Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот Кролик » 24 авг 2016 17:11

MagicMoments написа:
Кролик написа:
sinqkrepost1914 написа:Само да питам зелените фесове т.е. фенове на заплата.
ХОРА НА ГОСТУВАНЕ, КОГА ? :lol: :lol:

А фенове от София във Варна кога ? Само видни граждани от Провадия, Аксаково, Долни Чифлик ... все върли фенове :mrgreen:

Ти много знаеш от 2000 човека,кой е от Аксаково,кой от Долни Чифлик,кой от Владиславово,кой от Аспарухово.То бива бива,ама чупиш тъпомера.Тия видни граждани що не ходят на мачовете на Черно Море - еми щото не играете и във Варна.

То си им пише на транспарантите :)
От София идват НУЛА фена. Нали знаеш, че това изисква организация на движение, автобуси .. ама понеже аз ходя на стадиона това го знам :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 17:11

pirgos написа:Градски,що къф е проблема да съм за Акулите и Левски :roll: Може да съм за Колчестър и Кротоне :lol: Проблем :?:
Не играхме в ЕКТ заради един мач в Разград,ако не помниш-поведохме рано 0-1,изгониха Херо с полиция,изгониха ни играч,вкараха от засада и дузпа,а накрая Гетов пи ракия със съдиите.На следващия мач с Локо Сф бяхме група от 12 играчи,половиния отбор контузен и наказан и така :idea: А в Бургас ги бихме 1-0 тия Разград

Никакъв, просто те питам как може да си едновременно от два български отбора.
Мача го помня, а и бях на стадиона в Разград.
Но преди това не бихме Литекс и след това Локо сф.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2016 17:14

djd написа:Тук пак се разиграва познатото "провинцията срещу София".
Да, ЦСКА и Левски са грандове. Други такива клубове в България няма.
Има Олимпийски игри, на които ЦСКА има повече медали от страни като Франция примерно.
Постиженията на футболния клуб на ЦСКА в европейските турнири са ненадминати от друг наш отбор досега. Това, че навремето не е имало предварителни кръгове и групи, не омаловажава успехите. На елиминациите и сега отиват най-добрите. А ЦСКА беше измежду най-добрите в Европа.

За Лудогорец. Естествено е, че в ЕКТ ги подкрепям и то съвсем искрено, тъй като са български клуб. И е още по-естествено да не ги харесвам, тъй като моят любим клуб е друг. Освен това от няколко години вадят най-силните отбори в България, а най-силните колкото ги харесват, още повече не ги харесват. Това е нормално и лудогорци трябва да свикват с това. Медийният им комфорт няма да трае дълго. Все ще се намерят "олигофрени", които да попитат защо стадионът е празен. Ако Домуса приема вътрешно такива въпроси, по-добре да не се изявява по медиите, а да стои в сянка, както го правят собствениците на големите западни клубове.
Иначе колко българи играели, колко били черните, не ме интересува. Важното е, че играят и бият.

Да , "гранд" си , когато крадеш добрите играчи на другите отбори и със заплахи ги принуждаваш , да не играят срещу теб! А когато ги биеш насред София , следва веднага на наказание , за това , че си посрамил армейския отбор насред София - справка - ЦСКА -Черно Море 1:2 през 60-те години!
А сега влязохте по незаконен начин в А група , като прекръстихте Литекс на ЦСКАтиреСофия
Сателити на ЦСКА , които редовно им подаряваха точки(по нареждане на армията) - Сливен, Ботев(Пд),Ботев(Вр),Берое, Черно Море(срамна страница в нашата история)
Сателити на Левски, които редовно им подаряваха точки(по нареждане на милицията) - Спартак Варна,Плевен и Пловдив, Черноморец Бургас.
Е как няма Левски и ЦСКА да водят с 20-30 точки пред третия, след като имат толкова много сателити, които са ги принуждавали понякога съъс заплахи да не играят на 100% срещу "грандовете". А когато някой не изпълни заповедта от армията или милицията - следват наказания!
Последна промяна от Mathias_Coureur на 24 авг 2016 17:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2016 17:19

