Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот hydetoshi » 25 авг 2016 11:23

Първият гол на Лудогорец беше съвършено нередовен, а отменения гол на чехите-съвършено редовен. Само това да бяха грешките на съдията означава, че мача вместо 2:2 ставаше 3:0 и минус 15000000 евро за Домусчиев. Футболната система в България е прогнила. Не се основава на пазарни принципи на саморегулация като в нормалните страни. Т. е. Домусчиев развива проекта си единствено на базата на евротурнирите. Ако 2-3 години Лудогорец остане без групи за ШЛ, неминуемо парите ще бъдат изядени от скъпоплатените звезди. Със сигурност би се стигнало и до продажба на футболисти, което би забавило един такъв процес. Но така или иначе е нужна редовна игра в групите на евротурнирите за постигане на подобни високи резултати. Ако това не стане Лудогорец ще се върне бързо на нивото на другите отбори в БГ. Другите отбори са заорали така дълбоко в дъното именно защото не могат да прескочат пустите евротурнири. Едно-две Милсамита и Лудогорец ще тупне обратно в ямата.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 авг 2016 11:32

hydetoshi написа:Първият гол на Лудогорец беше съвършено нередовен, а отменения гол на чехите-съвършено редовен. Само това да бяха грешките на съдията означава, че мача вместо 2:2 ставаше 3:0 и минус 15000000 евро за Домусчиев. Футболната система в България е прогнила. Не се основава на пазарни принципи на саморегулация като в нормалните страни. Т. е. Домусчиев развива проекта си единствено на базата на евротурнирите. Ако 2-3 години Лудогорец остане без групи за ШЛ, неминуемо парите ще бъдат изядени от скъпоплатените звезди. Със сигурност би се стигнало и до продажба на футболисти, което би забавило един такъв процес. Но така или иначе е нужна редовна игра в групите на евротурнирите за постигане на подобни високи резултати. Ако това не стане Лудогорец ще се върне бързо на нивото на другите отбори в БГ. Другите отбори са заорали така дълбоко в дъното именно защото не могат да прескочат пустите евротурнири. Едно-две Милсамита и Лудогорец ще тупне обратно в ямата.

Не смяташ вярно, забравяш голът на Кешерю, тогава става 3-1, но е абсурдно да се премахват положения и да се решава, че това ще е крайният резултат. Нали се сещаш, че мачът щеше да се развие различно, ако още в първите минути преди техния гол, не бяха спрели с несъществуваща засада голова атака на Лудогорец? А ако бяха изгонили техен играч до почивката, защото си заслужаваше? Мачът се е развил така, но да премахваш само позитивите за нашия отбор и да смяташ резултата е най-малкото некоректно!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 11:32

Най-добре ще е 3-мата фена на ''Тича'' да напуснат и да спрат да обясняват едно и също нещо казано по 100 начина :lol:
И вместо да продължават да точат лиги по делиормския *** сякаш е техен, да си погледнат зелената кочина, на която не могат да играят, да почнат да ходят на мач повече от 20 човека и чак след това евентуално да кометират някой друг отбор :lol:
А междувременно ще продължават да са гости на собствения си стадион срещу Левски :lol: Какъв парадокс :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 25 авг 2016 11:35

hydetoshi написа:Първият гол на Лудогорец беше съвършено нередовен, а отменения гол на чехите-съвършено редовен. Само това да бяха грешките на съдията означава, че мача вместо 2:2 ставаше 3:0 и минус 15000000 евро за Домусчиев. Футболната система в България е прогнила. Не се основава на пазарни принципи на саморегулация като в нормалните страни. Т. е. Домусчиев развива проекта си единствено на базата на евротурнирите. Ако 2-3 години Лудогорец остане без групи за ШЛ, неминуемо парите ще бъдат изядени от скъпоплатените звезди. Със сигурност би се стигнало и до продажба на футболисти, което би забавило един такъв процес. Но така или иначе е нужна редовна игра в групите на евротурнирите за постигане на подобни високи резултати. Ако това не стане Лудогорец ще се върне бързо на нивото на другите отбори в БГ. Другите отбори са заорали така дълбоко в дъното именно защото не могат да прескочат пустите евротурнири. Едно-две Милсамита и Лудогорец ще тупне обратно в ямата.

И като тупне обратно в ямата, това как ще подобри положението на другите отбори че не се сещам. Или по-добре щом ти си некадърен всички да сме гольовци.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 25 авг 2016 11:40

Mathias_Coureur написа:Като си купувах спортни вестници преди 10-20 години, тоест преди да се появи Лудогорец имаше 3-4 страници минимум за Левски и 3-4 страници минимум за ЦСКА и се бълваше каква ли не пропаганда с успехи от миналия век и сега се бълва с разликата , че откакто се появи Лудогорец има 2 страници за разградчани , 3-4 Левски и 3-4 за ЦСКА. Ето тази софийска пропаганда до голяма степен ме отврати от тези два отбора. Пропагандата на Лудогорец от типа "национална кауза" е нищо в сравнение с тази на Левски и ЦСКА и дитирамби от типа на "синя/червена България"(сякаш други отбори извън София не съществуват) и всякакви други глупости, които се бълват по вестниците за двата "гранда". Явно феновете на софийските отбори много ги е яд и не могат да се примирят, че един извънстоличен отбор им отне 60 годишната им изкуствена хегемония. 8-)

Ми те и Левски и ЦСКА имат по 2 милиона фена. За кой да пише във вестника? Ясно е че не може да има 3 страници за Гигант(Белене).

