Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2016 09:34

Туй ми го говорят звездите:

Ювентус
Ман.Сити
Лион
Легия Варшава

Барселона
Наполи
Базел
Монако

ПСЖ
АтлетикоМ
СпортингЛ
Копенхаген

БайернМ
Порто
ДинамоК
Селтик

РеалМ
Леверкузен
Брюж
ДинамоЗ

Бенфика
Севиля
Тотнъм
Ростов

Лестър
Дортмунд
ПСВ
Лудогорец

ЦСКА-Москва
Арсенал
БорусияМ
Бешикташ
Последна промяна от rhaegar на 25 авг 2016 10:02, променено общо 1 път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 25 авг 2016 09:36

Pichichi написа:3:0.
Хлапета са, трябва си и опит. Последната резерва дето влезе за Аякс изгл. като деветокласник.

Каспер Долберг на 18 години, очаква се да е поредното младо откритие на Аякс. Вкара гол на ПАОК, а при дебюта си в Ередивизи заби 2 гола.

MagicMoments написа:Аз много им се радвам на Аякс,поради факта,че налагат страшно много играчи от школата си в титулярния си състав,или пък купуват млади таланти,които впоследствие продават на европейските грандове,но за мен състава им е прекалено млад и неопитен да играе всяка година в групите на ШЛ - а и може би за тях ще е по-добре едно участие на пролет в ЛЕ,отколкото да отпаднат в групите на ШЛ. Всяка година да продаваш звездите си и да им намериш заместници - не е лека работа,особено след оставката на Де Бур и изпусната по подобие на Левски от 2012-2013 титла.

Наистина им трябва време да се развият. Миналото лято не продадоха никой и запазиха състава, но в ЕКТ не постигнаха нищо, а в Холандия загубиха титлата по мега тъп начин. Сега без Милик търсят човек, който да им води атаката.
Ростов вчера тотално ги пребиха, не съм очаквал това, но дано наистина участието в ЛЕ им бъде от полза.

П.п. Виках си одеве да честитя първото влизане на Ред Бул в групите, а гледам, че пак са се издънили по много глупав начин. Този отбор се превръща в най- големия евроидиот.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2016 09:47

Група 1: ЦСКА Москва , Борусия Дортмунд , Тотнъм , Динамо Загреб

Група 2: Ювентус , Севиля , Борусия Мьонхенгладбах , Монако

Група 3: ПСЖ , Наполи , Спортинг Лисабон , Бешикташ

Група 4: Реал Мадрид , Манчестър Сити , Олимпик Лион , Лудогорец

Група 5: Бенфика , Атлетико Мадрид , Базел , Ростов

Група 6: Барселона , Арсенал , Динамо Киев , ФК Копенхаген

Група 7: Байерн Мюнхен , Порто , Брюж , Легия Варшава

Група 8: Лестър , Байер Леверкузен , ПСВ Айндховен , Селтик

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2016 10:03

Аз и за Динамо Загреб се радвам,че влязоха в ШЛ.Нищо,че ще бъдат вероятно боксовата круша в групите и ще свършат последни.Просто този отбор по подобие на Аякс адски много млади играчи произвежда и впоследствие продава на цени дори по-високи от тези,които Аякс взима за своите таланти.Това лято продадоха Пяца на Юве за 23 милиона евро,ще продадат и Марко Рог за около 15-20 милиона евро,отделно през последните 10 години продадоха общо взето на европейските грандове целия гръбнак на хърватския национален отбор - Ведран Чорлука,Едуардо,Лука Модрич,Деян Ловрен,Марио Манджукич,Матео Ковачич,Домогой Вида,Милан Бадел,Тим Йедвай,Шиме Вършалко,Ален Халилович,Марсело Брозович и сега Рог и Пяца и за тези играчи за 10 сезона Динамо им взеха 200 милиона,а в момента от тези 15 човека - на 13 от тях цените им са двойни,от тези които взе Динамо за тях.На тях проблема им е че парите от трансфери потъват в джоба на Здравко Мамич,но дори и така техния модел на Балканите е най-успешен,Партизан и Звезда не могат да се доближат до този мащаб на продажби,а за българските отбори това си е чист мираж,защото Динамо Загреб налагат младите си играчи още от 18-19 годишни,ние тук на тази възраст тези играчи са момчета и до 25 години ни се водят млади надежди.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2016 10:08

rhaegar написа:Кампа и Бернабеу са толкова пълни с туристи, че не можеш да разбереш, има ли изобщо някой, който знае една песен на отбора.

