Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mozart
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот mozart » 25 авг 2016 11:58

hydetoshi написа:
mozart написа:
hydetoshi написа:Първият гол на Лудогорец беше съвършено нередовен, а отменения гол на чехите-съвършено редовен. Само това да бяха грешките на съдията означава, че мача вместо 2:2 ставаше 3:0 и минус 15000000 евро за Домусчиев. Футболната система в България е прогнила. Не се основава на пазарни принципи на саморегулация като в нормалните страни. Т. е. Домусчиев развива проекта си единствено на базата на евротурнирите. Ако 2-3 години Лудогорец остане без групи за ШЛ, неминуемо парите ще бъдат изядени от скъпоплатените звезди. Със сигурност би се стигнало и до продажба на футболисти, което би забавило един такъв процес. Но така или иначе е нужна редовна игра в групите на евротурнирите за постигане на подобни високи резултати. Ако това не стане Лудогорец ще се върне бързо на нивото на другите отбори в БГ. Другите отбори са заорали така дълбоко в дъното именно защото не могат да прескочат пустите евротурнири. Едно-две Милсамита и Лудогорец ще тупне обратно в ямата.

Не смяташ вярно, забравяш голът на Кешерю, тогава става 3-1, но е абсурдно да се премахват положения и да се решава, че това ще е крайният резултат. Нали се сещаш, че мачът щеше да се развие различно, ако още в първите минути преди техния гол, не бяха спрели с несъществуваща засада голова атака на Лудогорец? А ако бяха изгонили техен играч до почивката, защото си заслужаваше? Мачът се е развил така, но да премахваш само позитивите за нашия отбор и да смяташ резултата е най-малкото некоректно!

Голът на Кешеру просто нямаше да се случи, защото целия чешки отбор беше тръгнал в атака, което нямаше да е факт при един резултат 3:0

А какво щеше да стане ако бяхме вкарали преди чехите? Никой не знае как ще се развие мача! То и в Белград онези поведоха, червен картон и всико отиваше на загуба и отпадане, така че не се опитвай да пророкуваш моля те.
Ако си пък толкова добър можеш да отидеш в онези телевизии дето предлагат такива услуги ;)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2016 12:09

iliev72 написа:Хора които не бяха в София по времето когато беше първото участие на Лудогорец в ЕКТ няма как да разберат защо хората не ги обичат. Точно в този период Лудогорец и Кирето изникваха отвсякъде и като в един стар виц човек го беше страх да си отвори дори консерва с риба да не би и от там да изскочат Кирето и Лудогорец и да ти обясняват колко е важно да си на стадиона.И се замислете защо и при всичката организация която създава Киро за мача с Пилзен събраха едва 10к по официални данни , но от това което видях на тв не бяха повече от 5к.Отдавна с призивите да напълнят стадиона станаха банални.Да не споменавам , че като ходих на мача с Ливърпул имаше около 500 истински фена на Лудогорец , а другите бяха там за да кажат че са били.До мен имаше двойка които уж бяха фенове на Лудогорец , а дори не знаеха един от играчи на Лудогорец.Отговорете си какви хора подкрепят Лудогорец и дали футбола и Лудогорец имат нужда от такива фенове.

А ти какво си правил на мача на Лудогорец с Ливърпул? Нали по този начин си подпомогнал финансово отбора им и си допринесъл за чесането на егото на Кирето. Уж мразиш Лудогорец, пропагандата в метрото и по ТВ, обясняваш колко са вредни за българският футбол и другите отбори, а им ходиш на мачовете. Е те това не мога да го разбера.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 25 авг 2016 12:10

sinqkrepost1914 написа:Най-добре ще е 3-мата фена на ''Тича'' да напуснат и да спрат да обясняват едно и също нещо казано по 100 начина :lol:
И вместо да продължават да точат лиги по делиормския *** сякаш е техен, да си погледнат зелената кочина, на която не могат да играят, да почнат да ходят на мач повече от 20 човека и чак след това евентуално да кометират някой друг отбор :lol:
А междувременно ще продължават да са гости на собствения си стадион срещу Левски :lol: Какъв парадокс :lol:

