Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот TodorT » 25 авг 2016 15:22

boabbb написа:Тестер, имам предвид, микро-шишенце 2.5 мл, което за Авентус-а е някъде 10-15 лв. ;) Ония тестери, дето бил без капачка, ама миришел по същия начин ... не купувам такива :|

Един път съм купувал такъв тестер без капачка и вярно миришеше по същия начин. :? Уж разправят, че тестерите били дори по-добри от парфюмите, защото слагали нещо за задържане на миризмата, че да впечатли повече. Колко е вярно не знам, така разправят... Иначе в Zara се спрях пред щанда с мъжки парфюми и намерих един черен, който мирише по същия начин като Gucci и беше 20 лв. Е, не е траен, но ароматът е същия. Става за заместител, докато вземеш заплата :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2016 15:24

Paul Scholes написа:Ако бана е за вашия форум - не го чета и без това, така че няма значение. :mrgreen:

За навсякъде ще го уредим, бе, немаш грижи. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2016 15:27

TodorT написа:
boabbb написа:Тестер, имам предвид, микро-шишенце 2.5 мл, което за Авентус-а е някъде 10-15 лв. ;) Ония тестери, дето бил без капачка, ама миришел по същия начин ... не купувам такива :|

Един път съм купувал такъв тестер без капачка и вярно миришеше по същия начин. :? Уж разправят, че тестерите били дори по-добри от парфюмите, защото слагали нещо за задържане на миризмата, че да впечатли повече. Колко е вярно не знам, така разправят... Иначе в Zara се спрях пред щанда с мъжки парфюми и намерих един черен, който мирише по същия начин като Gucci и беше 20 лв. Е, не е траен, но ароматът е същия. Става за заместител, докато вземеш заплата :lol:

Като бях студент, няколко месеца ползвах Armani Code без спиране. Имах едно кожено есенно яке - никакъв шанс да се отмирише от него :lol: :lol: Аз ги въртя по принцип, щото ми омръзват - ротирам сега Spicebomb, 212 VIP, CH Sport и L'Eau D'Issey и ги купувам от нета - само от 2 сайта, до сега не съм имал проблеми :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 авг 2016 15:31

212 VIP е много добър (аз си го взех от Лондон като се прибирах за 60 EUR в компект с афтършейв и 20 мл малък парфюм още, демек 120 мл + афтършейф за 60 EUR), и аз съм с него и 2-3 на Ferragamo в момента ;)
Последна промяна от JackPackage на 25 авг 2016 15:32, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 авг 2016 15:31

Аз лично деля парфюмите на няколко етапа:
1.До 1980.
2.1980-1985
3.1986-1989
4.1990-1994
5.1995-1999
6.2000-2005
7.2006-2010
8.2011+

Всяка "петилетка" си има своите особености(чар), но като цяло в света на парфюмите, категория 4 и 5 са т.нар.златна ера в индустрията. Част от най-култовите парфюми "са родени" именно през този период.
Етоп 8 пък е най-безличният(поне в моите очи, а.к.а обоняние) - пълно еднообразие и скука в ароматен план, но с акцентиране главно върху външния дизайн.

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 25 авг 2016 15:34

rhaegar написа:
Paul Scholes написа:Ако бана е за вашия форум - не го чета и без това, така че няма значение. :mrgreen:

За навсякъде ще го уредим, бе, немаш грижи. 8-)

Истината боли. :mrgreen: :mrgreen:
Здраейти

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 авг 2016 15:35

TodorT написа:

Е така беше преди за тестерите, по трайни и по качествени.Ама сега е пълно с ментаци.
Иначе баркодове кутии всичко точно.Дори надписи, че не е за продажба :lol:
Стават само да разаплиш печката, само спирт :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2016 15:38

Тури и класиките, де, Смуут ,да знаеме какво да купуваме :lol: Чувал съм суперлативи за Givenchy Gentleman, Davidoff Zino, няколко вида Aramis и т.н. :roll: Изкушавам се да си взема нещо на Том Форд, но и там цените са :o Жаки, железния флакон и магнита на 212 ме кефят доста, имал съм и Sexy - също с магнит 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 авг 2016 15:47

Тури и класиките, де, Смуут ,да знаеме какво да купуваме.

Всичко е въпрос на вкус, братовчеде :)
Например, и пари да ми даваш, Acqua di Gio няма да си купя, а се води класика.
Същото важи и за Fahrenheit - абсурд, никога!
Zino Davidoff е добър(доста добър), но е за по-възрастни мъже(40+).
Но виж, един Joop pour Homme...това е вече класика в жанра. От 1989 година, но супер актуален и днес, и като аромат, и като външен дизайн.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2016 15:53

smoothc написа:
Тури и класиките, де, Смуут ,да знаеме какво да купуваме.

Всичко е въпрос на вкус, братовчеде :)
Например, и пари да ми даваш, Acqua di Gio няма да си купя, а се води класика.
Същото важи и за Fahrenheit - абсурд, никога!
Zino Davidoff е добър(доста добър), но е за по-възрастни мъже(40+).
Но виж, един Joop pour Homme...това е вече класика в жанра. От 1989 година, но супер актуален и днес, и като аромат, и като външен дизайн.

Това е червения Joop, дето викат, че всички клубове в Лондон миришат на него :lol: :lol: Ще го купя, да го видя ... За Gio-то съм съгласен на 100% , но за Fahrenheit - твърдо не :!: Това е супер-класика, още малко ще ми кажеш, че не харесваш Terre D'Hermes и A*Men ( който мисля да си купя в скоро време - много го хвалят )

Върни се в “Свободна зона”