Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 15:19

boabbb написа:
Кролик написа:Отворете начална страница на Гонг.бг и се наслаждавайте. Най-важните новини са за ЦСКА, после Левски и накрая за Лудогорец. Илиев, да питам ли защо ми ги навират тия ? ЦСКА даже нямат право да ползват емблемат си ... гнилото не тръгва от делиорманско колеги ...

Това се чете ;) За височината на бабуните на Тича на никого не му се чете :lol: :lol:

Декана ми (лека му пръст) казваше, то ученето не е х*й да ви го набия, трябва четене. А чети и ти, че да ни си останеш неук фен на Чавдар Лондон Ванкувър Микре => viewtopic.php?f=8&t=108997&start=650
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2016 15:20

iliev72 написа:И според колко истински фена има Лудогорец ?!

Дай определение на истински и неистински фен и тогава мога да ти отговоря.

Защото аз съм имал спорове за такива определения с ултраси на Миньор, които определяха останалите извън агитката като семкари, а не като истински фенове каквито били те. Дори съм чувал глупости, че по добре да има 100-200 ултраса на стадиона, вместо 4-5 000 привърженици на отбора, при положение, че съм виждал как "семкарите" подкрепят отбора и с тяхна помощ е печелил срещи, дори когато като качества е бил доста под противника.
Ти истински фен ли си, при положение, че не ходиш на стадиона, тъй като не виждаш играта която искаш да гледаш, без значение за кой от двата ЦСКА става въпрос. Бих те подкрепил ако не ходеше заради несъгласието със създаването на хибрида, дори бих казал, че е достойна постъпка и ти прави чест, но да не ходиш защото не играят както ти се иска, това не те прави истински фен. Поне такова е моето разбиране.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 15:33

black sea написа:Искам да припомня нещо много важно на синичките фенчета. Преди години, когато вашия обор се класираше редовно в турнирите и постигна ,,невероятните" си успехи, вие бяхте абсолютно същите като поведение и отношение към останалите. Нагли, безпардонни, безочливи, нахални, надути и безхаберни. Никой нямаше право да бие евробоеца и ако някой си позволеше това - директно в ,,Б" група. Тук, в първенството, просто трябваше да играете някакви си контроли като подготовка за евромачовете ви. Имахте толкова голямо самочувствие и бяхте толкова нагли, че не е истина. И БФС-то си беше изцяло на ваше разположение, съдиите почваха мачовете с дузпа за вас, комисиите не ви налагаха никакви наказания и т.н. Така, че ,,всичко се връща"...
Понеже, особено вие, синичките сте невероятно злобни и завистливи, ще ми бъде много интересно ако още поне няколко кръга Черно море е на първото място и как ще започнете да злобеете, да се нервирате и да плюете срещу този отбор, защото си е позволил да играе добре и да печели мачове и да заема отреденото за вас място в класирането. В тази връзка искам да припомня на феновете на Ботев, каква омраза имаше към техния отбор, когато Цв,Василев тръгна да прави нещо голямо, уж. Синичките усетиха заплахата и се започна една мръсна и гадна кампания срещу Ботев...ако феновете на този отбор са забравили, си е за тяхна сметка. Лудогорец в момента е точно в това положение и ситуация...

Алеле тея наистина са невероятно ограничени тъпаци от Варна :lol:
Стойте си още 20 кръга на 1-во място, нищо против, дори да сте шампиони. но едва ли :lol:
Кое е отреденото за нас място в класирането ? 1-вото ли, което заемате вие в момента ? Едва ли, ако ни беше отредено нямаше да сме 7г без титла, но сега е момента да поплюете, покрай зелените ви приятелки с червени фесове, ви се отваря шанс и вие да изпълзите от сянката на българския футбол :lol:
Понеже явно за теб 2005-2008 мачовете в А група за Левски били контроли, то сега Лц играе като на двустранна игра на тренировка ? БФС хич не е със свалени гащи пред един човек, който си дирижира първенството като куклен театър :)
В момента всички са ''Кво ще да става, ама да не са Левски и ЦСКА'' , а тва че футбол от 5г насам няма не ви бърка, тва че ЧМ е пълен фигурант последните 10г също не ви тревожи, тревожи ви да не би Левски и ЦСКА да станат шампион хахах
ПС. А тва за Ботев не е вярно, винаги сме мразили жълтурите най-много след ЦСКА и това е открай време, без значение дали са във В група или Цецо от КТБ им е собственик :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 25 авг 2016 15:40

