Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот glarus_ds » 24 авг 2016 23:12

TSHABALALA написа:
И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

:lol:
Може и да си прав, обаче фактите говорят точно обратното. Направи справка на какво ниво е бил националният отбор и колко публика са привличали тези отбори, когато са били шампиони? И сравни с показателите на Лудогорец. Я пак за туморите, разбирачо ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2016 23:13

Защото са изкуствен отбор .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2016 23:46

slash1912 написа:...НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в Подуене :mrgreen: Деде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията 8-) 8-)

"Деде" може да викаш на баща си, стига да го познаваш. А за да го познаваш, майка ти трябва да ти го е показала, като минавате през Шекер махала или Столипиново. "Дълбоката резерва" Наско Сираков игра и в 7-те мача и изработи също една дузпа в мача срещу Гърция - явно аз помня по-добре от теб и това е нормално, защото от чекиите ти явно затъпяваш. :lol: (Аз пък превеждам всеки ден на и от три езика и благодарение на тази "гимнастика" мозъкът ми работи като часовник) :) "Фантастичен" нарече Боби Михайлов един от коментаторите. Посочих го, защото наред с Наско Сираков, Велко Йотов и Ники Илиев е юноша на "Левски". Явно за тъпо момче като теб нещата трябва да се смилат едно по едно и да се дават на по-малки порции, защото забравяш (пустите чекии)... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 авг 2016 23:50, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 24 авг 2016 23:50

Не го харесват,защото разби на пух и прах всичките "столични" напъни.А те са последните 20-25 години падаме от скиори,трактористи,сервитьори,сладкари,хлебари,кашавари,шивачи,плетачи,свирачи и т.н.,но когато винаги сме ги надиграли и смазали на терена,само резултата не пасва,но там съдии,делегати,КГБ,ЦРУ,МОСАД,ИЗВЪНЗЕМИ.....им попречили!Изключваме Левски в един период от 2 години,в който всеки нормален Българин ги е подкрепил,но от там .....
Жалка картинка,не родна,просто псевдо "столична".
Последна промяна от Илич Рамирес на 25 авг 2016 00:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2016 23:53

мокана написа:От коментарите тук се вижда, че единствените фенове, които "не харесват" са тези на Левски и ЦСКА-Ловеч. Причините бяха изяснени многократно. Другите, се радваме когато Лудогорец бие и не го вземаме при сърце, когато пада. Давайте следващата тема. :arrow:

Преди да дадат следващата тема, най-напред прочети всички мнения по тази, за да видиш, че грешиш... 8-) Иначе е нормално да има много мнения на фенове на "Левски" (другият отбор не ме интересува), при положение че това е най-популярният клуб в България. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 23:58

pirgos написа:Това да намериш фен на Байерн,Дортмунд,Шалке и Гладбах едновременно щото били германци или фен на Ливърпул,Сити,Юнайтед,Арсенал и Тотнъм верно е абсурдно :idea: Това май е само у нас-да подкрепяш Лудогорец,Левски,ЦСКА,Берое щото били българи :shock: А те не могат са съберат 11 българи общо за един отбор :oops: Направо се разплаквам като си представя в Мадрид как подкрепят Меси и Суарез в ШЛ :) Лицемерие е това,не подкрепа

Идва леко смешно изречено от фен едновременно на Левски и Черноморец.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 авг 2016 00:01

Кой е длъжен да ни харесва ?
Сега искам някой да ми отрече , че според населението на Разград и средната посещаемост не сме на 1во място !?
В България едвали на повече от 15-20 % хората се вълнуват от тази игра .
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 авг 2016 00:02

Илич Рамирес написа:Не го харесват,защото разби на пух и прах всичките "столични" напъни.А те са последните 20-25 години падаме от скиори,трактористи,сервитьори,сладкари,хлебари,кашавари,шивачи,плетачи,свирачи и т.н.,...

Всъщност, точно преди 10 (десет) години "Левски" стана първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ, като в състава му имаше само четирима чужденци... 8-) МОСАД се пише с "О", би трябвало да го знаеш, предвид никнейма ти... ;)
П.П. И преди да приключа с тази тема, защото стана утре - с нетърпение чакам следващия мач на "Лудогорец" срещу някой отбор, който ще порежат, но чийто фенове сега лижат разградски задници. 8-) Наскоро имаше някакво квичене откъм Коматево (явно майните бързо забравят). А по моето скромно мнение темата се превърна във всички срещу "Левски" и ЦСКА. Както и да е - лека нощ! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 авг 2016 00:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 авг 2016 00:05

Аз лично пожелавам едни силни 16 отбора и всяка година да имаме по 4-5 отбори в групите на ШЛ и ЛЕ . Не ми пука дали ще са сини , лилави , розови или червени . Уви това е реалността и щом един Погба струва 120мин. повече няма за какво да говорим .
Изображение

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 25 авг 2016 00:39

Captain Stottlemeyer написа:
Илич Рамирес написа:Не го харесват,защото разби на пух и прах всичките "столични" напъни.А те са последните 20-25 години падаме от скиори,трактористи,сервитьори,сладкари,хлебари,кашавари,шивачи,плетачи,свирачи и т.н.,...

Всъщност, точно преди 10 (десет) години "Левски" стана първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ, като в състава му имаше само четирима чужденци... 8-) МОСАД се пише с "О", би трябвало да го знаеш, предвид никнейма ти... ;)
П.П. И преди да приключа с тази тема, защото стана утре - с нетърпение чакам следващия мач на "Лудогорец" срещу някой отбор, който ще порежат, но чийто фенове сега лижат разградски задници. 8-) Наскоро имаше някакво квичене откъм Коматево (явно майните бързо забравят). А по моето скромно мнение темата се превърна във всички срещу "Левски" и ЦСКА. Както и да е - лека нощ! :)

Признавам за грешката,но пусто да остане,като не чета преди да публикувам,виноват.Да,мисля,че споменах успеха на Левски като първи влязъл,друг е въпросът, как излязъл.Но само с четирима чужденци,знаеш ли сега кога ще влезете?Никога.То сега са много повече,пък едно голямо нищо ,айде стига заядливост.Режели отбори срещу Лудогорец,не могат да победят иначе.И ако си мислиш,че темата е,всички срещу Левски и ЦСКА,то тогава става страшно.Май "провинцията"се събужда....до кога ли ще търпи смученето от псевдо столицата?До кога?Въпрос на време.

Върни се в “Кошче за отпадъци”