Jürgen написа:Аз за тоя не съжалявам. Мина му времето.
Факт. По никакъв начин не ми е жал и на мен. Просто ми е любопитно как ще се представи един българин в Лига 1. Третото ниво на английския футбол е по-добро от повечето първи нива в света
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Jürgen написа:Аз за тоя не съжалявам. Мина му времето.
Бившият футболист на Левски Жоао Жоазиньо официално се сдоби с руски паспорт. Бразилецът играе в Краснодар от 2011 година и от доста време се говореше, че ще бъде натурализиран. От клуба задействаха процедурата и вчера излезе решението, според което Жоазиньо вече няма да се води чужденец. В сайта на Премиер лигата той веднага беше вписан като руски гражданин.
Kotooshu написа:"Син" любимец взе руско гражданство
http://www.sportal.bg/news.php?news=621287Бившият футболист на Левски Жоао Жоазиньо официално се сдоби с руски паспорт. Бразилецът играе в Краснодар от 2011 година и от доста време се говореше, че ще бъде натурализиран. От клуба задействаха процедурата и вчера излезе решението, според което Жоазиньо вече няма да се води чужденец. В сайта на Премиер лигата той веднага беше вписан като руски гражданин.
metodito написа:Както и Пламен (а преди за такива бяха нарочвани Дарко и Йово). Е, тях ги няма. И?
blue avalanche написа:metodito написа:Както и Пламен (а преди за такива бяха нарочвани Дарко и Йово). Е, тях ги няма. И?
Кажи ми, че не намекваш за Пл.Илиев, моля теееее!!!![]()
![]()
Защото и Йорга, и Чворович са поне 2 класи над Ел Тигре.
metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Както и Пламен (а преди за такива бяха нарочвани Дарко и Йово). Е, тях ги няма. И?
Кажи ми, че не намекваш за Пл.Илиев, моля теееее!!!![]()
![]()
Защото и Йорга, и Чворович са поне 2 класи над Ел Тигре.
Човек, да си ме чул да го сравнявам с Йорга?
Става въпрос за принципа. Иначе аз не харесвам ниски вратари. Тоя Силесен не знам кво му харесват Барса...
В първия ми период в Левски сме продали футболисти за 7 млн. евро и сме взели 5 млн. от Лига Европа. За три години - 12 млн. евро, с които се издържахме
Футболистите ги предлагам аз или мениджъри, но треньорът избира играчите.
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, noo, TristaNNN и 19 госта