Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
На фона на Лудогорец, Левски и ЦСКА изглеждат смешни и жалки. От там им идва цялата болка на някои хора. 

sirakov77 написа:Кумунизмът свърши отдавна, живеем в свят в който парите правят пари! Футболът е продукт който е предназначен за феновете и като такъв той трябва да е привликателен! Когато предлагаш един хубав продукт, ще го продаваш скъпо, пример Лудогорец в Шампионска лига!
Това е болезнената истина и това че не помагал на българският футбол му е през на Гела...........! Над 40 000 000 евро приходи за трите участия в групите на ЕТ , това е равносметката и с тези пари при трагичният вид на нашата ППЛ Лудогорец ще е шампион още 10 години подред!
Колега, абсолютно съм съгласен .....
Проектът на Киро ми харесва (като проект), но далеч не ми харесва изпълнението. За какво говоря ..... :
1. Парите, с които Киро завъртя колелото "Лудогорец" бяха харизани, обществени пари за сметка на .... нарязването на скраб на корабите на ПБМФ. Не стига това, ами ...сега братя Гелови искат безпрецедентно предоговаряне на концесията.
Т.е. ... бате Кире прави с чужда пита помен .... и ми е непонятно как варненци му се радват

2. Първите 2-3 години бяха използвани всякакви средства за да се осигури добър старт на проекта. Цели 3 сезона (точно 72 мача) без дузпа срещу тях, безценно. Особено, ако това са .... първите 3 сезона;) Нагледахме се на симулативни игри срещу "каузата" и яко скачане срещу прекия конкурент за титлата на определени отбори.
3. Кире сложи ръка на Изпълкома и нашийник на всички по-малки клубове. Никой не го бе правил в такъв мащаб!
4. Методично уби вътрешната конкуренция, но го направи по-скоро извън терена .... сега просто събира дивиденти и оставя колелото да се върти.
Другото не ме интересува .... Колко публика ходи на стадиона, с какво ги возят и с какво ги хранят ... през оная ми е.
Нескрит егоцентризъм, журналисти-клакьори, .. и т.н. и т.н. .... пак ми е през оная.
Най-важното е, че Киро бавно убива интереса към първенството и футболът ни като цяло.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Pichichi написа:Не приемам мнението изложено в статията. Хората са различни.Аз не съм гледал мач на Лудогорец
последните 2 г. включително и от тазгодишното им участие нищо не съм гледал. Снощи си
гледах Рома - Порто, това обаче нищо не означава. Примерно брат ми ходи на стадиона да ги гледа.
Фен е на играта има мач в София отива, какво толкова? Понеже казвате имало само 3-ма българи в титулярния
им състав и това с нищо не помагало на националния отбор. Еми ето: В стартовия състав на Арсенал и Ливърпуул
от дербито им преди седмица има само по 3-ма англичани. Челси с/у Уест Хям само 2-ма, Ман. Ю с/у светците
2-ма англичани, Ман.С с/у Стоук 2-ма англичани! Какъв точно е проблема? Масово явление в клубните отбори.
Щом няма местни играчи които да са на ниво то те няма да играят. Българските футболисти нищо няма да спечелят
от крив патриотизъм те трябва да си налягат парцалите и да тренират и напредват всеки ден!
Ей го Т.Неделев е нагледен пример за манталитет на играч, подписва един читав договор и толкова.
Който иска да ходи да ги гледа Лудогорец, няма нищо лошо в това. Ако се паднат с Атлетико М в една
група и аз ще ида до стадиона ама не за да подкрепям Лудогорец!
Искаш да знаеш какъв е проблема?
Цитираните от теб отбори не се титулуват "...национална кауза..." и никой, никого не задължава да ги харесва!!!
Докато тук, ако кажеш нещо което не е по вкуса на Домусчиев, веднага ставаш предател, нихилист, отрепка и последен боклук! Трябва задължително да харесваш отбора, да ги превъзнасяш и да лижеш задника на чорбаджията!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- batmanlevski
- Контакти:
някой може ли да посочи мач на Лудогорец в който другия отбор не е пропищял от съдиите или в който не са станали съмнителни голове , в който не са били хванати футболисти от другия отбор ? няма такъв мач и това е факт ! може да си купиш и мачове и съдии и футболисти , но публика няма как да си купиш !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Red_Neck написа:sirakov77 написа:Кумунизмът свърши отдавна, живеем в свят в който парите правят пари! Футболът е продукт който е предназначен за феновете и като такъв той трябва да е привликателен! Когато предлагаш един хубав продукт, ще го продаваш скъпо, пример Лудогорец в Шампионска лига!
