Soulen написа:Хахаха Тео беше по-брутален среу мангалите от Стяуа. Мързи ме да вадя коментари след мача как бил душевно смазан и не му се живеело![]()
![]()
![]()
![]()
Става ли аз да ги извадя? :D Ей сега ше претараша и ше ги извадя! :lol

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Хахаха Тео беше по-брутален среу мангалите от Стяуа. Мързи ме да вадя коментари след мача как бил душевно смазан и не му се живеело![]()
![]()
![]()
![]()
Teo написа:miro_rz написа:Е друго си е Велизар да каже евала за разлика от ТЕО .![]()
Велизар го казва с носталгия, да не мислиш, че го казва наистина... нали трябва да се промиват мозъците на тия дето гледат и да си верват, че Лудогорец играе някакъв футбол. Просто Пилзен и Звезда са покъртително слаби, Стяуа ги биха на магия, както и първите две титли...
IvailoRz написа:А гола за Динамо Загреб в 98 Мин при 5 Мин продължение какво беше ? Ами Милсами ,въпреки че бяхме по добри и в двата мача какво беше ,когато топката не влизаше и не влизаше ?!
kremi82 написа:Teo написа:miro_rz написа:Е друго си е Велизар да каже евала за разлика от ТЕО .![]()
Велизар го казва с носталгия, да не мислиш, че го казва наистина... нали трябва да се промиват мозъците на тия дето гледат и да си верват, че Лудогорец играе някакъв футбол. Просто Пилзен и Звезда са покъртително слаби, Стяуа ги биха на магия, както и първите две титли...
За първата титла на Лудогорец е виновен единствено Мораеш. Кой му е виновен, че не може да пие пряк-свободни?
За разлика от Деко - Шуменския Деко. За Миро Иванов иде реч.
love_hurtz написа:Тео ще реже вени довечера ! Като са слаби, ЦСКА-то да беше стигнало до тук и да ги бие. :D
nghcvth написа:love_hurtz написа:Тео ще реже вени довечера ! Като са слаби, ЦСКА-то да беше стигнало до тук и да ги бие. :D
ЦСКА-то 3 пъти бой яде от Стяуа, то бива липса на късмет, ама тяхното минава всякакви граници.
Teo написа:nghcvth написа:love_hurtz написа:Тео ще реже вени довечера ! Като са слаби, ЦСКА-то да беше стигнало до тук и да ги бие. :D
ЦСКА-то 3 пъти бой яде от Стяуа, то бива липса на късмет, ама тяхното минава всякакви граници.
Футбола е и до късмет... ние когато сме играли по Европата тоя отбор още не е бил замислен да се прави!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта