Виктория Пилзен - Лудогорец | 2:2 FT (2:4 общ резултат)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Виктория Пилзен - Лудогорец | 23.08, 21:45 | реванш
И с'я к'во, ако мача свърши 2-1, класираме ли се?
IvailoRz написа:Масово се втълпява че Виктория едва ли не са слаб отбор, а то въобще не е така . Доказателство е представянето им както в последните години в ЕКТ ,така и в този момент.
Слаб отбор са,просто в този мач лудите са неузнаваеми
angel156 написа:И с'я к'во, ако мача свърши 2-1, класираме ли се?
Не, ще има преиграване на неутрален терен.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
kremi82 написа:angel156 написа:И с'я к'во, ако мача свърши 2-1, класираме ли се?
Че те първия мач го играха на неутрален терен,което носи тежест на головете на Лудогорец

Цецо Чука написа:elpatron написа:За разлика от папагалите
За разлика от на майка ти п*тката,която ше загуби давност след около 5 години...
Аз визирах папагалите в амазонските гори, но щом се припознаваш. Колкото до обидите за майка ми не съм очаквал повече от амазонско лимитирано папагалче
dindan написа:kremi82 написа:angel156 написа:И с'я к'во, ако мача свърши 2-1, класираме ли се?
Че те първия мач го играха на неутрален терен,което носи тежест на головете на Лудогорец
Ще се тегли жребий за класирането. По изключение в жребия ще бъде включен и умиращ бивш гранд от тире София
Преди една година -
Добре бе, само на мене ли ми се види че тея Виктория са ебати ръгачите а па Лудо нищо не играят,баси смотания мач...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Честито на лудогорци. Надали ще се случи втори антверпен!? Дано успеят и в групите, да трупат коеф.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
И започна лежането! Жалък Лц в тази среща!
Цецо Чука написа:Добре бе, само на мене ли ми се види че тея Виктория са ебати ръгачите а па Лудо нищо не играят,баси смотания мач...
Не само на теб ти се струва! Лц не само не играят нищо, а са просто жалки в тази среща!