5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 2016г

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 201

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2016 23:51

nitro77 написа:
Мляко с ориз написа:Направо ви се чудя на акъла - тея ни изчегастриха с три гола ние добре сме играли. Че ние като изключим Локо пд нямаме свестен мач бе. Защитата трагедия, отпред трагедия. Врататчето нямам думи. Имаме един константен Жоро , който ако не е във форма ррзултата е на лице. Честито на Дунав, но да не летят в облаците - същите кръчмари като нас са

Никой от Дунав не лети в облаците. Знаем си възможностите. Вие сте тези, които летяха в облаците преди мача. Особено колегата greenpeak, който не знам как ще обясни факта, че именно "некадърниците" Огнянов и Будинов зашиха два парцала и какво говори това за отбора му. И не бъркайте по-честото владеене на топката с контрола върху играта или върху мача. Това са различни неща. Единственото, което видях от Черно море, бяха нескончаеми пасове по ширината на терена без възможност топката да бъде изнесена напред, с малки изключения, предимно през първото полувреме, когато имахте няколко хубави атаки. Мачът беше изцяло под контрола на Дунав. Благоприятен за нас се оказа ранният първи гол. Оттам насетне мачът се разви по удобен за нас сценарий. Освен, че ви хванахме на контри, спечелихме повече единоборства в средата на терена, което също се оказа решаващо за крайния резултат. Тактически отлично изигран мач. Хайде със здраве и не се изхвърляйте толкова следващия път. По-добре човек малко да помисли, преди да напише нещо, отколкото после да става за смях.

Щом съм ти казал че са некадърни значи са такива бе. Хайде наздраве.
Последна промяна от Iceberg на 28 авг 2016 00:11, променено общо 1 път.
Причина: т.1

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 авг 2016 23:55

dunavfc написа:Поздравления за солидната публика, която докарахте в Разград ! Не си спомням, кога съм виждал за последно, толкова много фенове на Черно море на гостуване ! Подкрепвхте си отбора до края, което заслужава адмирaци !
Ще ме прощавате, но самият ви отбор беше жалък ! Имате един великолепен Георги Илиев и това е.
Ние, като индивидуалности не сме нищо особено, но колектива е превъзходен.

Организацията на мача беше скандална, един голям *** за нашето ръководство ! На стадиона не пускаха без лични карти, защото, трябваше да се докаже, че сме от Русе. От това по-голяма дискриманция, здраве му кажи...

Вашето ръководство са едни селяндури. Защо не отвориха сектор В, за нашите фенове?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2016 00:07

Какъв да е Будинов след като до 30-та си година има 4 гила в А-група?
И три да ни беше вкарал днес, ще си остане некадърник!

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 28 авг 2016 00:10

greenpeak написа:
nitro77 написа:
Мляко с ориз написа:Направо ви се чудя на акъла - тея ни изчегастриха с три гола ние добре сме играли. Че ние като изключим Локо пд нямаме свестен мач бе. Защитата трагедия, отпред трагедия. Врататчето нямам думи. Имаме един константен Жоро , който ако не е във форма ррзултата е на лице. Честито на Дунав, но да не летят в облаците - същите кръчмари като нас са

Никой от Дунав не лети в облаците. Знаем си възможностите. Вие сте тези, които летяха в облаците преди мача. Особено колегата greenpeak, който не знам как ще обясни факта, че именно "некадърниците" Огнянов и Будинов зашиха два парцала и какво говори това за отбора му. И не бъркайте по-честото владеене на топката с контрола върху играта или върху мача. Това са различни неща. Единственото, което видях от Черно море, бяха нескончаеми пасове по ширината на терена без възможност топката да бъде изнесена напред, с малки изключения, предимно през първото полувреме, когато имахте няколко хубави атаки. Мачът беше изцяло под контрола на Дунав. Благоприятен за нас се оказа ранният първи гол. Оттам насетне мачът се разви по удобен за нас сценарий. Освен, че ви хванахме на контри, спечелихме повече единоборства в средата на терена, което също се оказа решаващо за крайния резултат. Тактически отлично изигран мач. Хайде със здраве и не се изхвърляйте толкова следващия път. По-добре човек малко да помисли, преди да напише нещо, отколкото после да става за смях.

Щом съм ти казал че са некадърни значи са такива бе. Хайде наздраве.

Ясно бе, умнико, питах те какво говори това за твоя отбор? Шепа тотални некадърници да ви разкатаят с 3:0?

greenpeak написа:
dunavfc написа:Поздравления за солидната публика, която докарахте в Разград ! Не си спомням, кога съм виждал за последно, толкова много фенове на Черно море на гостуване ! Подкрепвхте си отбора до края, което заслужава адмирaци !
Ще ме прощавате, но самият ви отбор беше жалък ! Имате един великолепен Георги Илиев и това е.
Ние, като индивидуалности не сме нищо особено, но колектива е превъзходен.

Организацията на мача беше скандална, един голям *** за нашето ръководство ! На стадиона не пускаха без лични карти, защото, трябваше да се докаже, че сме от Русе. От това по-голяма дискриманция, здраве му кажи...

