но не става при положение,че си фаворит във всеки мач :) Ако искаме да сме конкурентноспособни и да гониме някакви успехи,ни трябват нови лица и като играчи и като треньор ;) :idea: Стига с това с реване за играчите от отборът спечелил В група и титлата,както и за треньорите-те си изпълниха задачите и сме им благодарни за това,но за новото амплоа,нови хора!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 авг 2016 11:01

tut написа:Труден мач снощи... Важното е че взехме 3-те точки пък съм сигурен, че играта ще се подобрява...

Иначе има двама-трима дето са като радио точка - само за литекс пишат .... ама както се казва - кучетета си лаят а кервана си върви

Напред армейски лъвове

Бе прав си за кучетата и кервана, но пък къде успя да видиш "армейски лъвове" насред люляците, не знам....
Та и ти, колкото и да надаваш "лъвски ревове", рано или късно, ще се загубиш сред люляците - кервана на Гришата, Трифон Попов и Стойчо Стоилов си върви! - колкото и да ревеш...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

draki75

Мнениеот draki75 » 28 авг 2016 11:07

kiril.a.d написа:
tut написа:Труден мач снощи... Важното е че взехме 3-те точки пък съм сигурен, че играта ще се подобрява...

Напред армейски лъвове

Бе прав си за кучетата и кервана, но пък къде успя да видиш "армейски лъвове" насред люляците, не знам....
Та и ти, колкото и да надаваш "лъвски ревове", рано или късно, ще се загубиш сред люляците - кервана на Гришата, Трифон Попов и Стойчо Стоилов си върви! - колкото и да ревеш...

Споменавай за ретарди, ...! :mrgreen: :mrgreen:
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 28 авг 2016 11:16

Red joker написа:
Skywalker написа:
Mitata написа:

Това е и едно от обясненията за смяната на Ицо Янев :idea: :!: От там идва и мачкането на топката и бавната игра като цяло :idea: Тази треньорска смяна ,дойде точно на време,тука нивото е различно от В група и не можеш да мачкаш противника с физика и да го чакаш да грохне!Другият вариант е да играеш в защита и на контри,но не става при положение,че си фаворит във всеки мач :) Ако искаме да сме конкурентноспособни и да гониме някакви успехи,ни трябват нови лица и като играчи и като треньор ;) :idea: Стига с това с реване за играчите от отборът спечелил В група и титлата,както и за треньорите-те си изпълниха задачите и сме им благодарни за това,но за новото амплоа,нови хора!

Колеги, търсенето на ново, там където се вижда добре познато старо, просто е...все същото! А аз виждам разпилян отбор от индивидуалности, но "с добре условия за работа", какъвто беше отбора на Литекс и за това не можеше да прогресира!
А ЦСКА винаги се е отличавал с изграден отбори отборна игра! - Пенев работеше така...Стойчо Младенов също...при Любо имаше малко акцент към индивидуалности...та и Ицко Янев беше изгради отбор и за това смачка и Берое!!!
И не е виновна неговата Барселонска тактика на "тики-така", каквато играе и Лудогорец, а е виновно разбиването на отбора и правенето на нов!
НО, за едно сте прави и това също трябваше да го разбере Гришата - едно е да градиш отбор, в движение, във В група и съвсем друго в А група!!! - дори опитния Стойчо Младенов, лятото и есента на 2014 г. имаше проблеми, когато му се наложи да събира чисто нов отбор, едва ли не от плажовете и кръчмите по света!
Така че продължавам да твърдя, че причина за лошите резултата е разбиването на изградения отбор на ЦСКА!!! - трябваше да се стартира с него, а попълнения, в движение, ако се налага!!!
НО, ако станеше така, къде отиваше скаута Стойчо Стоилов...направо щеше да си загуби работата и заплатата ;) :lol:
Уви, у нас е така - всичко е пари и заплата, работата и футбола, остават на второ място...докато се провалиш окончателно, но и за това сме пълни с провали, в България!!!

Върни се в “ЦСКА”