Тежко ти е толкова години,да няма купа,титла,само синя тишина! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 12:12

hydetoshi написа:
Mathias_Coureur написа:Като си купувах спортни вестници преди 10-20 години, тоест преди да се появи Лудогорец имаше 3-4 страници минимум за Левски и 3-4 страници минимум за ЦСКА и се бълваше каква ли не пропаганда с успехи от миналия век и сега се бълва с разликата , че откакто се появи Лудогорец има 2 страници за разградчани , 3-4 Левски и 3-4 за ЦСКА. Ето тази софийска пропаганда до голяма степен ме отврати от тези два отбора. Пропагандата на Лудогорец от типа "национална кауза" е нищо в сравнение с тази на Левски и ЦСКА и дитирамби от типа на "синя/червена България"(сякаш други отбори извън София не съществуват) и всякакви други глупости, които се бълват по вестниците за двата "гранда". Явно феновете на софийските отбори много ги е яд и не могат да се примирят, че един извънстоличен отбор им отне 60 годишната им изкуствена хегемония. 8-)

Ми те и Левски и ЦСКА имат по 2 милиона фена. За кой да пише във вестника? Ясно е че не може да има 3 страници за Гигант(Белене).

2 000 000 , от които 1 950 000 глорихънтъри и телевизионни фенове. На стадиона се вижда колко са - 1000-2000 фена от 2 милионна София.Най-дразнещият въпрос в училище беше "Ти от Левски или ЦСКА си?" и аз казвах "От Черно море Варна съм" и пак се почва "Ама от софийските за кои си?" - Софийските отбори не ме интересуват, аз съм варненец и съм от варненския отбор Черно море- така им отговорих и оттогава още ми станаха противни двата псевдогранда!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2016 12:15

v.r.s. написа:
iliev72 написа:Хора които не бяха в София по времето когато беше първото участие на Лудогорец в ЕКТ няма как да разберат защо хората не ги обичат. Точно в този период Лудогорец и Кирето изникваха отвсякъде и като в един стар виц човек го беше страх да си отвори дори консерва с риба да не би и от там да изскочат Кирето и Лудогорец и да ти обясняват колко е важно да си на стадиона.И се замислете защо и при всичката организация която създава Киро за мача с Пилзен събраха едва 10к по официални данни , но от това което видях на тв не бяха повече от 5к.Отдавна с призивите да напълнят стадиона станаха банални.Да не споменавам , че като ходих на мача с Ливърпул имаше около 500 истински фена на Лудогорец , а другите бяха там за да кажат че са били.До мен имаше двойка които уж бяха фенове на Лудогорец , а дори не знаеха един от играчи на Лудогорец.Отговорете си какви хора подкрепят Лудогорец и дали футбола и Лудогорец имат нужда от такива фенове.

А ти какво си правил на мача на Лудогорец с Ливърпул? Нали по този начин си подпомогнал финансово отбора им и си допринесъл за чесането на егото на Кирето. Уж мразиш Лудогорец, пропагандата в метрото и по ТВ, обясняваш колко са вредни за българският футбол и другите отбори, а им ходиш на мачовете. Е те това не мога да го разбера.

Не го издавай човека ;)
Сега ще ти обясни подробно как е бил на мача за да подкрепи Ливърпул! Такава смешка са тези, че няма на къде. Поне да си мълчат ама то пустата му простотия!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2016 12:18

hydetoshi написа:
Mathias_Coureur написа:Като си купувах спортни вестници преди 10-20 години, тоест преди да се появи Лудогорец имаше 3-4 страници минимум за Левски и 3-4 страници минимум за ЦСКА и се бълваше каква ли не пропаганда с успехи от миналия век и сега се бълва с разликата , че откакто се появи Лудогорец има 2 страници за разградчани , 3-4 Левски и 3-4 за ЦСКА. Ето тази софийска пропаганда до голяма степен ме отврати от тези два отбора. Пропагандата на Лудогорец от типа "национална кауза" е нищо в сравнение с тази на Левски и ЦСКА и дитирамби от типа на "синя/червена България"(сякаш други отбори извън София не съществуват) и всякакви други глупости, които се бълват по вестниците за двата "гранда". Явно феновете на софийските отбори много ги е яд и не могат да се примирят, че един извънстоличен отбор им отне 60 годишната им изкуствена хегемония. 8-)

Ми те и Левски и ЦСКА имат по 2 милиона фена. За кой да пише във вестника? Ясно е че не може да има 3 страници за Гигант(Белене).