Stick to Premier league. 8-) :lol: :lol:

Ще правим ли иначе темичка за жребия или тука ще се драска?
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2016 10:11

Да, ако бях написал само Камп Ноу, щеше да съм прав, нали? :mrgreen: В Англия е същото, споко. Особено на стадионите на отборите от топ6. Даже и знаменитата публика на Ливърпул пее YNWA веднъж в началото и веднъж в края на мача, през другото време седят и пляскат, като на театър.
На гостуванията ходят хора, на които наистина им пука за отбора и създават атмосфера. В домакинствата, почти всичко е леш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 авг 2016 10:14

На Аякс има трябва просто да махнат този очиларко - Бош ли е, Бос ли е и да си върнат Луис Ван Гаал начело ;) С тези младоци, които ще го слушат чинно и неговата методология, смятам, че до 2 години Аякс може да се върне във футболния елит ;)
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 25 авг 2016 10:18

Англичаните наистина последните години имат много лоша атмосфера на домакинствата. Но пък и какво очакват, адски скъпи билети и 90% от стадионите се пълнят с араби и азиатци. Испанците са на същата вълна, там дори положението е по-лошо.

Само германците държат фронта.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2016 10:19

Не бе, и при нас се срещат, но да ни слагаш редом до камп ноу.. извинявай, обидно е. Там всеки мач са туристи освен за Ел Класико и вероятно някой мач с Атлетико. Миналия сезон падат от Валенсия във важен мач и гледаш как на полувремето дават феновете с айфони доволни като по филмите на баскетболен мач в гимназията. :lol: Нека да си имаме уважението. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 25 авг 2016 11:24

1914.1902 написа:Ето и разпределението:

Урна 1: Реал Мадрид, Барселона, Лестър, Байерн Мюнхен, Ювентус, Бенфика, Пари Сен Жермен, ЦСКА Москва

Урна 2: Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Манчестър Сити, Арсенал, Севиля, Наполи, Байер Леверкузен, Порто

Урна 3: Базел, Тотнъм, Динамо Киев, Олимпик Лион, ПСВ Айндховен, Спортинг Лисабон, Брюж, Борусия Мьонхенгладбах

Урна 4: Селтик, Монако, Бешикташ, Легия Варшава, Динамо Загреб, ЛУДОГОРЕЦ, ФК Копенхаген, Ростов

Липсват само Манчестър Юнайтед и Жозе Моуриньо, но за 2017-2018 сме на линия!

В интерес на истината могат да се получат доста завързани групи, но може и да не се получат, все пак всичко зависи от температурата на топките :)

Ние като българи очакваме жребия на Лудогорец.
Вие кое продпочитате:
1.Силна група и малки шансове(с акцент върху комерса) или 2.По-слаба група, с водачи ЦСКА Москва, Лестър, Бенфика и малко по-големи шансове?

Аз лично предпочитам второто, просто защото съм на мнение, че при известна доза късмет, Лудогорец може да повтори пробива на АПОЕЛ през 2011-2012, визирайки най-вече излизането от групата.
Тогава те бяха в компанията на Зенит, Порто и Шахтьор.
Ето, не са били в компанията на Барселона и Сити, а в компанията на Порто и Зенит.
В този ред на мисли, като един възможен еквивалент:ЦСКА Москва, Порто, Брюж, ЛУДОГОРЕЦ

Като цяло от 1-ва урна си пожелавам един от - Лестър, Бенфика, ЦСКА Москва
2-ра урна - Севиля, Наполи, Леверкузен, Порто
3-та урна - всички без Лион(засилиха се, ще направят силен сезон, гаранция) и Тотнъм

Върни се в “Архив”