Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
JackPackage написа:Единственото сигурно е май че Арсенал ще е с Байерн, поне на 70-80% от жребиите тука![]()
Captain Stottlemeyer написа:Аз не знам защо много хора си пожелават "Лестър" с някаква овча надежда за успех!?...![]()
Именно отбори като "Лестър" са страшни, защото ще играят с пълни сили и ще напълнят кошницата на "каузата". Разликата в класите е очевадна, все пак...
Много по-добър вариант е "Реал" - Мадрид, който освен че ще подходи с нужната доза високомерие и без да си дава много зор (като миналия път), ще напълни "Васил Левски" (а оттук и касичката на Домусчиев)...
Kamisha написа:Captain Stottlemeyer написа:Аз не знам защо много хора си пожелават "Лестър" с някаква овча надежда за успех!?...![]()
Именно отбори като "Лестър" са страшни, защото ще играят с пълни сили и ще напълнят кошницата на "каузата". Разликата в класите е очевадна, все пак...
Много по-добър вариант е "Реал" - Мадрид, който освен че ще подходи с нужната доза високомерие и без да си дава много зор (като миналия път), ще напълни "Васил Левски" (а оттук и касичката на Домусчиев)...
Капитане,аз категорично не съм съгласен с мнението ти - сигурен съм,че Лестър ще ги бият като брашнян чувал в групитеДоколкото знам ти следиш внимателно Бундеслигата,та си припомни какво се случи с Волфсбург,когато станаха шампиони за 1-ви път и дебютираха в Лигата.Или пък с Щутгарт след титлата им през 2007г.
"Лисиците'' нямат никакъв турнирен опит все пак.Освен това те са най-слабият отбор в 1-ва урна,което НЕ значи,че ще са лесна плячка за разградчани,но определено са '''по-малкото зло'' от Байерн,Барса,ЮВЕ и ПСЖ
![]()
Относно Реал - ами тези ''балерини'' вече гостуваха в БГ,ако ще идва испански отбор нека бъде Барса или Атлетико Мадрид - сигурен съм,че и 2-та отбора ще напълнят ''Васил Левски''
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта