Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот ELFen » 24 авг 2016 19:08

Captain Stottlemeyer написа:
ELFen написа:Като стана дума, за футболисти и фенове...тез хора какви са?! :roll:

Веднага ти отговарям: Една от снимките е на кварталния клуб "Левски" на Лусио Вагнер в Бразилия. :) Когато в Бразилия направят клуб "Лудогорец" ми се обади... :lol:

Не е далеч времето, така като гледаш, колко бразилчета имаме ??! :lol:
висша математика:314 :idea:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 авг 2016 19:11

Teo написа:
Луд Гидия 123 написа:
Teo написа:
Scanspeak написа:Статията отразява на 100% действителността. Българският футбол е в катастрофа и причината е,че няма школи и налагане на Български футболисти. Да не забравяме кой направи смяна в началото на мача, за да си извади младият играч както бе по изискване и да пусне каквото иска. Това отборче е жалко, циганските му номера няма да приключат, а докато Желето си купува първенството и подържа сбирщайн от негри, не виждам и как ще имаме футбол. Няма как да разбираш поне малко от футбол и да подкрепяш подобно изчадие - crazy forest е тумор за българския футбол, какъвто е и храненика на Желето, който управлява БФС в момента.

Причината да нямаме футбол е ЛУДОГОРЕЦ!

Ей това е гвоздеят на вечерта! Браво! Вече разбрахме къде бил проблема на българския футбол :)

Проблема е в Разград!
Откакто тоя отбор го създадоха на една пиянска вечеря само беди и нещастие носи на останалите клубове!
Не сме мръднали с милиметър откакто тия цъфнаха. Ако се продължава в същия дух е крайно време да спираме професионалния футбол в България и да се отдадем на друг спорт.

Гълъбе пускай декларация за закриване :) :) :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 авг 2016 19:12

След 5-10 години като не остане човек в Разград ще ви видя къде ще играете. ЯЗЪК, ЧЕ КИРО наби пари на вятъра!
Последна промяна от Teo на 24 авг 2016 19:14, променено общо 2 пъти.

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 24 авг 2016 19:12

iliev72 написа:dido , Хубаво , но ако беше в София когато играеха в ЛЕ Лудогорец нямаше да мислиш така.
По ТВ Смукачев обясняваше как Лудогорец е национална кауза и трябва да се напълни стадиона.
От всякъде никнеха реклами които убеждаваха , че било задължително да подкрепим Лудогорец.
Дори в метрото вървяха реклама , че трябва да напълним стадиона.Мразя да ми навирят нещо в лицето.
И като ми го навирят така обикновено го намразвам от дъното на душата си.И затова сега като чуя Лудогорец и ми се повръща от тях.

Ау страшно е станало, че коментатора се е зарадвал, че бг отбор влиза в ШЛ и ще докара някои от най-добрите отбори в София, повтарям в София, където могат да ги гледат повече любители на футбола, а не например в Разград или в по-близкия до Разград Букурещ например. Коментаторът по телевизията се радваше и когато Левски влезе в ШЛ по същия начин. Или тогава не бяха платени коментатори, а сега след като отбора не е Левски или ЦСКА е невъзможно да се радваш, че роден отбор ще се докосне до големите. Интелигентния човек, с глава на раменете, може сам да си създаде приоритети и нищо не може да му бъде навирано на сила в лицето. Да, те запозная, ако искаш с хора, които НЕ се интересуват грам от футбол и изобщо не знаят нищо нито за Лудогорец, нито за ЦСКА или Левски. Не слушат никаква чалга и не знаят нито един изпълнител, не познават много от популярните лица по телевизията, защото просто не гледат телевизия и въпреки това са интелигентни, жизнени и добре разсъждаващи млади хора. Това, че на теб някой ти навира нещо и нямаш собствена позиция в живота, не значи че и другите хора са така. На мен никой не ми навира нищо и сам си преценявам какво да харесвам и какво не. Ако животът ти се определя от рекламите по телевизията и метрото много жалко за теб.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2016 19:14

slash1912 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост. :lol: Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите... 8-)

Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и Трифон 8-) Що не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?

Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато? :roll: На колко годинки беше през 1994, синко!?... :roll: 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 24 авг 2016 19:14, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 авг 2016 19:14

Едните децата на Пеевски, другите ловешки помаци-припознавачи, тръгнали на чужд гроб да плачат.
Тео кога е мача за Суперкупата :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 19:15

snakebite написа:Прави ми впечатление обратната пропорционалност - колкото повече успехи има Лудогорец толкова по тъпи теми има в Гонг-а !
Това разбира се искрено ме забавлява !
Откъде червени и сини галфони знаете колко публика сме имали и каква ни е публиката ? Хората от Русе и Варна знаят долу горе защото чат- пат сме играли с тях !
Навсъкъде говорят че сме българи и български отбор, не случайно на жребия пише BUL ..не случайно "Сърбите пеехе Й.би бугаре" а не "Й.бе бразилянце" ! Ама вие сте готови да правите свирки на Стяуа, Лацио, Партизан , да ви онодят отзад и да викате "Браво, бе, брат,браво че ме оноди " само и само Лудогорец да пада !!
Толкова сме ви комплексирали че няма накъде и мен ми е кеф да ви гледам как се гърчите като гъсеници- сини, червени и жълти (визирам няколко неадекватни фена на Ботев) !
За останалите фенове на нормални отбори - респект ! Бих подкрепил отборите ви винаги в Европа !

Те питам нещо, ако позволиш.
Оня платен драскач(D.Georgiev) на Киро във форумите къде изчезна?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 24 авг 2016 19:16

Футболните фенове, които не харесват "Лудогорец" не харесват и себе си.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2016 19:17

Tука се е очертала сериозна селска зелена коалиция по линията Разград-Стара Загора-Варна хахаа :lol: :lol:
Май забравяте че ЦСКА и Левски бяха в групите на Лига Европа по едно и също време и Левски беше на 1 равен от това да прескочи групата 2010.Тогава съм се прибирал от даскало и по Тодорини кукли нямаше място да се разминеш, от Сухата река до Била всичко беше с хора, които отиваха да гледат Левски, не Лил, не Генк, не Спортинг, папагали зелени.Стадиона не се пълнеше от хора с айфони в ръцете катерещи се 1 върху друг да снимат Роналдо, но вие тва няма как да го знаете, защото 2010г. цъкахте с Брестник в Б група, най-високото ниво за вас по онова време.Левски и ЦСКА за тва са отбори на 70-100г. (оставяме на страна Литекс ) не на 5 защото и още 10г. да не станат шампион пак ще сте прашинки в сравнение с тях.
За вас остава моралната радост от поредната купена титла, не и без съдействието на хората в БФС смърдящи на делиорманска сперма, и чернодрешковците по време на мач.
А сега слагайте фесовете и се нареждайте в колонка по един да вземете сандвич със напитка и безплатно билетче, че другия кръг гостуване в Пловдив ви чака, не може пак да сте 15 човека като на Герена. :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 авг 2016 19:18

dido1302 написа:По-тъпа тема не бях чел изобщо. Простотия до простотия. И кои са тези фенове, които не харесват Лудогорец ? ...

Изчакай да минат мачовете на "Дунав" с "Лудогорец" и тогава ще станем с един повече... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Кошче за отпадъци”