papagala_92 написа:Интересно ще е това с коеф. Поздравления за идеата.Аз си мисля (мое мнение) да се измисли и нещо като плейофи.Не да се делим на първа шестица или втора осмица,ами например след 30-я кръг (вкл) да продължат само първите 9.Точките да се нулират за първи и последен път.След всеки кръг този,който е с най-малко точки отпада,тоест след 31-ят кръг остават 8 човека,след 32-я остават 7,след 33-6,след 34-5,след 35-4 и след 36-я остават трима,които играят до края на сезона и определят победителя. Споделям идея само,нищо повече.Успех на всички в играта.С този регламент с коеф. със сигурност ще е оспорвано до края.А за мен си пожелавам МИЛАН да стане шампион

Мне, не ми допада да отпадат хора.
NOMER14 написа:Сигурно си готов и с програмка(софтуерче) за бързо смятане.
Мога да сглобя нещо, което да ми помогне с няколко клика да сваля и пресметна целия кръг, ако пускате прогнозите в един формат. Ама вие сте невъзпитани. Един ще ги пусне на латиница, друг на кирилица, трети ще отдели с двуеточие (1:1)

През ексел ще смятам и подреждам.
kingofpop написа:Шамп - Юве
Голм - Игуаин (ако се приемат де)

Приемат се, така или иначе всички прогнози са такива и най-вероятно това ще се случи.
NOMER14 написа:Без да искам съм ти подсказал, че е абсурдно да се умножават точките на мачове в един кръг. Някой може да нанесе кинжален удар в един кръг, ако познае доста мачове с високи коефициенти и то на точен. Иди го гони после.
Мда, ако някой беше пуснал Пескара - Наполи 2-2 и точките се умножаваха, вече щяхме да имаме победител

ivo77 написа:Тея точки са все едно играем художествена гимнастика..

..забавно е.

Има нещо такова