Добре, може би аз греша и този Перес е по-добър от Лаказет, в което все пак дълбоко се съмнявам.
Струва ми се, че след поредния пропуск на Жиру през сезона ще дават как дядото чупи пръсти и се превива на скамейката все едно има колики, а ние ще се чудим защо сме на 10-15 от лидерите и нямаме (реални) шансове за нищо повече от място в топ 4 (за кой ли пореден път).
В защита пък положението е още по-отчайващо и ако се наложи да отсъства Косчелни за известно време просто не ми се мисли...в първия кръг видяхме какво се случи. Да се надяваме, че ръководството/Венгер са приготвили положителна изненада за феновете.
Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.
Без битка няма победа!
Дано докарат всички играчи в София
Една полза да има от мангалите на гелосаната мастия

Леевски, оле

За мен също Перез не е нападетеля, от който Арсенал се нуждае, но май нямаме много избор в момента и този очевидно е компромисният вариант. Не забравяйте, че не може да се мерим с изкуствено надутите отбори от Манчестер или от синята сянка от стамфордбридж...
Правят каквото могат.
Правят каквото могат.
YA GUNNERS YA
crap написа:За мен също Перез не е нападетеля, от който Арсенал се нуждае, но май нямаме много избор в момента и този очевидно е компромисният вариант. Не забравяйте, че не може да се мерим с изкуствено надутите отбори от Манчестер или от синята сянка от стамфордбридж...
Правят каквото могат.
Някакси ми е трудно да им повярвам, особено на фона на безумно скъпите сезонни карти

Леевски, оле

Дано поне мосю Венгер извади големите пари за Мустафи защото отзад нещата са трагични.Този Перес не може да стъпи на малкия пръст на Жоел Кямбъл който не знам защо преотстъпихме.
Венгер: Мустафи и Перес са наши на 99%
Ще видиме ... Той и Бензема беше в Лондон, пък се оказа, че е само на екскурзия, сигурно

Леевски, оле

boabbb написа:crap написа:За мен също Перез не е нападетеля, от който Арсенал се нуждае, но май нямаме много избор в момента и този очевидно е компромисният вариант. Не забравяйте, че не може да се мерим с изкуствено надутите отбори от Манчестер или от синята сянка от стамфордбридж...
Правят каквото могат.
Някакси ми е трудно да им повярвам, особено на фона на безумно скъпите сезонни картиПрочети тая статия
![]()
![]()
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/arsenals-season-ticket-over-2000-6634653
+1
И този трансфер ми мирише на "Ето нали искахте да купя някой" просто за отбиване на номера и да каже, че е купил някой. Напълно безсмислен ми се вижда за Арсенал. Виж ако беше треньор на Светците или на Дроздовете... по имаше смисъл трансфер на такъв играч. Май обаче е забравил къде е треньор и евентуално за какво претендира поне, че се бори.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Аз мисля, че ще останете доста доволни от качествата на Перез. А Мустафи е доказан защитник и определено вдигаме нивото. Работата е там, че тези два трансфера трябваше да са завършени преди два месеца, а не сега, в края на Август...
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
crap написа:Не забравяйте, че не може да се мерим с изкуствено надутите отбори от Манчестер или от синята сянка от стамфордбридж...
Според мен това е едно насадено сред феновете мнение, което няма нищо общо с действителността. Преди 4-5-6 години може и да е било така, но не и днес. През последния сезон взехме най-голяма сума от ТВ права, билетите и картите са най-скъпи в Англия. Доколкото ми е известно и стадиона вече е изплатен, а и е един от най-големите като капацитет. Така че това, че не можем да се мерим с другите големи клубове в Англия са пълни измислици за мен, просто собствениците не желаят да го направят. За съжаление в известна степен Арсенал се превърна в дружество за печелене на пари за собствениците си, а не в клуб, търсещ спортни успехи. Току-виж след няколко години Крьонке си купил още 1 ранчо за 500 милиона...
Без битка няма победа!
-
- Контакти:
crap написа:Работата е там, че тези два трансфера трябваше да са завършени преди два месеца, а не сега, в края на Август...
Точно това е проблемът - Челси, Юнайтед, Сити и Ливърпул отдавна взеха набелязаните играчи, а ние пак чакаме последния момент. И естествено отново сме назад още в началото на сезона (-5 т.). Габриел се контузи преди 3 седмици и не знам какво толкова пречеше веднага да ускорим преговорите и да вземем Мустафи още след 2 дена и да не се излагаме така срещу Ливърпул. За проблемите в атака се знае много отдавна - Уелбек е контузен още от май, Уолкът без коментар, а само с Алексис и Жиру, който дори не е готов за игра, видяхме, че не става.
И още нещо, което ми се иска да споделя - ако броим трансферите на Мустафи и Перес за сигурни, то този прозорец похарчихме около 100 милиона за трансфери, но не съм сигурен, че надградихме сериозно спрямо минали години. Джака и Мустафи са добри играчи, но поне за мен не са топ класа, а точно такива играчи ми се искаше да вземем. Другите е ясно, че са пълнеж, като евентуално само Холдинг виждам като дългосрочен вариант.
Без битка няма победа!