Вашето ръководство са едни селяндури. Защо не отвориха сектор В, за нашите фенове?

Ти нали по телевизията го гледа. Какъв ти е проблемът?
Тъй като сте гости, мястото ви е в сектора за гости. Селско е да ви сложат двойна цена, а не това, че не са ви пуснали там, където не ви е мястото.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 28 авг 2016 00:21

Мястото ни беше точно в сектор "В". Защото беше празен, срещуположен на "А" и съответно безконфликтен. По-добре да беше спестил това, за мястото ни. Преценката на dunavfc за постъпката на вашето ръководство с цената на билетите е точна.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 28 авг 2016 00:39

Минало-свършено е всичко вече. Както вече ви казах по-назад, ние не можем да влияем на това ръководство какво да прави. То за това се води ръководство, за да преценява. Ние се възмущавахме, рипахме, ама все тая. Аз не съм и сигурен какъв е договорът за наем за стадиона. А вие знаете ли? Ами ако има ограничаващи клаузи от договора, сърдете се на Домуса. Ако няма, наистина не им прави чест на нашите и ние и вие като фенове трябва да обираме негативите накрая. Без вина виновни. И двата клуба страдаме от това в момента. След като се върнем по домовете си, ще се нормализират нещата.

Също ми направихте добро впечатление как подкрепяхте отбора си цял мач, дори при 3:0 и ви адмирирам, браво! Само не ми хареса да викате "селяни" и подобни простотии, защото самите вие се проявявате като такива. Направи ли ви впечатление, че не ви отвърнахме? Сами си направете изводите. Пожелавам ви само успехи след днешния мач и заедно да се противопоставим на софийската хегемония.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 28 авг 2016 01:02

Varnauser написа:Мястото ни беше точно в сектор "В". Защото беше празен, срещуположен на "А" и съответно безконфликтен. По-добре да беше спестил това, за мястото ни. Преценката на dunavfc за постъпката на вашето ръководство с цената на билетите е точна.

Не исках да прозвучи грубо. Мястото ви наистина е в сектора за гости, тъй като там най-лесно ще бъдете охранявани от органите на реда. Друг е въпросът, че на този стадион "клетката" е ужасна. А за цената на билетите две мнения няма. Наистина е селско изпълнение.
Присъединявам се към поздравите на колегата заради активната подкрепа, която подсигурихте на отбора си през целия мач, но направихте лошо впечатление с обидните скандирания по адрес на Дунав и русенци. Пожелавам ви успехи за вбъдеще.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 авг 2016 01:06

Нитро, не бива да се набляга на подобни подвиквания, защото за съжаление, те са част от манталитета на българският футболен запалянко. Те ни викаха селяци, нашите им викаха гагаузи, нормални закачки и подмятания.

На всичко отгоре, поради някаква неразбираема причина от мен, Гонзо през целият мач беше гаврен и псуван. Човека не беше провокирал с абсолютно нищо !

В нашата публика, която по принцип е доста възпитана, европейска и толерантна има една малка частица сган, която тотално ни злепоставя. Не може оная дърта кранта, която предполагам и ти познаваш от първата минута да псува и кълне, толкова грозно ! Жена на над 60 год. !

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 28 авг 2016 01:25

Не познавам дъртата кранта, за която говориш, не искам и да я познавам. А за Гонзо и на мен ми направи лошо впечатление. Отдавам го на това, че е колоритна и емоционална личност, което го прави привлекателна "мишена" за избиване на комплекси от някои хора. Тези, които псуваха Гонзо, предполагам са същите, които псуват и освиркват и нашите футболисти при всеки равен или загуба у дома. За съжаление, това е манталитет, който е здраво вкоренен в българина.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2016 01:30

Не съм съгласен, че догодина трябва да правим номера на феновете на Дунав по подобие на технте шефове-селяндури. Нека не забравяме, че ние сме Черно Море и сме доказан и голям отбор, не можем да падаме толкова ниско, колкото паднаха те (като ръководители). По-скоро трябва да се инициира някаква среща с делегати и БФС относно това, което се случи и да не се допуска подобно нещо и занапред!!! А защо не и Дунав да отнесе глоба? Чакайте малко, какви са те, че да проверяват по ЛК и да ти казват в кой сектор да седиш??? Плащаш билет - влизаш, останалото се нарича ДИСКРИМИНАЦИЯ и се преследва жестоко от Конституцията, т.е. закона! На това трябва да се обърне МНОГО СЕРИОЗНО внимание, защото не може някакъв си селянин да се подиграва с толкова много хора. Междудругото, като помислих малко над мача на спокойствие - вероятно има и такива срещи в които не ти върви. На прима виста...сетих се за един мач през 2001 г. когато бихме Литекс с 4:0 тук. Ей, Богу, имахме 3 атаки, вкарахме 3 гола, а 4тия на Л. Киров беше от 40 метра, до 1:0 и 2:0 Литекс беше по-добрия отбор и изпусна много. Замислих се и защо Сукуп е чак такава щета...някой сеща ли се за ситуация в която Секо му е помогнал в защита вече 5 мача? Аз не. Секо е в голяма степен виновен за грешките на Сукуп.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”