Това е болезнената истина и това че не помагал на българският футбол му е през на Гела...........! Над 40 000 000 евро приходи за трите участия в групите на ЕТ , това е равносметката и с тези пари при трагичният вид на нашата ППЛ Лудогорец ще е шампион още 10 години подред!
Колега, абсолютно съм съгласен .....
Проектът на Киро ми харесва (като проект), но далеч не ми харесва изпълнението. За какво говоря ..... :
1. Парите, с които Киро завъртя колелото "Лудогорец" бяха харизани, обществени пари за сметка на .... нарязването на скраб на корабите на ПБМФ. Не стига това, ами ...сега братя Гелови искат безпрецедентно предоговаряне на концесията.
Т.е. ... бате Кире прави с чужда пита помен .... и ми е непонятно как варненци му се радват![]()
2. Първите 2-3 години бяха използвани всякакви средства за да се осигури добър старт на проекта. Цели 3 сезона (точно 72 мача) без дузпа срещу тях, безценно. Особено, ако това са .... първите 3 сезона;) Нагледахме се на симулативни игри срещу "каузата" и яко скачане срещу прекия конкурент за титлата на определени отбори.
3. Кире сложи ръка на Изпълкома и нашийник на всички по-малки клубове. Никой не го бе правил в такъв мащаб!
4. Методично уби вътрешната конкуренция, но го направи по-скоро извън терена .... сега просто събира дивиденти и оставя колелото да се върти.
Другото не ме интересува .... Колко публика ходи на стадиона, с какво ги возят и с какво ги хранят ... през оная ми е.
Нескрит егоцентризъм, журналисти-клакьори, .. и т.н. и т.н. .... пак ми е през оная.
Най-важното е, че Киро бавно убива интереса към първенството и футболът ни като цяло.
1./ глупости. намери с колко пари БМФ спонсорира Лудогорец и виж на колко скрап се явяват. После виж колко кораба са купени през последните 24 м и колко са поръчани за следващите 12 ч. Парите за корабите от ШЛ ли са ?
2./ съдиите слугуват на който плаща. преди бяха ЦСКА и Левски, сега са на Лудогорец. Мрази и грандовете, защо само разградчани ?
3./ че вашите да не спят! ТИМ са заспали лисици, те се бият в храстите, не на полето;
4./ бля бля, 45 г. беше суупеееер, пък сега гадно;
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
sinqkrepost1914 написа:.....И още 5 пъти да влезнете в групите на ШЛ пак си оставате един селкси отбор на изкуствено дишане. ....Защото винаги ще бъдете унижавани на Армията и на Герена .....
Лека корекция, ако ми позволиш, защото обективността го изисква. Лудогорец се чувстваше много комфортно на подчертаното от мен подобие на спортно съоръжение и с изключение на един мач за купата, брулеше под път и над път отишлият в забвение фалирал красноармейски тим. Важно е да се казва истината.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

1palq4o1 написа:Pichichi написа:Не приемам мнението изложено в статията. Хората са различни.Аз не съм гледал мач на Лудогорец
последните 2 г. включително и от тазгодишното им участие нищо не съм гледал. Снощи си
гледах Рома - Порто, това обаче нищо не означава. Примерно брат ми ходи на стадиона да ги гледа.
Фен е на играта има мач в София отива, какво толкова? Понеже казвате имало само 3-ма българи в титулярния
им състав и това с нищо не помагало на националния отбор. Еми ето: В стартовия състав на Арсенал и Ливърпуул
от дербито им преди седмица има само по 3-ма англичани. Челси с/у Уест Хям само 2-ма, Ман. Ю с/у светците
2-ма англичани, Ман.С с/у Стоук 2-ма англичани! Какъв точно е проблема? Масово явление в клубните отбори.
Щом няма местни играчи които да са на ниво то те няма да играят. Българските футболисти нищо няма да спечелят
от крив патриотизъм те трябва да си налягат парцалите и да тренират и напредват всеки ден!
Ей го Т.Неделев е нагледен пример за манталитет на играч, подписва един читав договор и толкова.
Който иска да ходи да ги гледа Лудогорец, няма нищо лошо в това. Ако се паднат с Атлетико М в една
група и аз ще ида до стадиона ама не за да подкрепям Лудогорец!
Искаш да знаеш какъв е проблема?
Цитираните от теб отбори не се титулуват "...национална кауза..." и никой, никого не задължава да ги харесва!!!
Докато тук, ако кажеш нещо което не е по вкуса на Домусчиев, веднага ставаш предател, нихилист, отрепка и последен боклук! Трябва задължително да харесваш отбора, да ги превъзнасяш и да лижеш задника на чорбаджията!