То се вижда колко са фенове тези общо 4 милиона, след като на мачовете не можете да си напълните стадионите и то при положение, че в София би трябвало да имате най-малко по 500 000. То и аз познавам хора, които са от един от двата отбора само на думи, иначе ако ги питаш за имена на футболисти или нещо свързано с тези два отбора не могат да отговорят нищо. Но не ви пречи питате Лудогорец колко публика имали на стадиона, при положение, че техните фенове са не повече от 15-20 хиляди, тъй като в града и областта със сигурност има не малък процент жители, които въобще не се интересуват от футбол или спадат към феновете на вашите 4 милиона.

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 25 авг 2016 12:19

Blue_1914 написа:
ELFen написа:
sinqkrepost1914 написа: Истинските фенове на Лудогорец са точно толкова колкото на Светкавица Търговище - 15 - 20 дядовци се събракли на стандиончето да чоплят семки неделя следобяд като не вали, ей така да се видят как са, другите сте модерните фенове. Фен съм на Левски от както се помня, ходя на Г.Аспарухов по 3-4 пъти в годината, просто от икономическа гледна точка а не от липса на любов към отбора

А ти ще отговориш ли на този въпрос: като беше малък щеше ли да станеш фен на Левски ако тогава отбора играеше във В група и не се бореше за титлата всяка година с ЦСКА? Не! Значи всички фенове на Левски и ЦСКА са глорихънтъри. И дори не осъзнават, че всъщност те са това, в което обвиняват феновете на Лудогорец.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 12:20

sinqkrepost1914 написа:Най-добре ще е 3-мата фена на ''Тича'' да напуснат и да спрат да обясняват едно и също нещо казано по 100 начина :lol:
И вместо да продължават да точат лиги по делиормския *** сякаш е техен, да си погледнат зелената кочина, на която не могат да играят, да почнат да ходят на мач повече от 20 човека и чак след това евентуално да кометират някой друг отбор :lol:
А междувременно ще продължават да са гости на собствения си стадион срещу Левски :lol: Какъв парадокс :lol:

Навярно се усещаш и сам колко си нелеп :)
Тича е пред започващ ремонт, забавен заради Община Варна. Стадион Варна се строим, мързи ме да ти търся снимки, намери си сам и се увери.
20 човека се събираме, дай друго число :)
Гости на Тича няма как да бъдем. Домакини сме на групи привърженици на сини и червени от Дългопол, Аксаково, Долно нанагорнищие ... и нито 1 фен от София. Ама то и няма смисъл, в Бургас се домъкнахте много ... ама за нищо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 12:22

Лудогорец, колкото и тях да не ги харесвам заради някои трески за дялане, за разлика от ЦСКА и Левски, поне не са карали насила моя отбор да ляга по армейска линия както навремето навремето(генерал Добри Джуров и Милко Балев по армейска линия нареждаха някои отбори да лягат на ЦСКА, както и Левски по милиционерска линия на спартаците (Ангел Солаков и Цола Драгойчева)) и мачът ни срещу тях на "Лудогорец Арена" не е почвал с две дузпи и червен картон до 20-тата минута(познат сценарий на Герена от времената на Чорни и Батков). Ето, затова Левски и ЦСКА са ми противни, защото 60 години с цялата си държавна машина крадяха най-добрите играчи на извънстоличните отбори и с много машинации, сателити и съдийски помощи станаха изкуствено напомпани "грандове". Сега този изкуствено надут балон в продължение на 60 години се спука! 8-)
Последна промяна от Mathias_Coureur на 25 авг 2016 12:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 12:25

moreto vn написа:

Тежко ти е толкова години,да няма купа,титла,само синя тишина! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Тва варненската селяния e по-голяма и от пернишката бате хахах
Изобщо не ми е тежко, такива тенекиени любители на купи като тебе има много.Хора които в лицето на Лудогорец виждат отдушник на злобата и зависта си към Левски и ЦСКА, комплекси които чрез отбора на Черно Море няма да намерят гласност.Зависта, че сте мачкани във Варна цял живот, че бяхте 3 пъти по малко хора на мач който се изгра във ''съседния'' ви град, финал за купата, за това ти е тежко.Изибваш комплексите които са трупани към Левски и ЦСКА много повече години отколкото е последната титла на Левски.Просто чрез зелените чалми намирате сцена за изява :lol: :lol:
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 25 авг 2016 16:23, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Кошче за отпадъци”