Още е рано да изводи предвид степента на подготовка на някои играчи, но определено си личи почерка на Моуриньо в някой елементи на играта.
Валенсия и Фейлани ме изненадват до момента, но ми е интересно как ще се представят срещу по силен и бърз отбор, който атакува през зоната на Валенсия и разполага с по повратливи играчи около Фейлани.
Прави ми впечатление обаче, че не сте особено остри по крилата. Марсиел изглежда яко дръпнал ръчната, а щом хване топката се опитва по скоро да влезе в посока вратата и навътре. От другата страна дребния е напълно неефективен по тъча и се бута към средата, а остава фланга на Валенсия. Срещу добре групирани отбори ми се струва, че ще е проблем ако не намерите някой вертикален десен външен халф, който да пробива към корнера и отделно на това, да се връща и да помага на Валенсия с гонене до своя флаг, а не мотане като дребния.
Средата на терена Фейлани е нов човек за сега, но ми се струва, че в дадени моменти ще е нужен някой типичен плеймейкър до Погба. Някой, който да му дава топката и да я разпределя. И трябва нещо да привлечете в защита.
--
пп Според мен Рашфорд трябва да го дадете под наем за да играе. При Моуриньо контузиите винаги са много редки, а той не върти особено състава. Още от първите мачове си личи, че няма да има кой знае колко възможности. Същото се отнася и за Менса и ко. Ако се намери клуб от EPL в който биха имали място на терена... най-добре ще е да ги пратите.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Young defender Tyler Blackett has completed a transfer from Manchester United to Reading, the Championship club managed by Treble-winner and Reds legend Jaap Stam.
BORTHWICK-JACKSON JOINS WOLVES ON LOAN
http://www.physioroom.com/news/english_ ... _table.php
Юнайтед е на подледното място във ВЛ по един показател - контузиите - кръгла 0. Тук виждаме огромната роля на мениджъра. Моу добави играчите на позициите, от които имахме нужда и намали контузиите до 0 - все неща, от които страдахме миналия сезон. Точно поради тази причина очаквам много силен сезон, но с прогнози няма да се наемам.
Юнайтед е на подледното място във ВЛ по един показател - контузиите - кръгла 0. Тук виждаме огромната роля на мениджъра. Моу добави играчите на позициите, от които имахме нужда и намали контузиите до 0 - все неща, от които страдахме миналия сезон. Точно поради тази причина очаквам много силен сезон, но с прогнози няма да се наемам.
- Paul Scholes
- Контакти:
След месец и нещо бих дал някаква прогноза, но наистина към този момент е рано да мислим за каквото и да било. Дано отбора да продължи с играта като в първите два мача, с изключение на защитата.. до края би трябвало да вземем защитник, но като гледам Моу не е навит за това много, много. 

Здраейти
Той никога не е имал много контузии, не само сега. За разлика от Венгер например....
Иначе според мен чака да изгони някои играчи, все пак не може да имате 40 играчи при това, че той почти винаги ползва най-малко играчи от цялата лига.
Иначе според мен чака да изгони някои играчи, все пак не може да имате 40 играчи при това, че той почти винаги ползва най-малко играчи от цялата лига.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Купата на Лигата
Нортхамптън - Манчестър Юнайтед
Всички мачове.
[offtopic]Нотингам - Арсенал
Лийдс - Блекбърн
КПР - Съндърланд
Уест Хам - Акрингтън
Саутхамптън - Кристъл Палас
Суонзи - Манчестър Сити
Фулъм - Бристол Сити
Борнемут - Престън
Тотнъм - Джилингъм
Евертън - Норич
Дарби - Ливърпул
Брайтън - Рединг
Нюкасъл - Уулвс
Стоук - Хъл
Лестър - Челси[/offtopic]
Нортхамптън - Манчестър Юнайтед
Всички мачове.
[offtopic]Нотингам - Арсенал
Лийдс - Блекбърн
КПР - Съндърланд
Уест Хам - Акрингтън
Саутхамптън - Кристъл Палас
Суонзи - Манчестър Сити
Фулъм - Бристол Сити
Борнемут - Престън
Тотнъм - Джилингъм
Евертън - Норич
Дарби - Ливърпул
Брайтън - Рединг
Нюкасъл - Уулвс
Стоук - Хъл
Лестър - Челси[/offtopic]
Юнайтед е на подледното място във ВЛ по един показател - контузиите - кръгла 0.
Да видим до Нова година как ще е положението, рано е още за изводи.
Разбира се, има наченки на положителна промяна, но важното е в дългосрочен план как ще изглеждат нещата.
Жребият за купата е повече от благоприятен, в сравнение с мачовете на конкуренцията.
Задължително Моуриньо трябва да даде шанс на резервите и част от младоците!
Септември ще е натоварен и идва времето за ротации.
Сити - титуляри
ЛЕ - резерви
Уотфорд - титуляри
Нортхямптън - резерви
Така изглежда моето предписание

На мен ми е любопитно защо не продавате или не успявате да продадете. Очаквах доста играчи да напуснат, а то... само Пади за сега. 
What do Manchester United need before the transfer deadline?
http://www.skysports.com/football/news/ ... fer-window

What do Manchester United need before the transfer deadline?
http://www.skysports.com/football/news/ ... fer-window
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Пади, Блекет, Бортуик-Джаксън, Лов, Уилсън, не знам дали пропускам друг. Очаквам Рохо и Джоунс да бъдат също продадени до края на август и да привлечем един защитник (Фонте/Фабиньо).