Фенове на Черно Море да пишат, че Пеевски ни бил собственик хуахуахуау :lol: :lol:
Момчета давате ли си сметка, че тая купа нямаше да я спечелите, ако Пеевски ни беше собственик, ако ще и в още 5 живота да го бяхме играли тоя финал ? :lol: :lol:
Левски строи повече от 4 г. трибуна, която трябваше да е готова за 2.Сигурно защото Пеевски е много щедър и хвърля пари :lol:
Левски не беше плащал заплати преди 2 години със по 4-5 месеца на играчи и служители, сигурно Пеевски е забравил да плати ? :lol:
Големи сте любители на конспирациите, а тоя с аватара на музамбикска маймуна ми пише, че не харесвал отбори, които ставали нечестно шампион, но подкрепя приятелките си от Разград ? :lol: :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 авг 2016 17:20

Mathias_Coureur написа:Да , "гранд" си , когато крадеш добрите играчи на другите отбори и със заплахи ги принуждаваш , да не играят срещу теб! А когато ги биеш насред София , следва веднага на наказание , за това , че си посрамил армейския отбор насред София - справка - ЦСКА -Черно Море 1:2 през 60-те години!

Това вече е несериозно. Може да разгледаш една дузина автобиографии и в нито една няма такива твърдение.
В онези времена софийска гражданство , апартамент в София и малко по-висока заплата са били достатъчни.
Както през 90-те ЦСКА и Левски се смятаха за трамплин в чужбина и националният отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 авг 2016 17:20

Много добра статия. Почти всички написано се припокрива с моите виждания и тези на мои познати (фенове на различни отбори) когато сме обсъждали Лудогорец. Все пак всеки си има мнение и виждане за нещата. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 авг 2016 17:21

Няма лошо всеки да мрази каквото си иска. Щом има време за губене, никой не може да го спре. Аз не мразя Лудогорец, ЦСКА или Левски. Обичам Черно Море !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 17:22

Mathias_Coureur написа:
djd написа:Тук пак се разиграва познатото "провинцията срещу София".
Да, ЦСКА и Левски са грандове. Други такива клубове в България няма.
Има Олимпийски игри, на които ЦСКА има повече медали от страни като Франция примерно.
Постиженията на футболния клуб на ЦСКА в европейските турнири са ненадминати от друг наш отбор досега. Това, че навремето не е имало предварителни кръгове и групи, не омаловажава успехите. На елиминациите и сега отиват най-добрите. А ЦСКА беше измежду най-добрите в Европа.

За Лудогорец. Естествено е, че в ЕКТ ги подкрепям и то съвсем искрено, тъй като са български клуб. И е още по-естествено да не ги харесвам, тъй като моят любим клуб е друг. Освен това от няколко години вадят най-силните отбори в България, а най-силните колкото ги харесват, още повече не ги харесват. Това е нормално и лудогорци трябва да свикват с това. Медийният им комфорт няма да трае дълго. Все ще се намерят "олигофрени", които да попитат защо стадионът е празен. Ако Домуса приема вътрешно такива въпроси, по-добре да не се изявява по медиите, а да стои в сянка, както го правят собствениците на големите западни клубове.
Иначе колко българи играели, колко били черните, не ме интересува. Важното е, че играят и бият.

Да , "гранд" си , когато крадеш добрите играчи на другите отбори и със заплахи ги принуждаваш , да не играят срещу теб! А когато ги биеш насред София , следва веднага на наказание , за това , че си посрамил армейския отбор насред София - справка - ЦСКА -Черно Море 1:2 през 60-те години!

Айде стига с глупости и местни легенди!Колкото и да ти е неприятно един играч винаги ще предпочете да отиде в по-голям отбор, даващ му възможност за по-добра кариера.Така е било и преди и сега и за в бъдеще така ще бъде.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2016 17:24

Много ми е интеесно как са се почувствали Кафу, Мисиджан,Паломино и комапния, когато са чули мощното ''Българи юнаци'' ? :lol:
И един въпрос, към фенове на лудогорец посещаващи редовно мачове, най-вече гостувания - към кренвирша горчица дават ли ?За един преател питам :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2016 17:26

Кролик написа:Няма лошо всеки да мрази каквото си иска. Щом има време за губене, никой не може да го спре. Аз не мразя Лудогорец, ЦСКА или Левски. Обичам Черно Море !

Аз също не мразя Левски и ЦСКА, както и не ги харесвам , но ме дразни много силната левскаро-цскарската пропаганда, с която ми надуваха главата по спортните предавания и вестници откакто се помня!
Последна промяна от Mathias_Coureur на 24 авг 2016 17:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Кошче за отпадъци”