Христо Янев подаде оставка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Христо Янев подаде оставка

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 12:49

angelofdeath написа:ЦСКА направи чисто нов отбор и четири мача са прекалено малко, зада го отценяваме. Същото се отнася и за треньорите. Сигурен съм, че нещана ще се стабилизират, когато момчетата от Ловеч скъсат с провинциалния манталитет. Осъзнаят ли, че всеки мач се играе за победа, всичко ще се оправи. Ако някои не могат да се справят довиждане.

Момчетата взели купата - Галчев, Преслав, Маламов ще ги научат на манталитет.Особено онези португалски селяндурчета благодарение, на които са ни всички точки до сега.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 авг 2016 14:46

И само не ми казвайте, че не знаете кой е този стадион и кои са тези на снимката!
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 авг 2016 15:03

sin4ec написа:И само не ми казвайте, че не знаете кой е този стадион и кои са тези на снимката!
Изображение

Тия са най-яките футболисти в България, баце. Такива вече не правят. :)
А ония на портретите са ръководителите на ФИФА, УЕФА и БФС. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 авг 2016 15:32

djd написа:Тия са най-яките футболисти в България, баце. Такива вече не правят. :)
А ония на портретите са ръководителите на ФИФА, УЕФА и БФС. :lol:

Вярно е това! Добре казано! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 24 авг 2016 15:41

angelofdeath написа:ЦСКА направи чисто нов отбор и четири мача са прекалено малко, зада го отценяваме. Същото се отнася и за треньорите. Сигурен съм, че нещана ще се стабилизират, когато момчетата от Ловеч скъсат с провинциалния манталитет. Осъзнаят ли, че всеки мач се играе за победа, всичко ще се оправи. Ако някои не могат да се справят довиждане.

Човек, само един Малинов беше по-неубедителен от наричаните от теб "момчета от Ловеч". Какъв провинциален манталитет те мъчи? Какво са ти виновни те, че Йорданов и Маламов не са във форма, а Галчев си е такъв на ниво А група (сякаш не помним предишните му изяви)? Прави, каквото може, но това птиче не може само да направи пролет. Аяс не игра достатъчно време, а се справя по-добре от Галчев - и това ли го дължим на манталитета на ловчанлии? Най-смешно е да не си гледал внимателно мач и да повтаряш какво са ти казали. Е, аз ги гледах и не манталитета им е проблема. Ти видя ли някой мач или си карал само на репортажи и спомени за това как играехме във В група? И като почнете с този провинциален манталитет - ако не се цепим на кореняци и новодошли, ще е на софианци и провинциалисти. Ако не е и това, ще тръгнат мантри за фенове и по-големи фенове. Само им дай повод да се изтъкват и да се цепят от колектива! България - страната на недооценените светци! :x
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 25 авг 2016 09:20

гражданин от село написа:Щото загубата от Верея и равния с Пирин не са гавра?А двете домакински победи с/у последния с 0(нула) точки и един от нарочените за изпадащи.Да оставим резултатите, играта е трагична.Едно подаване по ширина и връщане на вратаря, едни нескопосани пасове, никакво движение и търсене на свободни пространства, никакъв синхрон и разбирателство в атака и особено в защита, да не говорим за идеи или заучени положения в играта.И това с/у най-слабите противници в първенството.Как ще играем и какви ще са резултатите, когато дойдат по-сериозните мачове?Да не говорим, че най-големите издънки са "звездите" от "готовия отбор", ама се вижда, че наистина има разлика м/у В и А(ППФЛ) група.С тази игра най-много средата на таблицата - у дома ще се мъчим за победа, ако стане, на вън да не загубим пак, ако стане.

Дойдоха 2 мача без победа и глорихънтарите веднага се показаха, че тоя дето го носиха на ръце до преди 3 месеца сега трябвало да си ходи, че не ставал. Първо футболистите били некадърни и не ставали, та ги псуваха сега и Ицо Янев бил слаб за А група.....абе пародията е пълна ! В този ред на мисли, на румънския анонимник колко кръга му давате ?