v.r.s. написа:Повечето фенове на двата софийски отбора са точно такива, фенове на титлите и купите. За тях това е важно и постоянно си броят колко титли и купи имат, как другите не могат да ги настигнат никога и т.н. и заради това не могат да разберат феновете на останалите отбори, които си ги подкрепят без да са постигали кой знае какви успехи. Подиграват се на Лудогорец, че до преди влизането им в А група не са имали фенове, а сега вече са се определили като такива. Но не осъзнават, че това е съвсем нормално, тъй като отборът им до преди 6-7 години е играл в ниските нива на футболът ни и дори са били със статут на аматьори. ЦСКА една година играха там и на втората, когато трябваше да играят в Б група, феновете припознаха един друг отбор за техен, тъй като според тях ЦСКА е бил отбор, който задължително трябва да е в А група и да се бори за титлата. Та те се отказаха от отбора си и припознаха друг, само да са в А група и да се борят за титлата, а не да изкарат още една година извън елита и тръгнали да търсят сметка на други. Същото е и с Левски, драми, че не могат да станат шампиони или вземат купата, постоянна смяна на треньори, от милионите им фенове ходят по 4-5 хиляди на мачовете, но за тях другите отбори били селски, независимо, че голяма част от феновете им са от мегаполисите Батановци, Ноевци и др., припяващи рефрена "умрете селяни".
За мен феновете на останалите отбори заслужават повече уважение от тези, за които най-важни са титлите и купите, тъй като те ги подкрепят и ходят на стадиона без да ги интересува дали ще победят или загубят и на кое място в класирането са.

Това трябва да се публикува в Държавен вестник !/особено подчертаното /
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 15:46

sinqkrepost1914 написа:
black sea написа:Искам да припомня нещо много важно на синичките фенчета. Преди години, когато вашия обор се класираше редовно в турнирите и постигна ,,невероятните" си успехи, вие бяхте абсолютно същите като поведение и отношение към останалите. Нагли, безпардонни, безочливи, нахални, надути и безхаберни. Никой нямаше право да бие евробоеца и ако някой си позволеше това - директно в ,,Б" група. Тук, в първенството, просто трябваше да играете някакви си контроли като подготовка за евромачовете ви. Имахте толкова голямо самочувствие и бяхте толкова нагли, че не е истина. И БФС-то си беше изцяло на ваше разположение, съдиите почваха мачовете с дузпа за вас, комисиите не ви налагаха никакви наказания и т.н. Така, че ,,всичко се връща"...
Понеже, особено вие, синичките сте невероятно злобни и завистливи, ще ми бъде много интересно ако още поне няколко кръга Черно море е на първото място и как ще започнете да злобеете, да се нервирате и да плюете срещу този отбор, защото си е позволил да играе добре и да печели мачове и да заема отреденото за вас място в класирането. В тази връзка искам да припомня на феновете на Ботев, каква омраза имаше към техния отбор, когато Цв,Василев тръгна да прави нещо голямо, уж. Синичките усетиха заплахата и се започна една мръсна и гадна кампания срещу Ботев...ако феновете на този отбор са забравили, си е за тяхна сметка. Лудогорец в момента е точно в това положение и ситуация...

Алеле тея наистина са невероятно ограничени тъпаци от Варна :lol:
Стойте си още 20 кръга на 1-во място, нищо против, дори да сте шампиони. но едва ли :lol:
Кое е отреденото за нас място в класирането ? 1-вото ли, което заемате вие в момента ? Едва ли, ако ни беше отредено нямаше да сме 7г без титла, но сега е момента да поплюете, покрай зелените ви приятелки с червени фесове, ви се отваря шанс и вие да изпълзите от сянката на българския футбол :lol:
Понеже явно за теб 2005-2008 мачовете в А група за Левски били контроли, то сега Лц играе като на двустранна игра на тренировка ? БФС хич не е със свалени гащи пред един човек, който си дирижира първенството като куклен театър :)
В момента всички са ''Кво ще да става, ама да не са Левски и ЦСКА'' , а тва че футбол от 5г насам няма не ви бърка, тва че ЧМ е пълен фигурант последните 10г също не ви тревожи, тревожи ви да не би Левски и ЦСКА да станат шампион хахах
ПС. А тва за Ботев не е вярно, винаги сме мразили жълтурите най-много след ЦСКА и това е открай време, без значение дали са във В група или Цецо от КТБ им е собственик :lol:

Черно Море е точно там където му е мястото през последните 10 години. Не плюем, а ви обясняваме, че мразите Лудогорец защото са по-добри. Вместо да се напънем всички да сме на тяхното ниво, вие искате те да са зле, защото са грозни, миришат и пеят в хора. Е, аз предпочитам ние да се мъчим да ги настигнем, а не те да се разпаднат.
Така по-добре ли разбра същината на спора в темата ?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 авг 2016 15:57

ELFen написа:
v.r.s. написа:Повечето фенове на двата софийски отбора са точно такива, фенове на титлите и купите. За тях това е важно и постоянно си броят колко титли и купи имат, как другите не могат да ги настигнат никога и т.н. и заради това не могат да разберат феновете на останалите отбори, които си ги подкрепят без да са постигали кой знае какви успехи. Подиграват се на Лудогорец, че до преди влизането им в А група не са имали фенове, а сега вече са се определили като такива. Но не осъзнават, че това е съвсем нормално, тъй като отборът им до преди 6-7 години е играл в ниските нива на футболът ни и дори са били със статут на аматьори. ЦСКА една година играха там и на втората, когато трябваше да играят в Б група, феновете припознаха един друг отбор за техен, тъй като според тях ЦСКА е бил отбор, който задължително трябва да е в А група и да се бори за титлата. Та те се отказаха от отбора си и припознаха друг, само да са в А група и да се борят за титлата, а не да изкарат още една година извън елита и тръгнали да търсят сметка на други. Същото е и с Левски, драми, че не могат да станат шампиони или вземат купата, постоянна смяна на треньори, от милионите им фенове ходят по 4-5 хиляди на мачовете, но за тях другите отбори били селски, независимо, че голяма част от феновете им са от мегаполисите Батановци, Ноевци и др., припяващи рефрена "умрете селяни".
За мен феновете на останалите отбори заслужават повече уважение от тези, за които най-важни са титлите и купите, тъй като те ги подкрепят и ходят на стадиона без да ги интересува дали ще победят или загубят и на кое място в класирането са.

Много смело от страна на фенове на отбор навеждащ се на Луноходец. И от отбор който всъщност е ФК Витоша Долна Диканя. Та тъпотии и повтарящи се глупости за фирменото отборче постоянно. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 16:36

Warped написа:
ELFen написа:

Много смело от страна на фенове на отбор навеждащ се на Луноходец. И от отбор който всъщност е ФК Витоша Долна Диканя. Та тъпотии и повтарящи се глупости за фирменото отборче постоянно. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Само това ли измисли ? Да се смея ли, да плача ли !? Лудогорец сме ги били в Разград, ако не си забравил.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 25 авг 2016 16:44

Кролик написа:
Warped написа:Много смело от страна на фенове на отбор навеждащ се на Луноходец. И от отбор който всъщност е ФК Витоша Долна Диканя. Та тъпотии и повтарящи се глупости за фирменото отборче постоянно. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Само това ли измисли ? Да се смея ли, да плача ли !? Лудогорец сме ги били в Разград, ако не си забравил.