Blue_1914
Контакти:

Мнениеот Blue_1914 » 25 авг 2016 11:47

ELFen написа:
sinqkrepost1914 написа:Tука се е очертала сериозна селска зелена коалиция по линията Разград-Стара Загора-Варна хахаа

Най-вероятно като антипод на синьо-червената такава, която е в потрес от загубата на двуполюсният статут, изпаднала в предсмъртни гърчове и черно-бели спомени ;)...а като казваш село, нали се сещаш , че София е най-голямото все пак :)

Един финален щрих от мен, по така или иначе неадекватната тема, която по-скоро можеше да се именува: " Кои футболни фенове и защо не харесват Лудогорец?"
Отговорът е в постовете изложени по същността ;) ... и оцветена четерицветно /както споделих по-горе/: червено-синьо и черно-бяло :mrgreen:

ElFen, явно си голям фен на Лудогорец, можеш ли да ми кажеш от кога си такъв? Втори въпрос: Темата е "Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?", би ли ми казал Защо да ги харесваме? Трети въпрос: Какво и има на София и защо да е село? Не се обиждай като Софиянци ни наричат турски регион и тем подобни, самата истина е. Аз съм от съседното турско село Търговище (мъка ми е ама факт и Разград и Търговище са такива). Не се обиждайте като Ви казват някои истини в очите за Кирил Домусчиев, организираните фенове и тем подобни. Истинските фенове на Лудогорец са точно толкова колкото на Светкавица Търговище - 15 - 20 дядовци се събракли на стандиончето да чоплят семки неделя следобяд като не вали, ей така да се видят как са, другите сте модерните фенове. Фен съм на Левски от както се помня, ходя на Г.Аспарухов по 3-4 пъти в годината, просто от икономическа гледна точка а не от липса на любов към отбора, са съжеление на мен Батков и И.Тонев не са ми плащали пътя и храната.
P.S. Естествено, че съм за Лудогорец (Вие никога няма да сте ми дразнител като ЦСКА ) в Европа, няма да викам за Сърби, Чехи, Испанци и т.н.т, но не се обиждай че няма да изпадаме в луд екстаз, че бизнеса на К.Домусчиев процъвтява.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 авг 2016 11:48

Цар Киро се осланя само и единствено на паричките.А паричките са в ШЛ най-вече.В А група и 10сезона още да са първи, пари от тука не могат да изкарат :lol:
Така като не влезнат 2г. в ШЛ Домус бей може би още ще инвестира, но ще е на загуба, без да се знае дали пак ще излезне на зелено.Другия вариант е да спре да инвестира в съдии, играчи и медий, надявайки се нещата пак да тръгнат от самосебе си, но това няма да стане.Така, че марулената агитка по оста Разград-Стара Загора-Варна да е спокойна, всички чакаме новия Милсами както каза колегата, който да изкопае гроба и още някое отборче като Милсами, което да ги бутне в него.Оттам нататък ние ще се погрижим да ги заровим под няколко метра пръст и да бъдат забравени окончателно и безвъзвратно, с което консумацията на кренвирши в района на Разград да намалее с 80% :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 25 авг 2016 11:48

RedStar2016 написа:

И като тупне обратно в ямата, това как ще подобри положението на другите отбори че не се сещам. Или по-добре щом ти си некадърен всички да сме гольовци.

Не казвам, дали ще се подобри или не. Просто казвам какъв е механизма. Като се появят пазарните механизми нещата ще се оправят. Със сигурност ще стане някой ден. Иначе в разград са си некадърни гольовци. Изведнъж дойде г-н Домусчиев, изсипа едни милиони и ги превърна в"господин за един ден". Като си тръгне г-н Домусчиев гольовците пак ще лъснат. И това със сигурност ще стане някой ден, и то не чак толкова далече както някой си мисли.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 25 авг 2016 11:52

mozart написа:

Не смяташ вярно, забравяш голът на Кешерю, тогава става 3-1, но е абсурдно да се премахват положения и да се решава, че това ще е крайният резултат. Нали се сещаш, че мачът щеше да се развие различно, ако още в първите минути преди техния гол, не бяха спрели с несъществуваща засада голова атака на Лудогорец? А ако бяха изгонили техен играч до почивката, защото си заслужаваше? Мачът се е развил така, но да премахваш само позитивите за нашия отбор и да смяташ резултата е най-малкото некоректно!

Голът на Кешеру просто нямаше да се случи, защото целия чешки отбор беше тръгнал в атака, което нямаше да е факт при един резултат 3:0. Вярно е, че е условно това 3:0,но и при 2:1доста се поозориха, а ако беше нещо по-различно не знам дали щяха да издържат.
Последна промяна от hydetoshi на 25 авг 2016 11:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 25 авг 2016 11:55

angel93 написа:
Кролик написа:
iliev72 написа:
Луд Гидия 123 написа:
iliev72 написа:Феновете на Лудогорец колко искат може да се радват на успехите им.За мен класирането на групите не може да се нарече успех.

Ко каза, ко?
Гроздето било кисело, така ли? :)
Ако на мястото на Лудогорец беше ЦСКА дали щеше да пишеш същите неща? :)

Разбира се. За мен е успех минимум излизане от групите което не виждам как ще стане.
Май забравяш , че ЦСКА е бил много повече от 32 най-добри отбори в Европа.1/4 финал и полуфинал това наричам аз успехи.
1Neutralen къде бяха снощи тези юноши ?! Те дори не бяха в групата за мача :lol: :lol: :lol:

По твоите критерии и това не е успех ! Успех е само 4-тото място на Световното през ...... 1994, когато българските играчи играеха основно извън България.
Ама ако искаш мрънкай, че и за това Лудогорец ти е виновен.

А от кой отбори излезнаха ?

Всъщност, предимно от Етър, Сливен и Пирин ;)
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”