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 25 авг 2016 13:15

"Носихме го на ръце" заради победи във В група и такива в Купата. Не видях Ицо да се е доказал в А група, а да сравняваш ППЛ с В група е меко казано наивно. Тежък пубертет те мъчи! Все ти се иска да е на твоята и когато не стане "Ще видите вие!" Спокойно, румънеца ще остане повече от него! А и каква ви е мъката за Янев - хората ви показаха статистика, според която само Стойчо Младенов Левскароубиеца е бил по-дълго време в клуба при предишните си престои. Както казах никой не е поемал ангажимент Ицо да се пенсионира в клуба. Ако ти си се заблудил, това си е за твоя сметка. Вие сте известни с това - Долапчиев, Янев - всеки ще се пенсионира тук. Редовно се приказва за Милан и Рейнджърс, ама както е удобно - колко от треньорите им и играчите им са изкарали цялата си кариера там? Позволяват ли си да продават някого или каквото дойде от школата, си стои в клуба до край и въобще не правят трансфери, горките? Това да обсъдим, а не колко им били дълговете и къде играели, ако не ви е неудобно, защото днес не сте се подготвили да подиграете точно тези факти. :(
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 авг 2016 15:26

ceBep написа:
гражданин от село написа:Щото загубата от Верея и равния с Пирин не са гавра?А двете домакински победи с/у последния с 0(нула) точки и един от нарочените за изпадащи.Да оставим резултатите, играта е трагична.Едно подаване по ширина и връщане на вратаря, едни нескопосани пасове, никакво движение и търсене на свободни пространства, никакъв синхрон и разбирателство в атака и особено в защита, да не говорим за идеи или заучени положения в играта.И това с/у най-слабите противници в първенството.Как ще играем и какви ще са резултатите, когато дойдат по-сериозните мачове?Да не говорим, че най-големите издънки са "звездите" от "готовия отбор", ама се вижда, че наистина има разлика м/у В и А(ППФЛ) група.С тази игра най-много средата на таблицата - у дома ще се мъчим за победа, ако стане, на вън да не загубим пак, ако стане.

Дойдоха 2 мача без победа и глорихънтарите веднага се показаха, че тоя дето го носиха на ръце до преди 3 месеца сега трябвало да си ходи, че не ставал. Първо футболистите били некадърни и не ставали, та ги псуваха сега и Ицо Янев бил слаб за А група.....абе пародията е пълна ! В този ред на мисли, на румънския анонимник колко кръга му давате ?

Ти въобще знаеш ли смисъла на тази чуждица?И човек, който приписва чужди думи и мисли да други се нарича лъжец.Да, такива като мен ходят на стадиона заради футбола и отбора, а не заради себе си.На мен ми пука за играта и представянето на отбора, а не за вашето съчетание с лента, топка или обръч.Едва ли на някой му дреме, че ви няма на стадиона заедно с личната ви треньорка Нешка Робева - Мегафона.Не знам кой ви е излъгал и сте си самовъобразили, че сте нещо важно за клуба и отбора, не не сте.Важни са тези, които ходят да се радват на футбол и отбор, а не на себе си.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 25 авг 2016 18:06

Само на мен ли така ми се струва или всички така звучът сякаш Янев е разкаран а не да е подал оставка ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2016 18:34

Бившият старши треньор на ЦСКА-София Христо Янев отправи послание към всички, които го подкрепиха след оставката от поста. Той го направи в социалната мрежа Instagram, където публикува колаж със скъпи моменти начело на "армейците" и следния текст:

"Благодаря ви за страхотната подкрепа към мен, към момчетата, към любимия клуб.

Вие сте магията, която прави клуба велик и дава сили на нас на терена. Вие сте стимул от невиждана величина!!!!! Изминалата година остава завинаги в сърцето ми и ще я нося, докато съм жив. Работих с цялото си сърце и душа с моя екип, със страхотните Владимир Манчев и Ивайло Петров да върнем духа, желанието и българското в моя - нашия клуб.

Аз съм един от вас и искам най-доброто за ЦСКА!!! Напред и нагоре.

Само ЦСКА... Успех!!!

Върни се в “ЦСКА”