Тотнъм - Ливърпул (27-ми Август)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тотнъм - Ливърпул (27-ми Август)

Мнениеот blue avalanche » 27 авг 2016 19:20

PSvilenov написа:
blue avalanche написа:Те Арсенал, дето са скръндзи на трансферите, имат по-класни играчи от вас вие сте тръгнали с Ман да се мерите. Играч като Швайнщайгер, който в Ливърпул щеше да е твърд титуляр(признайте си с ръка на сърцето), в МЮ джитка с лапетата. Оттук нататък за какво да говорим???

Арсенал са на светлинни години пред нас . Не случайно загубихме и Санчез заради тях. Играят си в шампионската лига и си плащат големите заплати . Какво друго очакваш ? Швайнщайгер с тая игра от миналият сезон и парите дето иска да му плащат ще го вземат толкова колкото Балотели ще го вземат някъде. Странно как се появяваш винаги като загубим точки и изпъкваш някой странен коментар за провокация .

Моят "коментар" е в отговор на други коментари с подобно съдържание. Нищо повече. А ако на някого не му е приятво,че Ливърпул(отбор,когото страшно уважавам откакто изтрещя ЦСКА с 5-1) се превърна в средняшки отбор и всяка година е в миманса - си е негов проблем.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 авг 2016 20:54

Типично в наш стил мачкаме цял мач с мъка вкарваме един гол едвам едвам и от най-тъпото положение ни изравняват и изпускаме победата...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 27 авг 2016 22:57

Твърде е рано за негативни прогнози от типа на 8-10 място и с колко точки ще изоставаме в края на октомври от двата отбора от Манчестър.
Нека дойде краят на октомври, да са минали 10 кръга - ако наистина изоставаме вече с 15 точки, ок.

Победа срещу Арсенал и равен с Тотнъм, в Лондон, са нелоши резутати; и играта ни днес срещу Тотнъм бе добра, може да съжаляваме, че отбора стигна само до равен.
Не е никак ясно дали отборите от Манчестър и Челси ще спечелят повече точки срещу тези два отбора от нас.

Притеснителна е загубата от Бърнли. Ако допуснем загуби на точки срещу отбори от калибъра на Бърнли в не повече от 4-5 мача този сезон, ще имаме шансове за топ 4 и дори за титла (зависи и от представянето на останалите фаворити).
Но ако губим точки във всеки втори или трети мач срещу подобни отбори, няма как да се получат нещата - независимо колко мача ще спечелим срещу конкурентите си от т.нар топ 6.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 авг 2016 23:31

Като се замисля, ако преди началото на сезона ни бяха предложили 4 точки от гостуванията на Тотнъм и Арсенал, най-вероятно всички щяхме да приемем. Сега обаче се правят трагедии и се отписва сезона след третия кръг. Мачове като с Бърнли винаги ще има и не само ние ще губим точки от малките отбори. Не виждам никакъв повод за драми. Играта ни като цяло също не е лоша. Засега ни липсва и малко късмет.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 авг 2016 02:05

gogovcite написа:Като се замисля, ако преди началото на сезона ни бяха предложили 4 точки от гостуванията на Тотнъм и Арсенал, най-вероятно всички щяхме да приемем.

Като се замислиш,ама защото може да мислиш,колега. Половината от съфорумниците са просто едни първични същества и мисленето е адски труден процес за тях. Аз гледам първия мач на Клоп с Ливърпул,беше точно гостуване с/у Спърс. Гледам гостуването ни днес,10 месеца по-късно и за мен има голяма разлика. Въобще даже не мисля повече да се хабя да убеждавам някого,какво е станало през тези 10 месеца и най-важното,какво още предстои да става в следващите 10...За съжаление първичния инстинкт на някои хора не може да бъде преборен и ще трябва го търпим всяка една неделя :roll:

crimson

Мнениеот crimson » 28 авг 2016 06:22

Liverpool_EC написа:
gogovcite написа:Като се замисля, ако преди началото на сезона ни бяха предложили 4 точки от гостуванията на Тотнъм и Арсенал, най-вероятно всички щяхме да приемем.

Като се замислиш,ама защото може да мислиш,колега. Половината от съфорумниците са просто едни първични същества и мисленето е адски труден процес за тях. Аз гледам първия мач на Клоп с Ливърпул,беше точно гостуване с/у Спърс. Гледам гостуването ни днес,10 месеца по-късно и за мен има голяма разлика. Въобще даже не мисля повече да се хабя да убеждавам някого,какво е станало през тези 10 месеца и най-важното,какво още предстои да става в следващите 10...За съжаление първичния инстинкт на някои хора не може да бъде преборен и ще трябва го търпим всяка една неделя :roll:

White Hart pain underlines rate of progress under Klopp

Видно е, че от мач на мач става все по-добър отбора. Играта радва. Скоро и резултатите.
Много хубав двубой се получи. Едно хубава победа срещу Лестър ще повдигне и духа на отбора.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 авг 2016 12:52

crimson написа:Видно е, че от мач на мач става все по-добър отбора. Играта радва. Скоро и резултатите.
Много хубав двубой се получи. Едно хубава победа срещу Лестър ще повдигне и духа на отбора.

Oчеизвадно е! Вчера надиграхме убедително на неговия терен отбор,който се бори за титлата миналата година и е с абсолютно същия състав.Повечето им игачи са заедно от 3,4 г. Нашата защита в този си вид имаше една контрола с Бъртън.
В атака стават все по-големи машини.В защита сработването още не е започнало-вратаря,който си доведе Клоп още не е играл,централния му защитник вчера направи дебют и беше най-добрия играч. Къде е тя още. Замисли се Жозето,като се върна в Челси,какви играчи завари и въпреки това му трябваха 2 летни прозореца за да стане шампион.За момента Клоп си преизпълнява плана и отбора играе вълнуващ футбол. Какво повече да искам на този етап-38 поредни победи ли :lol: :lol:

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2016 16:44

Що почнахте с три гостувания, нещо на Анфийлд ли се прави? Не си спомням отбори да са почвали по този начин...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2016 17:08

drvasko98 написа:Що почнахте с три гостувания, нещо на Анфийлд ли се прави? Не си спомням отбори да са почвали по този начин...

Трябваше да сме домакини на Бърнли, но понеже се строеше новата трибуна и нямаше да е готова навреме се договорихме с тях да разменим мачовете и ние да гостуваме сега, а да сме домакини на реванша и затова се получи така, че да гостуваме първите 3 мача...сега следващия кръг сме домакини на Лестър и ще си играем на Анфийлд. ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”