Той за Миньор се опита да каже нещо ;)
висша математика:314 :idea:

a4o_ba4o
Контакти:

Мнениеот a4o_ba4o » 25 авг 2016 17:17

Тука във форума има две фенчета уж на Морето, и три фенчета от Рязанград защитават нещо което и 90 процента от българите НЕ ХАРЕСВАТ /дали мразят е друг въпрос/. Ето го и моя отговор сглобен от отговорите на сини, червени и жълти. Пък вие си решете дали е така.
Жълто-черен Пловдив
Вие сами си направихте така да станете най-омразния клуб в България. В началото ви мразеха предимно феновете на големите столични клубове. Обяснимо защо. Провинцията ви симпатизираше. Но маските бързо паднаха след втората и третата шампионска титли - откровената грандомания и самозабравяне на ръководството ви, както и карикатурните опити за масовост при мачовете на Лудогорец - хора, хванати от кол и въже, набързо натирени със знаменца и шалчета, с безплатни автобуси и фенски хонорари със сандвичи за из път - как да не предизвикате смях и презрение сред автентичните масови български клубове като Ботев, ЦСКА, Левски, Локо Пд, Берое и Пирин Блг...?
Red_Neck
1. Парите, с които Киро завъртя колелото "Лудогорец" бяха харизани, обществени пари за сметка на .... нарязването на скраб на корабите на ПБМФ. Не стига това, ами ...сега братя Гелови искат безпрецедентно предоговаряне на концесията.
Т.е. ... бате Кире прави с чужда пита помен .... и ми е непонятно как варненци му се радват
2. Първите 2-3 години бяха използвани всякакви средства за да се осигури добър старт на проекта. Цели 3 сезона (точно 72 мача) без дузпа срещу тях, безценно. Особено, ако това са .... първите 3 сезона;) Нагледахме се на симулативни игри срещу "каузата" и яко скачане срещу прекия конкурент за титлата на определени отбори.
3. Кире сложи ръка на Изпълкома и нашийник на всички по-малки клубове. Никой не го бе правил в такъв мащаб!
4. Методично уби вътрешната конкуренция, но го направи по-скоро извън терена .... сега просто събира дивиденти и оставя колелото да се върти.
5.Нескрит егоцентризъм, журналисти-клакьори, .. и т.н. и т.н. ....
sinqkrepost1914
да припознаят тая пералня за пари като национална кауза – КО? НЕ.
:mrgreen:

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 25 авг 2016 17:35

Mathias_Coureur написа:
hydetoshi написа:
Mathias_Coureur написа:Като си купувах спортни вестници преди 10-20 години, тоест преди да се появи Лудогорец имаше 3-4 страници минимум за Левски и 3-4 страници минимум за ЦСКА и се бълваше каква ли не пропаганда с успехи от миналия век и сега се бълва с разликата , че откакто се появи Лудогорец има 2 страници за разградчани , 3-4 Левски и 3-4 за ЦСКА. Ето тази софийска пропаганда до голяма степен ме отврати от тези два отбора. Пропагандата на Лудогорец от типа "национална кауза" е нищо в сравнение с тази на Левски и ЦСКА и дитирамби от типа на "синя/червена България"(сякаш други отбори извън София не съществуват) и всякакви други глупости, които се бълват по вестниците за двата "гранда". Явно феновете на софийските отбори много ги е яд и не могат да се примирят, че един извънстоличен отбор им отне 60 годишната им изкуствена хегемония. 8-)

Ми те и Левски и ЦСКА имат по 2 милиона фена. За кой да пише във вестника? Ясно е че не може да има 3 страници за Гигант(Белене).

2 000 000 , от които 1 950 000 глорихънтъри и телевизионни фенове. На стадиона се вижда колко са - 1000-2000 фена от 2 милионна София.Най-дразнещият въпрос в училище беше "Ти от Левски или ЦСКА си?" и аз казвах "От Черно море Варна съм" и пак се почва "Ама от софийските за кои си?" - Софийските отбори не ме интересуват, аз съм варненец и съм от варненския отбор Черно море- така им отговорих и оттогава още ми станаха противни двата псевдогранда!

Браво,че си от Варна и си от Ч.Море.Аз съм от София и ЦСКА,нататък всеки отговаря за себе си.Аз не ходя на мачове,защото нивото е ужасно.Имах идея просто да си купувам билет за да помагам с това на отбора(без да гледам мизерната игра),но се оказа,че шефовете са крадци.Така,че имаме проблем...
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “Кошче за отпадъци”