Денонощно по всички медии тръбят за ЦСКА и Левски, Денонощно ни облъчват с любовта на феновете. Умряха всички да пискат за А сектор и Иво Тонев, после за ЦКСА-Микрево-Етрополе-Литекс. Насила ни ги набутват, а ако не ги харесваме, се почват едни селски изрази ....
В сравнение с ЦСКА и Левски, Лудогорец са направо от кражочници.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Mathias_Coureur написа:djd написа:Тук пак се разиграва познатото "провинцията срещу София".
Да, ЦСКА и Левски са грандове. Други такива клубове в България няма.
Има Олимпийски игри, на които ЦСКА има повече медали от страни като Франция примерно.
Постиженията на футболния клуб на ЦСКА в европейските турнири са ненадминати от друг наш отбор досега. Това, че навремето не е имало предварителни кръгове и групи, не омаловажава успехите. На елиминациите и сега отиват най-добрите. А ЦСКА беше измежду най-добрите в Европа.
За Лудогорец. Естествено е, че в ЕКТ ги подкрепям и то съвсем искрено, тъй като са български клуб. И е още по-естествено да не ги харесвам, тъй като моят любим клуб е друг. Освен това от няколко години вадят най-силните отбори в България, а най-силните колкото ги харесват, още повече не ги харесват. Това е нормално и лудогорци трябва да свикват с това. Медийният им комфорт няма да трае дълго. Все ще се намерят "олигофрени", които да попитат защо стадионът е празен. Ако Домуса приема вътрешно такива въпроси, по-добре да не се изявява по медиите, а да стои в сянка, както го правят собствениците на големите западни клубове.
Иначе колко българи играели, колко били черните, не ме интересува. Важното е, че играят и бият.
Да , "гранд" си , когато крадеш добрите играчи на другите отбори и със заплахи ги принуждаваш , да не играят срещу теб! А когато ги биеш насред София , следва веднага на наказание , за това , че си посрамил армейския отбор насред София - справка - ЦСКА -Черно Море 1:2 през 60-те години!
А сега влязохте по незаконен начин в А група , като прекръстихте Литекс на ЦСКАтиреСофия
Сателити на ЦСКА , които редовно им подаряваха точки(по нареждане на армията) - Сливен, Ботев(Пд),Ботев(Вр),Берое, Черно Море(срамна страница в нашата история)
Сателити на Левски, които редовно им подаряваха точки(по нареждане на милицията) - Спартак Варна,Плевен и Пловдив, Черноморец Бургас.
Е как няма Левски и ЦСКА да водят с 20-30 точки пред третия, след като имат толкова много сателити, които са ги принуждавали понякога съъс заплахи да не играят на 100% срещу "грандовете". А когато някой не изпълни заповедта от армията или милицията - следват наказания!
Това са местни кръчмарски истории.
Фактите са, че имаме 3 полуфинала в ЕКТ и сме отстранили 3 действащи победителя в турнира на шампионите.
И кого сме откраднали? Стоичков ли? Бербатов ли? На колко години дойдоха те в ЦСКА и къде станаха футболисти?
Що не питаш Божил Колев откраднали ли сме го и дали насила е дошъл в ЦСКА? Или Джони Велинов? Или Лечков, Джевизов, Стойчо, Жеката, Джеки?
Аман от глупости! Аман от шовинизъм!
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Кролик написа:Денонощно по всички медии тръбят за ЦСКА и Левски, Денонощно ни облъчват с любовта на феновете. Умряха всички да пискат за А сектор и Иво Тонев, после за ЦКСА-Микрево-Етрополе-Литекс. Насила ни ги набутват, а ако не ги харесваме, се почват едни селски изрази ....
В сравнение с ЦСКА и Левски, Лудогорец са направо от кражочници.
Именно тази софийска пропаганда колко "велики" са Левски и ЦСКА и как имали "милиони" фенове най-много ме настрои срещу тях(както и титилите, спечелени със съдийска и сателитна помощ)! Пропагандата на Лудогорец от типа "Национална кауза" е нищо в сравнение с левскаро-цскарската пропаганда от типа "Синя/Червена България", "половин България е от Левски, другата половина от ЦСКА".Едва ли не ми казват, че отбори извън София не съществуват!
Кролик написа:Red_Neck написа:[offtopic]Проектът на Киро ми харесва (като проект), но далеч не ми харесва изпълнението. За какво говоря ..... :
Т.е. ... бате Кире прави с чужда пита помен .... и ми е непонятно как варненци му се радват![]()
Най-важното е, че Киро бавно убива интереса към първенството и футболът ни като цяло.[/offtopic]
Мрази и грандовете, защо само разградчани ?
Паламуд, .... земи въздух, че се разпени ....

Казах, че проекта ми харесва, но не и как Киро го подкара .... Къде видя омраза, бре?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Върни се в “Кошче за отпадъци”